![]() |
marla singer - 17 * çaylaklığın kendisine çok yakıştığını unutmaması gereken... 7 gün süre ile çaylak olan...*** bu çaylaklığı kesinlikle hak eden yazar. **** * filmdeki marla'nın aksine, acayip sıcakkanlı, uyumlu bir yazar. entrylerinden öyle bir tat aldım. * aşık olunası hatun kişidir*. sigaraya özendirir mazallah. * sadece bakışlarıyla zamanın birkaç dakika durmasına sebebiyet verebilecek, hayatın nihilist tarafına yakın olan fight club karakteri. yazar olanıysa onu cebine koyacak bir karizmaya sahiptir. * * * idolüm olan dağınıklığın sigaranın ve içkinin bir insana ne kadar yakışabileceğini gösteren modern ikona. dipnot : burdaki sıfatın yazarla hiç bir alakası yoktur. * tyler durden'a* göre salak et parçası, jack'e* göre ise hayatının aşkı. * çok şahane yazar. en son evlenmek üzereydi. sözlüğe daha sık uğramasını temenni ediyoruz. * "asil trajedi ölmemem" "dünyanın en kötü işi tuvalet kağıdını geri dönüştürmek olsa gerek" "o kız bir canavar, o kız mikroplu insan dışkısından başka birşey değil, bırakılmaktan korktuğu icin hicbir şeye bağlanmıyor ve yaşlandıkca seceneklerinin azalmasından korkuyor" "ben insanların bir gün boyunca cılgınca sevip, ertesi gün çöpe attığı şeyleri seviyorum" "tyler durden sen hayatımda başıma gelen en kötü seydin" "marla! damağınızda küçük yara...dilinizle oynamayı bırakabilseniz iyileşecektir ama engel olamazsınız." * "the little scratch on the roof of your mouth that would heal if only you could stop tonguing it, but you can't." |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:00 AM. |