Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

ultraslan - 2

Serbest Kürsü ve Sözlük ultraslan - 2 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * Grubun lideri "sebo reis" lakaplı sebahattin şirin'dir. genel koordinatörü ise alpaslan dikmen'dir. * yurt içi ve yurt dışı şehir temsilcilikleri hariç kendi içinde 11 alt gruba ayrılan türkiye'nin en büyük taraftar topluluğu. * , * , * , * ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

ultraslan - 2

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-01-2009, 04:18 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart ultraslan - 2

* Grubun lideri "sebo reis" lakaplı sebahattin şirin'dir.



genel koordinatörü ise alpaslan dikmen'dir.



* yurt içi ve yurt dışı şehir temsilcilikleri hariç kendi içinde 11 alt gruba ayrılan türkiye'nin en büyük taraftar topluluğu.





* ,



* ,



* ,



* ,



* ,



* ,



* ,



* ,



* ,



* ultraslan taraftar grubunun kurucularından alpaslan dikmen'in kaleminden:







"Ocak 2001 günü Taksim'deki Ceylan Otel'in toplantı salonuna doğru yola çıkan 53 galatasaraylı, bu toplantı sonucunda galatasaray Spor Kulübü'nün yaklaşık 100 yıllık tarihinde muazzam bir süreci başlatacaklarını elbetteki bilmiyorlardı.







Toplantı salonunda ismen davet edilmiş 53 kişi vardı. iyi giyimli, orta yaş kuşağı galatasaraylılar bir yandan açık büfe kahvaltıda bir şeyler atıştırarak sohbet ediyor, bir yandan da önceden hazırlanmış olan bazı grafik çalışmaları gözden geçiriyorlardı.







Birçok farklı arkadaş grubu tribünlerde yer alır, herkes kendine göre takımını desteklerdi. Kimisi bağırır, kimisi pankart yaptırır, kimisi maçtan önce toplanarak sohbet etmekten hoşlanırdı... Herkesin yeri de, arkadaşları da belliydi... Ve elbetteki herkes galatasaray için o tribünlerdeydi.







Ancak artık gittikçe büyüyen ve başarı yorgunu olan tribünlere bu yetersiz gelmeye başlamıştı. Evet, 4 sene üst üste kazanılan şampiyonluklar, yurtiçindeki tüm kupalar ve yenilgisiz UEFA Kupası Şampiyonluğumuz ve hemen ardından gelen Süper Kupa başarı yorgunluğunun olumsuz etkilerini tribünlere yansıtıyordu.







Açıkçası bu da, ortalama 25 yılını tribüne vermiş olan bizleri rahatsız ediyordu&amp



* yaratıcılıktan yoksun insanların oluşturduğu topluluk. bir diğeri için:









ayrıca







ultraslan izmir'e gelecek misin?



izmir'e gelecek kadar yürekli misin?



boş otobüs taşlamakla bu işler olmaz



yaptığın kahpelikler yanına kalmaz *



* büyük başkan özhan canaydın'ın izniyle yapılan kapsamlı araştırmalar, adnan polat'ın basın toplantılarında verilmek istenen ince mesajlar ve saatler süren röportajlar sonucunda forumlarının 50 yıl sonra aşağıdaki gibi olacağı öngörülen taraftar topluluğu...







http://img181.imageshack....image=50yilsonrauadx6.jpg



* 2001'de türkiye'nin en büyük taraftar grubu olduğu açıklanan grup.



* deplasmana giden taraftarların benzinlikleri basıp oradaki marketlerden her şeyi yürütmelerinin yanındaki özellikle beşiktaş taraftarı, göztepe taraftarı ve trabzonspor taraftarı bunu sıkça yapmaktadır. bunun tersine bu tribün grubunun reisi sebahattin'e namı diğer sebo reis'e opet tarafından galatasaray taraftarının bu şekilde hiçbir şey yapmaması nedeniyle teşekkür plaketi verilmiştir. kısacası ultraslan çapulcu değildir yağmalamaz. inanmayan ultraslan'ın sitesine bakarlar.



* koç grubu ürünlerini boykot ediyoruz kampanyası ile dostu düşmanı kendine güldürmüş taraftar grubu. hıncal uluç dışında taraftar bulmayan bu kampanyaları koç grubunu batırmaz umarım.



* "These boys are europe's most PASSIONATE fans"







ingiliz sky tv spor spikeri.



* bazı espri makinalarınca



* karşıyaka nüfusundan fazla üyesi olduğu ve karşıyaka'ya gelmeleri halinde kaf sin kaflıların zararlı çıkacağı iddia edilen bizanslı ya da bizansçı bir taraftar grubu. otobüs bileti bizden dedik yine gelmediniz, yine gelmediniz.







peki o zaman







niye gelmedin niye gelmedin ultravesti niye gelmedin



sabaha kadar seni bekledim ...







ali sami yen gisesinde yazan yazi - izmir e gelene bilet bedava



* an itibariyle sitesine girenleri güzel bir sürprizle karşılayan taraftar oluşumu.



http://www.ultraslan.com/



* mehter marşı gibi girişle şahsımı gülümsemeye sebep vermiş lakin kendileri avrupada bir adım ile gitmiş iki adım gerilemişlerdir, ki yazılarına bakıncada pek dini motifler vardır efendim, bu gurubun çoğunluğu milliyetçidir.



* 19 mayis 2007 galatasaray fenerbahce maci'da sürpriz



* hazırlığı yapan, ama ne acayiptir ki, bu çok gizli hazırlığı antu com tarafından bile deşifre edilen topluluk...







bi de her sene kadıköy'e 5.000 kişiyle çıkarma yapmayı planlıyorlar ama ne yaman çelişkidir ki kadıköy'e gelirken atkılarını bile münasip yerlerine saklıyorlar, çok ilginç, şaşırdınız di mi, alışırsınız merak etmeyin, ben de ilk zamanlarda böyle şaşırmıştım ama sonradan öğrendim ki bu grubun çalışma şekli buymuş...



* ismini vermek istemeyen birilerini seve seve



* eski acik'ta misafir etmek isteyen taraftar toplulugu.. yerse tabi..



* tisortleri ve montlari diger taraftar gruplarininkilerden milyon kat daha guzel olan ulu taraftar grubu. ha belirtmeden gecmeyelim:







"bugun ultraslan'la travestiyi karistiran, yarin anasiyla avradini karistirir"







jerry bruckheimer



24.06.2007



bruckheimer hills



* lıncoln transferiyle sessizliğini bozucağını belirten taraftar oluşumu.



* fenerbahçeliler tarafından ultravesti dedirtilen taraftar topluşuğu.



* 29 temmuz 2007 galatasaray istanbulspor macinda açtıkları "acınız acımızdır, başınız sağolsun" pankartıyla carsi'nın acısını paylaşan taraftar grubu.



http://www.ultraslan.com/...or_0-0_29.07.2007/050.jpg



* Seyirci değil... T A R A F T A R



Bayramda değil... K A R A G Ü N D E



Moda için değil... F O R M A için



Kupa için değil... A R M A için



Hava için değil... S E V D A için



90 dakika değil... Ö M Ü R B O Y U



Yalanla değil... K A N I Y L A



Ayrı ayrı değil... O M U Z O M U Z A



Utanarak değil... G U R U R L A



Eğilerek değil... D i M D i K



Sefada değil... C E F A D A



Koltukta değil... B E T O N D A



Minderde değil... Ç A M U R D A



Skorda değil... V E F A D A



Bazen değil... H E R M A Ç T A



Yuhlayan değil... A L K I Ş L A Y A N



Oturan değil... Z I P L A Y A N



Köstekle değil... D E S T E K L E



Puroyla değil... A T K I Y L A



Çekirdekle değil... B A Y R A K L A



Muhabbetle değil... T E Z A H Ü R A T L A



Kendine değil... C i M B O M &amp



* türkiye'nin en organize taraftar topluluğudur. ne genç fenerbahçeliler ne de çarşı gibi sadece istanbul da organize olmazlar. türkiye'nin her ilinde ve hemen hemen her üniversitesinde bir kolu bulunmaktadır. kültür seviyesi bakımından da diğer taraftar gruplarına oranla çok daha ileridedir.



* ali sami yen'de fenerbahçe'nin 2-1 üstünlüğüyle biten ve pet şişe yağmuruna tutulan maç öncesi gazetelere, en az 5 atın yoksa işler değişir şeklinde ilan vermiş, farkı bir kenara bırakalım yenilgi sonrası sahaya su atmaktan öte hiçbir halt yiyememiş gruptur.



* kültür seviyesi diğer taraflar gruplarından pek farklı olmayan taraftar grubu. ortalama tribün kültürüdür, üyelerinin geneli de diğer takımların genç taraftarları gibi dört yıllık özel üniversitelere gidip de ikinci sınıf meslek lisesi öğrencisi gibi davranan adamlardır.



* diğer takımlarca ultraversti olarak nitelendirilen taraftarlardır. *



* yaptiklari tribun sovlari ve yarattiklari koreografiler diger tribun gruplarindan daha profesyonel olan gruptur.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


ultraslan - 2

Serbest Kürsü ve Sözlük ultraslan - 2 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * Grubun lideri "sebo reis" lakaplı sebahattin şirin'dir. genel koordinatörü ise alpaslan dikmen'dir. * yurt içi ve yurt dışı şehir temsilcilikleri hariç kendi içinde 11 alt gruba ayrılan türkiye'nin en büyük taraftar topluluğu. * , * , * , * ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.