![]() |
alternatif bahtsiz bedevi kutup ayisi diyaloglari * çölde kutup ayısıyla karşılaşan bahtsız bedevi ile kutup ayısı arasında geçebilecek olası diyaloglardır. kutup ayısı: ka bahtsız bedevi: bb ka-hazır mısın? bb- tüm kalbimle. * - naber? + iyidir, senden? - nasıl olsun işte, yuvarlanıp duruyoruz. + çoluk çocuk? - hiç sorma.. + neyse hacı sora görüşürüz, hadi kal sağlıcakla. * ka - kısa çöpü çeken kazansın bb - neyi ? ka - formalite icabı canım ! ehehe * bb. - ahan da buldum seni.. ka. - sen kimsin lan? bb. - ben bedevi. bahtsız ayıyı kutupta bedevi s.kermiş ya. onun için geldim ben. ka. - ne bahtsızı. lan benim s.kim toşağıma denk. her işim rast gidiyo. zaten o laf öyle değildi. sen çöle geri dön. ben bir ara gelir, sana deyimin uygulamalı açıklamasını yaparım. bb. - iyi, peki o zaman... * bedevi: hojam bu işte bi yanlişlik var. kutup ayısı: ne gibi? bedevi: hojam sanın bılımsal olarek bureda olmeman gerakiyor. kutup ayısı: valla haklısın ehuehuea... bedevi: ne yapajaaz paki? kutup ayısı: biraz eğlenceye ne dersin? bedevi: yaaa yeziiiiyd! ayı: yeah!!! * bb-ne yapacağiz senle biz? ka- şimdi senle kutuplarda yürüyüp ateşle dans edeceğiz yavrum. bb- nasıl yani ka-gel gösteriyim bb-yavaş ol manyak! ka-ohhhhhşşşş yeaaah. * k.a: merhaba. ne tatlı şeysin sen öyle. b.b: nooldu sikecen mi? k.a: evet tuttuğunu sik dediler b.b: bana öyle bir bilgi verilmedi. hem bak su içiyorum k.a: ee ne olmuş su içiyorsan? b.b: su içerken .... yılandı deil mi o? k.a: evet he he he b.b: yılan yerine kutup ayısı koysak olmuyor mu? yılan: hea o zaman sen dokunma ben sikecem * ka: selamünaleyküm bb: a.s. ka: o ne lan adam gibi konuş bb: ne var lan it ka: dön lan arkanı bb: aneeey ka: hahaha yılan: bende aslan: bende kaplan: bende tilki: bende kedi: bende sümüklü böcek: bende karınca: yok ben almayım * bb: pişmanmısın? ka: hayır * kutup ayılarında mekan kavramı ilginçtir, zira kendileri lost adasındada belirmiş locke abimizi, kate bacımızıda defalarca kovalamışlardır. tropik adada kutup ayısı sorunsalınıda senarist abilerimizin çözmesini merakla beklemekteyiz ayrıca. * - aa kutup ayısı... + aa bahtsız bedevi - zıçtık !?... * staj yapmakdasındır... -- abi bu faksı nere çekicez? ** şu numaraya *** ** ** -- abi bu numara cevap vermiyor. taratıp e posta ile gönderelim. ** yo yok! ozaman şu numaraya ... .. .. -- abi buda cevap vermiyor. e posta ile ... ** nasıl cevap vermiyo yaa.dur ben deniyim. iç ses ulan ... sanki ben yapamıyordum. ** ala ala cevap vermiyo. en iyisi sen bunu taratta e posta ile gönder. hadi sana zahmet. iç ses zahmetse nediye söylüyorsun ki. ulan stajyer değilde, çöldeki bahtsız bedevi olsaydım yaa. * ka:kutupta yaz gibi özlediiim seniii liii li li liii bb:allahım güç ver bana sığındım sanaaaaa yalebbiiim * ka: kum falı bakabiliyo musun? bb: tabi. hemen. size üç vakt...! ka: evet? kısmet mi? bb: yok kısmet bana görünüyo. * bb: aaaa!!! sen coca cola reklam yıldızı değil misin? ka: evet, o benim. bb: bir imzanızı alabilir miyim? ka: tabi. bb: ben sizin hayranınızım biliyor musunuz? ka: şimdi öğrendim. bb: televizyonda göründüğünüzden daha yakışıklıymışsınız. ayrıca çokta karizmasınız. cümleleriniz kısa ve öz. ka: uzatma, dön arkanı. bb: ulan kaçamadık yine.. * bb: merhaba, ben tema vakfından geliyorum. kutuplar çöl olmasın... ka: çöl olsa da fena olmaz hani bb: ... * ka: senin için bahtsız diyorlar? bb: belli olmuyo mu? * ka: soğuk bir bardak gazoz içer misin yavrucuğum? bb: siksen olmaz. ka: göreceğiz... * bb: ooo kimleri görüyorum... ka: geç şöyle!! bb: dur güzelim, yavaş yavaş... havalar da çok sıcak değil mi? ka: başıma güneş geçti zaten, oyalama beni!! bb: bak gazoz var ben de. ister misin?? ka: ver bakayım.. oohh... ....... ka: noluyo lan, dünya dönüyo... bana bişeyler oluyor!!! bb: korkma acımayacak... ha bu arada ben nuri alco memnun oldum... ka: hass... bahtsız ayıyı çölde naço siker... bb: nihaha uzan bakayım * ka:ben ayı. kutup ayısı. bb:ben bedevi. bahtsız bedevi. * bb-senin için fenasi ker diyorlar. ka-desinler değişemem. * bb: merhaba kutup ayısı. napalım son çareyi çöle gelmekte buldum ben de. ka: ben senin bildiğin erkeklerden değilim. bb: hassiktir! sen de mi?! * ka: üzgünüm ama seni zikmek zorundayım... bb: haydaa... nerden çıktı şimdi ka: abazanlık diyelim ------------------* ka: demek burdasın... bb: noluyo bea!! bahtsız bedeviyi kutup ayısı gölde değil çölde zikermiş. ka: serap görüyo olabilir misin? bb: hass... * bb-mühendislikte mi okuyorsun? ka-çok mu belli ediyorum? bb-evet. * ka - denizin buz gidi sularından gelen soğuk bir tarrak ister misin yavrum? bb - seçeneğim var mı? ka - yok. bb - bu sefer olaya girişin çok farklıydı. ka - şahin k izliyorumda. işimde kendimi geliştirmeyi amaç edinmiş durumdayım. bb - ne mutlu sana! ya da bana!!! |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:47 PM. |