Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

mosquito

Serbest Kürsü ve Sözlük mosquito Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * adayı olan bir fikir endüstrisi..endüstrisinde * olabildiği gibi * da olan kıdemsiz sozluk yazarı..hoşgelmiş..bol bol entry getirmiş.. * ing. sivrisinek. * kuzey yıldızı..yönümü bulmamı sağlayan yazar...öğretgeç...hadbildirgen ilah.. * hızlı şöfördür..sarışın er kişidir..sosyolojik tespitleriyle nefsimde ayrı insan oluşuyla gönlümde ayrı ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

mosquito

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-01-2009, 03:55 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart mosquito

* adayı olan bir fikir endüstrisi..endüstrisinde



* olabildiği gibi



* da olan kıdemsiz sozluk yazarı..hoşgelmiş..bol bol entry getirmiş..



* ing. sivrisinek.



* kuzey yıldızı..yönümü bulmamı sağlayan yazar...öğretgeç...hadbildirgen ilah..



* hızlı şöfördür..sarışın er kişidir..sosyolojik tespitleriyle nefsimde ayrı insan oluşuyla gönlümde ayrı bir yeri olan yeni yetme azimli yazardır..



* grubunun gecikmeli üyelerinden biridir..ama allahın sadece ona bahşettiği nebevi ve ibnevi bazı özellikleri sebebiyle bu açığı



* çabuk kapatacaktır..tezcanlıdır..bir iki gün içinde hadi istanbul zirvesi düzenleyelim demesinden korktuğum ve adım gibi emin olduğum bir yazardır..



* kadıköy'de bir cafe.



* teveccühünüz efeem diyerek hoşgeldini borç bildiğim yazar.



* esprileriyle yaran makara sofralarının vazgeçilmez elemanı..mübalağa ustası ve aynı zamanda hakiki dost..sözlüğe şeref vermiş hoş gelmiş..



* her an çok yüksek sesle kahkaha atma potansiyeline sahip olan ve birisi onu güldürdüğünde refleks olarak sevinme amaçlı karşısındakini kovalayan ve yakalarsa sırtına , omuzuna vuran bir yazar arkadaşımız...arkadaş seçiminde en büyük krateri vahyi iyi anlamış olmaktır...



* yazarımtrak insan ,olucak galiba çalışırsa



* beni ve yazdıklarımı sevmek ya da sevmemek konusunda henüz karar verememiş yazar.



* öldür ama bana acıma dediğim yazar arkadaşım...ayrıca



* ın sözlükte ruh bulmuş hali...sefkati ne hoş bünye..



* beni desifre etmis yazar. teklifimi yeterli bulmadi galiba. kimligimi saklamak istiyorum belki, belki sorunluyum ne biliyosun? hem hepimiz biraz icimize kapanik degil miyiz? he degil miyiz? ... diiliz galiba, neyse.



* müthiş başlıklar açan, yaran yazardır kendileri..



* bir mosquito var benim içimde benden öte benden ziyade.........



farklı makara tarzı, çılgın insanlıgı, her seyden zevk alabilen enteresanlıgı, bunun yanında hakkperestligi ile yaşayan hızlı, abartı bi insan.. ömrümün büyük kısmı..



en sevdigim ve en nefret ettigim insan..



* tanıştıgı insanın ulan ne iyi insan demeden edemedigi, kendince bi psikoanaliz kuramı kurmuş...allahın belli belirsiz bir nesneden yaratıpta sonra güzel bir şekil giydirdiği ve hiç aşık olmadıgım için bana insanlık dışı bir mahlukat gözüyle bakan sevgi kelebegi...iYi Bi iNSAN.



* kurtlar vadisinden nefret eden,kırmızı merkebin eraserlığının çıldırttığı insan.



* iade_i ziyaret maksatlı yazma zorunluluğu duyduğum yazar.



* yeri gelmişken yazılarından dolayı tebrik edilesi yazar



* kurtlar vadisi gibi bir igrencliğe karsi tepki gosterdigi icin birden kanimin kaynadigi zevk sahibi oldugunu dusundugum yazar.



* küçük ikazları bile dikkate alan, gayet kibar ve eğlenceli yazar.göçmenmiş ayriyeten bu...



* bu gün tanımama rağmen pek sevdiğim, sözleriyle beni etkileyen, söyledikleri dinlenesi yazar.



* düşünen yazar, bilen yazar, anlatan yazar, okunası yazar.



* ingilizce derslerine taktığımız lakap.



* hakkinda bir sey yazmamaya yemin etmistim cünkü baslayinca bitiremiyordum bu herifi..allah'in bana bahsettigi mosquito ile ayni lisede okumak,ayni liseden mezun olmak ve haftanin 3 4 günü görüsüyor olmak hadiseleriyle yetinecegimi düsünüyordum..ama olmadı..soruyorum ara sira kendime bir insan bu kadar mi yalaka olur?? ve bir insan bu kadar mi içten kiz canlisi olur??..son vakasinda sadece mosquito keratasinin önünden gecmek hatasina düçar olmus kizlarin gelecek hayatlarinin ihyasina ben sebep olmus mosquito yu tehlike mahallinden uzaklastirmistim..peki gelecekte görecegi kizlar?? hep ben mi dizginleyecegim bu adami?? 'olum asik olmak istiyorum ' sözünü bana söylemeyip de bir provakatöre söyledigi zamanlarda hali nice olacak bu cocugun*.







aslinda bu adam simdiye kadar kimseyi sevmedi..bu adam gözü baska hicbir sey görmeden kadin imine asik oldu..ve cevresindekilerin hayatini rezil etmek misyonunu da yüklenmis oldu böylece..







-lan rasko ne killisin yaa!!







-ne var lan ya ne olcakti??







-olum keske kiz olsaydin onlar ne güzel kilsiz,yumusacik ,sicacik..







- yaa bi siktir git yaa..







-olum sen niye böle kara marsik gibisin yaa sen niye kadin gibi kokmuyon!!







-allah belani versin tanimasam yanlis anlicam walla ..







endüstri mühendisligi okuyan bu fikir endüstrisinin en kisa zamanda ise baslayip patronun kizini almasini bize de söyle bir is ayarlamasini istiyorum allah'dan..yoksa bir dakika tutmam yanimda..temizlik görevlisi olarak baslatip ceo yapacak beni eminim..







bir de seytan tüyü vardir bu adamda nedense?? sarisin oldugundan ,renkli gözlü oldugundan falan desem ee o cisimlerden daha önce de gördüm ben..yok canim yok bu herifin bambaska bir albenisi var..bir kerede su allahsiz kizlar görüs acisinin icine bizi de alsin yahu!!..ya tamam sekilsiziz mekilsiziz ama napalim bizde renkler ve zevkler tartışılmaz teorisine siginiyoruz..her insan baska baska ister ..onu begenmeyen seni begenir gibi mazlumlarin ittifak ettigi fikir akimlarini benimsiyoruz ama ne zaman bu adam yanimda olsa bir bir cürütüyor bu teorileri..temellerini bombaliyor yahu...







ayrica bu adamin bir güldürme potansiyeli vardir ki sormayin..5 senedir bulgar göcmeni olarak bildigim bu sarisin yapi daha gecenlerde konyali cikmaz mi??







-yaa atletik bi siktir git!!hem hizli kosarsin sen hadi!!!!!







sonra soyadi benzerligi bulunan tüm insanlar bu adamin akrabasidir..yabanci bile olsalar..







-ya mosquito o senin halaoglu var ya etiyopyaliymis!!



-olum o vakti zamaninda etiyopyaya calismaya gitmis!!soyadina baksana sen..



-



bir de sefkatlidir merhametlidir ki sormayin..300 metre gectigimiz dilenci kadini unutamadigi icin 300 metreyi bütün aglamalarima,ayaklarina kapanmalarima,cocugumu kesecegimi iddia etmeme,tehditler savurmama ragmen gerisin geriye döndügümüzü hatirlarim..







-yaa cok pis bakmisti bana







der ve gecer.







hizli söfördür..ama artislik icin yaptigina adim gibi eminim..hee 'arabada kac vites oldugunu bilmeyen sen soforden ne anliyon?' diyeceksiniz.. haklisiniz ama en azindan dedemden daha hizli..

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


mosquito

Serbest Kürsü ve Sözlük mosquito Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * adayı olan bir fikir endüstrisi..endüstrisinde * olabildiği gibi * da olan kıdemsiz sozluk yazarı..hoşgelmiş..bol bol entry getirmiş.. * ing. sivrisinek. * kuzey yıldızı..yönümü bulmamı sağlayan yazar...öğretgeç...hadbildirgen ilah.. * hızlı şöfördür..sarışın er kişidir..sosyolojik tespitleriyle nefsimde ayrı insan oluşuyla gönlümde ayrı ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.