![]() |
yigit ozgur esprileri - 19 * iki sevgili kafe tarzı bi yerde otururken adam: buraya bak ayten. kadın: süprizlerle dolu birisin sedat : * babayla oğul karşılıklı kanepelere uzanmış eller başılarının arkasında hayal kurar pozisyonunda iken ç: bana yılbaşı hediyesi bisiklet alsana baba. b: bütün yıl uslu durdun mu bakalım? ç: evet. b: salak mısın oğlum? paramız olmadığını biliyorsun niye uslu durdun? ç: uslu durmadıydım ki zaten. b: hehe... bi bok olmaz bizden. ç: koyim bisiklete. * adam: çıldırıcam ya.. mavi ay dizisindeki sekreterin adı neydi?.. kafayı yiycem... cübbeli adam: din mi? adam: dur lan, sen de her şeye din!.. * yiğit özgür 'ün karikatürlerinde yansıttığı genellikle söz oyunlarına başvuran insanı gülümseten hoş esprilerdir. Öneğin bir doktor ve bir adam hastanede bir hastanın* yanında konuşmaktadır. +:doktor -:adam +Malesef beyin ölümü gerçekleşmiş durumda. - * alo..sedat bey 'in ölümü gerçekleşmiş. +beyin ölümü kardeşim beyin ölümü! - * neyin ölümü? + neyse boşver...dediğin doğru bi' yerde. - * alo. bi' yerde ölmüş ama nerde bilmiyolar. tamam öptüm bye. gibi... bu da oldukça güzel bir karikatürüdür yiğit özgür'ün: bir adam elinde telefonla pencereden aşağı bakmaktadır. +: aşağı bakan adam -: telefondaki -:alo sedat! aşağıya bak aşağıya. +:bakıyorum nooldu lan!? -:lan bakkalın ordayım oğlum. nah yapıyorum sana bak! he ha ha !.. +bakkal mı ? -:anam!.. ne taş atıyon lan!? +[img]/images/smilies/redface.gif[/img]ğlum taşındık biz o evden. -öyle bile olsa taş atılır mı be abi? ya gözüme gelseydi ? +:hadi görüşürüz. -:yengeye çok selam. * o: oğlan b: baba a: anne baba koltukta oturuyordur. anne mutfakta bulaşık yıkıyordur. çocuk ise babanın karşısına geçmiş ve babaya bir soru yöneltiyor. o: baba ben nasıl oldum? b: valla oğlum bizim çocuğumuz olmuyordu. sonra doktora gittik. doktor artıhh ananımı s.kti naptıysa sen oldun a: aaayyy bey. neler söylüyorsun çocuğa. tüp bebeksin yavrum sen b: bilmiyorum artıhh * - Berkin bu dedem.. Dede, bu da erkek arkadaşım berkin.. + Ooo, hoşgeldiniz.. Gelin size savaş anılarımı anlatayım.. Düşmanın eline esir düştüğümüz zaman açtık, susuzduk.. ve ... - ve aylardır ormanda televizyon yiyerek hayatta kalmıştınız.. ölen arkadaşlarınızı şişirip patlatarak eğleniyordunuz.. Yüzüncü baskı dedee.. + Peki o zaman.. Darbe olduğunda babaannen ve ben.. -Sıçarak pişti oynamıştınız.. Dedecim ezberledik artık.. Berkin: Neler oluyor? * + ihsan beni yakalayamaz ki!! ihsan beni yakalayamaz ki!! - ihsan seni yakalayamaz, dersi var çalışıyo + bende onu diyorum işte. - dersi olmasa ümüğünü sıkar o senin. + yok canıım - ihsaan koş len!! ihsan: yuttuu :LI * -meraba. az önce iş başvurusu için aramıştım da. kapatırken "öptüm" mü dedim ben? -bilmiyorum beyfendi duymadım. -neyse öpmedim onu söylemek için aradım. -peki iyi güler. -bi faydası olcaksa öpiyim ama yani tanışmıyoruz sonuçta. -anladım beyfendi. -napiyim şimdi. öpiyim mi öpmiyim mi? -öpmeyin. -böyle deyince de öpesim geldi. -beyfendi, çok yoğunuz müsadenizle. -mmmmmuuuahh. -tövbe tövbe. -hadi hadi. hoşuna gitti de mi çapkın... * adam wc önünden osurarak geçmektedir, tuvalat sahibi: -sıçsaydın? +henüz değil, teşekkürler... * -sedat abi beş milyar verseler yanağından öptürür müsün?.. +öptürürüm... -aaa, ama böyle tukmuklü tükmüklü öpecekler... +sermet sen bu geyikleri pek beceremiyosun yav... -peki on milyar verseler bi adamla el ele tutuşur musun?.. +tutuşurum... -aaa... tuvaletten çıktığı elleriyle halbuki... * kız:ben erkanla buluşmaya gidiyorum. baba:evladım bir gün getir de tanışalım şu erkanla artık. nedir niyeti gelsin bi konuşalım. kız:konuşacak birşey yok aslında, sadece sex yapıyoruz. baba: kızım öyle bile olsa bi gelsin, bi könüşelim mönüş mönüş yepelim neneyü moyneyenü kikiri pit... kız: baba saka yaptım şaka.. kendine gel... baba: seböbü ziyaretiniz nedir? anne:kızım yapma şöyle şakalar babana. * + alov! iyi günler uyandırma servisi mi? - yanlış numara itfaiye burası + ayy, istemem istemem ! su sıkarak uyandırıyorsunuz siz. - ne uyandırması birader? + insan uyanıyor ister istemez. - yat uyu lan! + vee siz su sıkın değil mi? yoo dostum yoo! * elleri iki yana açılmış, büyük bir zevkle gözüken fareyi yiyen bir yılan görüntüsüyle beraber f: teknik olarak şu an da benimkini ağzına almış bulundun. y : hımmmgg, hmmmmgggghh f : noldu? hoşuna mı gitti? düzeltme : karikatür meğersem selçuk erdem'inmiş, yiğit özgür'ün değil. düzeltmekten sıkılırcasına düzeltme : erdil yaşaroğlu'nun muş, bu son olsun lütfen.* * -*insanlar neden kavga ediyor? Neden savaşlar oluyor? neden silah tüccarları yakamızı bırakıyor? +ulan deli meli diyoruz ama en doğruyu da o söylüyo aslında... -Savaşlar bitsin! herkes barış ve mutluluk içinde yaşasın yoksa g.tümü açarım!! +finali iyi bağlayamadı. -finali zikiyim!! +gidelim... -gelin!!! * - o... çocuklarına bir bilet lütfen... + o... çocukları kalmadı, gotu sikikler var olur mu? - pezevenk! * deterjan reklamı çekiliyordur. kadın : aaay! gitti gömlek! adam : aay, gitti gerçekten de kirlendi! yönetmen : lan sen niye panik yapıyosun! temizlesene deterjanla!! adam : yav kadın çok içli üzüldü ben de şey oldum... yönetmen : tövbe tövbee.. hadi hadi devam et! adam :sizce bu leke çamaşır suyu kullanmadan çıkar mı? kadın :hayatta çıkmaz! adam :kız valla çıkmıyomuş bi de... yönetmen : çık len çık! adam : çık len leke!! çık leke!! yönetmen [img]/images/smilies/redface.gif[/img] değil öküz!! sen çık defol setten!! * - ankara'da yaşamak bir ev hanımıyla salonda çay içmek gibi.. istanbul'da yaşamaksa bir fahişeyle çılgınca sevişmeye benziyor.. Ne dersiniz? + valla ne diyeyim, yolunuz Adapazarı'na düşerse sizi elimizden geldiğince zikmeye çalışırız.. * telefon diyaloğu -fuat senin ağzına sıçayım !!! +sen kapa ben senin ağzına sıçayım selami sana yazmasın.. * yiğit özgür üzerinden puan toplamaya çalışan pekçok yazarın altına esprilerini doldurduğu güzide başlıktır. oldu olacak linkte verin. * +güzel arabaymış.. özellikleri neler? -efenim bu modelimiz elli silindirli, 450 beygir gücündedir. sırasıyla abs, ars, arl, atv, tgrt, kanal d, efenime söyliyim ptt, itü, odtü, slm, nbr, asl, pls, lol, lol, ehe, ehe, kib... +oha be oha!! amma yüzsüz sallıyosun!! daha abs'nin ne demek olduğunu bilmiyosun allah bilir!! -biliyorum abi bi saniye.. +biliyosan söyle, ne bi saniyesi.. -söyledim ya, abi bi saniye. * çocuk:babacım kaos ne demek? baba:evladım kaos,kadın osuruğunun kısaltılmışıdır.erkeğinki de eros... çocuk:yalancının?.. baba:yalancının osuruğu yaos oluyor.anlamsız oluyor. anne:amma sallıyosun be!çocuğu da kobay gibi kullanıyosun!!! baba:kobay,korhan abay'ın kısaltılmışı diye biliyorum ama yanlış olabilir tabi... * en güzeli kadın ile bakkal arasında geçen borç meselesi diyalogu. kesin daha önce yazılmıştır. ama tekrar edeyim: bakkal : borcunuz iyice kabardı süheyla hanım süheyla : o önünüzdeki kabaran benim borcum mu oluyor? * bakkal : hayır o sizin alacağınız da olabilir süheyla : her neyse deftere yazın bakkal : denedim yabışıyo sayfalar * müşteri bi dükkan girmiş ve dükkan sahibiyle konuşuyor m: bu rafların daha büyük boyu varmı? ds: o raflar boy boy... m: nerde görebilirmiyim? ds: o raflar yokuş aşşaa.. m: fiyatları nasıl? ds: 200 milyon m: ohaaa. adammı s.kiyorsunuz siz? ds: uyarmaya çalıştım ama anlamıyorsun ki.. * |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:02 AM. |