Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

guru - 2

Serbest Kürsü ve Sözlük guru - 2 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * dedi ki "gerrain'le uludağ sözlükteyiz" "iyi" dedim "ben de geleyim" "gel tabi lan" hayırdır mealli sorularıma da "ortama bakıyoruz" diyerek genel geçer bir cevap verdi. kendisi evli barklı bir insan olduğundan, portfoy araştırması, fizibilite çalışması, pazar analizi yapmaya kalkmayacağını ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

guru - 2

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-01-2009, 04:19 AM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart guru - 2

* dedi ki "gerrain'le uludağ sözlükteyiz"

"iyi" dedim "ben de geleyim"

"gel tabi lan"

hayırdır mealli sorularıma da "ortama bakıyoruz" diyerek genel geçer bir cevap verdi.

kendisi evli barklı bir insan olduğundan, portfoy araştırması, fizibilite çalışması, pazar analizi yapmaya kalkmayacağını bildiğimden ses etmedim. uludağ sözlük'te de yazsın.

ve fakat şimdi şu anda ben neden tam olarak burada olduğumu kestiremiyorum. çaylaklıktan çıkmak için 20 entry sınırı bana aşılması güç bir engel gibi geliyor. bir çırpıda 20 entry yazamayacağımdan değil, allaha şükür yazarım, 20 entry yazmakla uğraşmak fikrinin sıkıntısın bir uğraş olarak içimi sıkmasından.

gene de yapacağım. onu da biliyorum. neden sorusunun ise burada bir önemi olmadığına tam şu cümle sonunda kanaat getiriyorum. neden, çünkü öyle gerektiriyor, neden burada bulunayım, çünkü gecenin 00.17'si itibariyle, the fog of waru izledikten sonra kendime can sıkıntımı geçirecek bir meşgale arıyorum.

hayırlar olsun.

bunun haricinde hazır başlığını böyle domine etmeye yaklaşmışken çeşitli bilgiler de vereyim, kendisi bill gates'den iğrenir, darth vader olduğunu düşünüyor, çay içmeyi sever, amerika'da benim en yakın arkadaşlarımla buluşup "ahahah buluştuk" gibi sinir mesajlar atar, demirel'e karşı garip bir sempatisi ve sigaraya karşı mesnetsiz bir düşmanlığı vardır.

adli sicil kayıtlarına geçmemiş bir darp eylemi olan los angeles'da immanuel tolstoyevski'nin belini kırmaktan başka bir suç işlemişliği bulunmamaktadır.

neo-con'dur.

* guru'nun sopasi

bozuluyor buna bazisi

kecileri kacirdi komsu kizi

ah guru vah guru

besg derler buralarda yenidir

ah bu mani kimlere yazilir

sen bilmezsin ulu'da ego coktur

ah guru vah guru

eksi dar gelmis bitli moderatore

huzur verememis california, uludag mi vere

gel sen koseme, beni dinle hele

buralar seni bozar, yuvana don guru

* eksi sözlük olusumunda ssg den sonra az izlenim cok tahmin yöntemi ile söyleyebilirim ki, en cok katkisi bulunmu$ ki$idir.

*

yalniz, eksi sözlük basliginda kendince verdigi ayarda takildigim nokta, madem gezintiye ciktin neden maskeni düsürüyorsun, yahut "iste geldim burdayim" havalarina bürünüyorsun ?

veni vidi vici yap be abi, kasma insanlari / kendini.

tavsiye : sözlükleri birlestirin, böylece kcük baliklardan kurtulur, gerenk olmayan gezintilere cikmazsiniz, hem meridyenleri sasiranlara iyilik olur.

kendime tavsiyem : ulan sen ne bokuma guru gibi sözlük tanrisinin kankasina laf söylüyorsun.

ümmete tavsiyem: ek$ide yazar olmak, gercekten bu alemden haberdar olanlar icin bir ayricaliktir.

* adamlar * yillardir bu i$in icinde, sen *ise "dün boktun, bugün koktun" modundasin, ayarin allahini alirsin. * * *

* $eyh neyimdir, acilari dindirmeye mi geldi acaba?

acsin herkes kanayan yarasini, gosterin lan amcaya!

* bir efsanedir gidiyor insanı. yaa gelsin yazsın bir şeyler ya da yazmasın. kim ona yaz ya da yazma diyor. aslında bu adamın sözlüğe geldiğine sevinerek ne yazık ki bizler hafiften ezik konumuna düşüyoruz. sallamayacaksın ki bu adamları o zaman kıymetin anlaşılacak. salla ekşiyi zaten. kaliteli kaliteli dedik, adamların entry silme sebepleri bile götümüze girebilir şeklinde. burada yap bakalım öyle bir şey valla adamı lefkoşa'da sallandırırlar. neyse konuyu dağıtmadan demeliyim ki yazsın veya yazmasın, o da bizim gibi yazardır. böyle insanları tanrılaştırırsanız onlar da sizlere tanrılık yaparlar.

* yıllardır bu işin içinde olup herkese en gral ayarı veren adam mış. ayağımızı denk almamız lazım mış, yoksa ayarı alıp gider yatak altında ağlarmışız, herkes için böyleymiş.

bizim sokata bi tane arif usta var, adam yıllardır marangoz ama kendisine yeni bir çırak aldı, çırak bir sene sonra usta olup bütün kaynakları karıştırarak kendi ustasından öğrendiği bilgileri üçe dörte katladı. bir sürü yenilşik menilik vs işte

* sonra işleri büyüttü, showroom falan. bu yıl 4. yeri acıyorlar, önceden kendi patronu olan kişi ile şimdi ortak, ama cocuk yıllardır bu işin içinde değildi. vs vs vs. demek istiyorum ki bir insan mal olduktan sonra, yani daha kafadan lan burda bilmem kaç yıllık adam var biz anca bokumuzu yeriz onun yanında diye düşünmeye devam ettikce, o boku yersin güzelim.

* ben guru olsam * sözlükten * her allahin günü minimum 1

* hatunu alir, cevirir, ham yapardim, o nedenle fena kiskanmaktayim bulundugu sözlügü ve konumu,

bundan dolayi kendisine ahlaksiz teklif yapasim var

bana bir günlügüne eksi sözlükte guru olma $ansi ver sana 150000 $

* cash ödeme yapayim.

* hoşgelen ama bazı kesimlerce hoş karşılanmayan insandır. anında 300 kelimelik türkçesi ile kombinasyonlar yapabilen insanların ayarlama çalışmalarına maruz kalmıştır. ha penisine takarmı takmaz mı bilinmez. ancak ekrana gülümseme atıp 'osuruk kayadan toz alır' demesi muhtemel.

* Ne ironi nede yalakalık ,gözlemlediğim kadarıyla öyle havalı bir tip değil iyi bir insan. Aramıza gelmesinden mutluluk duydum. Ekşinin ağır taşlarından. **

* bana çok güzel bir mesnevi hikayesini hatırlattı. Zamanın yücelerinden biri kös kös oturup balık tutan adamın yanına gitmiş. Alay maksatlı "ne yapıyorsu?" diye sormuş. balık tutuyorum demiş adam. küçümser gözlerle, "balık mı tutuyorsun?."

sen ne iş yaparsın? diye sormuş bizim balıkçı. kadıyım. peki sonra ne yapacaksın? iyi çalışırsam kadilkudat olurum. peki ya sonra demiş. eğer yaptığım işi beğenirlerse şeyhulislam. peki ya sonra diyerek vezirazam'a kadar gelmiş. balıkçı sürekli ya sonra sorularıyla devlet kademesinde gelinmedik yer bırakmamış, vezir-i azam'a kadar gelmiş. lakin daha sonrası olmadığı için vezir-i azam'dan sonrası olmadığı için köşeme çekilirim demiş. emekli olduktan sonra ne yaparsın diye sormuş en sonunda balıkçı? ne bileyim, senin gibi balık tutmaya gelirim. işte demiş, ben şimdiden onu yapıyorum..

sen eksi'de guru oldun ama geldin uludağ'dan yazıyorsun, bilmem anlatabiliyor muyum derken yine de büyüğümüzdür saygımız sonsuzdur diyorum. çok severim kendisini, öl dese ölürüm o derece saygı duyduğum dünyalar tatlısı bir insandır kendisi.

* beni ekşi sözlük'ten 2 defa atmış şahıs. daha ne olsun söyle bana daha ne olsun. sözüm sana guru efendi.

* çılgın mod: ekşi sözlükten guru kim??

larker: benim

nostradomuz: hayır benim

markasiz: yok lan bu benim

huseyin sevki topuz: bendim ama artık siliğim

zall: ya tamam gençler uzatmayın benim benim.*

* hakkında bu kadar entry girilince

* aklıma kötü şeyler getiren yazarmazar.

* hakkinda bu kadar entry girilince karnim guruldamaya ba$ladi.

* hakkında bu kadar entry girildiğini görünce çok fazla gurultu yapıp komşularını rahatsız ettiğini düşündüğüm yazar.

* hakkında bu kadar gereksiz entry girince güzel sözlüğümüzün kalitesinin düştüğünü anladığım yazar.

* beni ekşi sözlük'ten uçurmuş şahıstır, çaylak yapması gerekirken.

* böyle guru guru gitmeyen yazar, neymiş bilgi içerikli entry giriyormuş. o da güzel ama biraz daha atraksiyon beklerdik gurudan.

* adami biktirmak icin herseyin yapildigini görünce, ben olsam * * "yemisim sözlügünüzü, benim kral koltugum hepinizi satin alir" der ve ceker giderdim, ama o bundan cok ötesini düsünebilcek kadar tecrübelidir, misal piyes bile oynamisligi vardir, simdi bu adamla ben sen o ayni olabilirmiyiz ?

gercekler acidir, isot acidir, guru kraldir, sen ben o ise avam takimidir.

* gereksiz sataşmalara maruz kalan, sadece yazarlığıyla ilgilenilmesi gerekirken absürd yorumlara maruz kalmış, iyi niyetli, yeni bir uludağ sözlük yazarıdır. gelişi hoş karşılanmasa da, umarız hoş bulur.

* hakkında yazılanları ve entry sayısını gördükçe kendisini etrafı onlarca hayranı tarafından sarılı bir ünlüye benzettiğim yazar. ulen sözlükler arası ünlü olunca da ilgi böyle oluyormuş meğer.

tadında bırakılması dileğiyle...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks