| |||||||||||||||||||||||||||
omayraSerbest Kürsü ve Sözlük omayra Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * murathan mungan'ın kitabı ve şiirinin adı cevabı ömür süren bir soru bıraktım sana mendili kan kokan sevgili arkadaşım usta bakışların keşfettiği rahatlıkla arkama yaslandım elimde şah mat yüzüğümde tek taş siyanür adınla bulanan bir aşkın, bir maceranın mecrasında yolun ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() * murathan mungan'ın kitabı ve şiirinin adı cevabı ömür süren bir soru bıraktım sana mendili kan kokan sevgili arkadaşım usta bakışların keşfettiği rahatlıkla arkama yaslandım elimde şah mat yüzüğümde tek taş siyanür adınla bulanan bir aşkın, bir maceranın mecrasında yolun sonunu söylüyordu günahkar iki melek olan sağdıçlarım al birkaç bulutlu sözcük atlasını sırtında taşıyan çalınmış bir zaman mekik, taflan, kar kesadı bir iklim aşk mı, macera mı dersin bu uzun seferberlik bu ilişkinin topoğrafyasını mezhepler tarihinden bulup çıkardım adanan boynunda o gümüş zincir bilmiyorsun arması sallanıyor ucunda işte yazgının kara zırhlısı! kork! kutsal kitaplardaki kadar kork! çünkü hiçtir bütün duygular korkunun verimi yanında benim ruhum nehirler kadar derin! kızıl kısraklar gibi üstümden geçeceksin! arı bir sessizlik duruyor şiddetimizin armaları arasındaki uzaklıkta gövdenin demir çekirdeği kalkan teninin altında sana okunaksız bana saydam giz içindeki uğultunun izini sürüyorum bir açıklığa taşıyorum ele vermez yerlerini harabeler diriliyor heykeller tamamlanıyor kendi kehanetinden büyülenmiş gözlerimin önünde başka çağlara gidip geliyoruz aşk tanrısı için seviştiğimiz ve uyuduğumuz sahillerde aşkın kaplan ve yılan düğümüyle öpüyorum seni boynundaki yaradan iniyorum kaynağına aydınlanmamış yanların ışığa çıkıyor dokunuşlarımın parıltısında düğümlü mendilin, gümüş zincirin sımsıkı mühürlendiğin bütün kilitler çözülüyor avuçlarımda tılsım tamamlanıyor ortaçağ kentlerinden geçiyoruz dönüşte indiğim kaynakların mezhep değiştiriyor zamanın ve uzamın kilitlendiği kara kutuda benim kelimelerim tılsım tamamlanıyor dudaklarımdan sızan erkek sütünün kara büyüsüyle sevgilim, oluyorsun uyuyor ve yıkanıyoruz ay ışığında bakıyorum güneş iniyor yüzünün alacakaranlığına adın yoktu tanıştığımızda eksiğini de duymadık bazen bir rüzgarı, bazen birkaç zeytini adının yerine kullandık adın yoktu tanıştığımızda sonra da olmadı çünkü başka biri oldun zamanla şimdi adın var şimdi ruhumun sislere sarılı derinlikleri yükseliyor ve tehdit ediyor kıstırılmış varlığımın bütün cephelerini yüzümün pususunda geziyor sularda bilenmiş bıçaklar uyandırılmış acılarım, bulanmış sarnıcım etimle ruhum arasında çelişen ilke geri döndü bana kendi ellerimle kurduğum kara büyüden içimdeki tarih bitti siliyorum bir aşkı var eden her ayrıntıdaki parmak izlerini ve şimdi adın var ve şimdi ikimizin vaktinde intikam saati geldi omayra, bu adı verdim sana ve mevsimleri bütün anlamlarıyla iki çakılına bir deniz vereyim hayallerine mavi buğday dokuz yaşamın olsun tek tek öldüreyim esmer ve çırılçıplak bir gecede bütün düşmanların gelecek koynumdaki cenazene seni saran efsane çürüyüp toprağa karışırken kucağımda başın gümüş bir tarakla tarayacağım saçlarını kendi enkazımın üstünde kurtlar, çakallar gibi uluyarak ağlayacağım acıdan öldürerek yaşatacağım seni kendimde ocağın parıltısıyla aydınlanan yüzün gücünden habersiz sakin gülüşün kamçılıyor içimdeki bütün köleleri ben ki hileli bir oyun, birkaç kırık zar ve kara muskalı tılsımlarla almışken seni kaderinden, kıyasıya bağlamışken kendime asıl sen tutsak etmişsin beni dünyaya kapalı kapıların ardındaki içi boş sessizliğine sığlığın, sevgisizliğin o sonsuz kendiliğindenliğin dünyanın sana değmeyen yerleri nasıl da çekici yapıyor seni o kadar bağlandım ki tutkusuz bedenine ya öldüreceğim seni ya tunç çağından heykeller indireceğim dökümüne sayıklayan bir ağaç gibiyim omayra uğultusu geliyor ta derinden gövdemin geçtiği masalların içimdeki deprem ayakta tutuyor beni geri dönüp vuruyor çalınmış zaman bak sana korkaklığımı veriyorum var olmanın bütün varoşlarından ben yenildim, işte silahlarım tılsım tamamlandı sonuna geldim çizgilerini sildiğim bir büyük haritanın aşkım ölümün sınırında omayra olduğun yerde kal kımıldama! * bir sozluk yazari* * nick'inin farkedilmesiyle yazdıran yazar, hoşgeldin diyorum * özellikle * ve * entryleriyle yarılmamıza neden olmuş yazarımızın yazılarını merakla devamını diliyoruz. * * * * benim biricik stajerimmm... * 1 * hepi börtdey kişisi. * toplandık hep bir ağızdan sesleniyoruz kendisine hepi börtlek su yuuu * 3 milyon alınıp tamamı ile bisküvi alındıktan sonra ohh sayende doydum dedirten stajyer kişisi --- happy birtday --- * iyi ki aynı okulda değiliz yoksa biraraya geldiğimizde 1 ortalamayı bile tutturamazdık diye düşündüğüm * , tanıdığım için çok mutlu olduğum ve ihtiyacınız olduğunda moral dağıtan * * * * sözlük yazarımız. * moru çok seven,moru sevdiği için' o rengi nasıl beğenirsin' diye mor a laf uzatanlara benim gibi gıcık olan,morsever yazar * kendisini o kadden sevmeme böle mıncık mıncık etmek istememe rağmen, başlığına entry girmediğimi efendi gibi belirtene kadar başlığına entry girmediğim aklımın ucundan bile geçmeyen yazar. ben biri bana böyle yapsa oyardım, kalbini kırardım.fekat o öyle şeyler yapmaz pıtırcıktır o.bebiştir.bi taneciktir. *** * genellikle online gozuken ve sozlukte dogum gunu partisi duzenlemis kisidir.* * ah bir de besiktaslı olsaydı dedirten, hoş sohbet, msn'deki smileyleri sonuna kadar kullanabilen, çok çabuk kanımın ısındığı çok deeerli uuser'ımız. * uludag ormanlarını yakmaya niyetli yeşilaycı yazar. * uludag sozluk bursa kaynasalim zirvesi nin organizasyonundan sorumlu olması bahanesi ile kendisini farkettiren o an itibarı ile entrylerini takip etme gereksinimi hissettiren bir süre sonra entryleri bagımlılık yapan hade bi tane daha yaz dedirten eglenceli yazar insanı *** * * beni tavlada yenebileceğini iddaa edendir. gerekirse özel ders alacağım, gerekirse kahvehanelere takılacağım ama omayra'yı uludag sozluk bursa kaynasalim zirvesi'nde yeneceğimdir. ahanda buraya da yazdımdır. * * dikkatli bir uuser. * entrysi ile yaran vize döneminde oldugunu belli eden yazar* * nick'inin söylenmesi çok zevkli olan yazar.bunun yanın'da türkçeyi çok sade kullanması bayaa hoş. * entryleri hakkında bişey söylemeye gerek olmasa da her birinin kesinlikle okumaya değer olduğunu belirtmeden geçemeyeceğim, tanıştığıma memnun olduğum, daha ilk konuşmadan itibaren sıcaklığını hissettiren **, okunası, takip edilesi yazarımızdır kendileri. * okunası, merakla takip edilesi *, atılgan, yürekli, renkli, arkadaş... * sözlükteki bursa danısmanım sıcak kanlı geniş görüslü güzel kardeşim. * sözlüğün en bi kibar, en bi zeki, en bi muhabbeti güzel olan yazarlarından birisidir. ayrıca, powerpoint dışında birçok ortak noktamız olan, az ama öz yazan, bundan sonra çok yazması için gereken ne varsa yapılması gereken sözlük yazarıdır.* * çok çok iyi bir yazar
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük omayra Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * murathan mungan'ın kitabı ve şiirinin adı cevabı ömür süren bir soru bıraktım sana mendili kan kokan sevgili arkadaşım usta bakışların keşfettiği rahatlıkla arkama yaslandım elimde şah mat yüzüğümde tek taş siyanür adınla bulanan bir aşkın, bir maceranın mecrasında yolun ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi