Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri
türkçe sözlük,
sesli sözlük,
ingilizce sözlük,
türkce sözlük,
almanca sözlük,
moonstar sözlük,
eng sözlük,
fransızca sözlük,
turkçe sözlük,
tükçe sözlük,
sözlük türkce,
sözlük türkçe,
hollandaca sözlük,
pratik sözlük,
türçe sözlük,
rusça sözlük,
redhouse sözlük,
inglizce sözlük,
sözlük almanca,
turkce sözlük,
rusca sözlük,
ingilzce sözlük,
babylon sözlük,
bedava sözlük,
sözlük sesli,
mtu sözlük,
sözlük indir,
çeviri sözlük,
teknik sözlük,
italyanca sözlük
ispanyolca sözlük,
zargan sözlük,
sözlük indirme,
fransizca sözlük,
dil sözlük,
yunanca sözlük,
japonca sözlük
| ask - 2Serbest Kürsü ve Sözlük ask - 2 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * bir örnekle açıklayalım
yağmurlu bir günde, kaygan bir otoyolda saatte 180 km. hızla giderken birden frenlerinizin tutmadığını, direksiyonun kilitlendiğini ve emniyet kemerinizin takılı olmadığını farkedersiniz bu esnada karşı yönden son sürat bir tır üstünüze doğru gelmektedir. bunları bildiğiniz halde ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi |
|
13-01-2009, 04:22 AM
|
#1 (permalink)
| Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| ask - 2 * bir örnekle açıklayalım
yağmurlu bir günde, kaygan bir otoyolda saatte 180 km. hızla giderken birden frenlerinizin tutmadığını, direksiyonun kilitlendiğini ve emniyet kemerinizin takılı olmadığını farkedersiniz bu esnada karşı yönden son sürat bir tır üstünüze doğru gelmektedir. bunları bildiğiniz halde sizinse tek yaptığınız radyodaki şarkıya bağıra çağıra eşlik etmektir. ask işte o şarkıdır. evet.
* sevi.
* iki kişilik yalnızlık.
* mevlana nın "aşkast ber asman periden, sad perde beher nefes deriden" seklinde tariflediği olgu.
* tariflendikce değersizlesen sey.
* insanın gücünü alan, kişiliğini zedeleyen, zaaflarını açığa çıkartıp karşısındakinin hizmetine sokan bir şeydir..
* Aşırı sevgi ve bağlılık duygusu, sevi. *
* koray candemir şarkısı
Ah...o duruşun var ya
Ah...o bakışın
Beni, beni, beni
Deler geçer
Ah...o yatışın var ya
Ah...o sevişin
Beni, beni, beni
Alır gider
Elimde resimlerin
Odamda sensizliğin
Acısı çıkarken
Geç olsa da
Pişmanım bebeğim...
Ah...o gülüşün var ya
Ah...o bakışın
Beni, beni, beni
Deler geçer
Bu seni üzdü mü?
Ayrılık seni aldı mı?
Severim der misin?
Ben olunca yanında
Sen olunca yanımda
Biz olunca yanyana
* acılarımı biriktirdim birer birer
renkli kağıtlara sardım
bayramda gelirsin şeker niyetine veririim diye
gelmedin
elimde kaldı acı şekerler.
* bir cemal sureya şiiri:
Şimdi sen kalkıp gidiyorsun. Git.
Gözlerin durur mu onlar da gidiyorlar. Gitsinler.
Oysa ben senin gözlerinsiz edemem bilirsin
Oysa Allah bilir bugün iyi uyanmıştık
Sevgiyeydi ilk açılışı gözlerimizin sırf onaydı
Bir kuş konmuş parmaklarıma uzun uzun ötmüştü
Bir sevişmek gelmiş bir daha gitmemişti
Yoktu dünlerde evvelsi günlerdeki yoksulluğumuz
Sanki hiç olmamıştı
Oysa kalbim işte şuracıkta çarpıyordu
Şurda senin gözlerindeki bakımsız mavi, güzel lâflı istanbullar
Şurda da etin çoğalıyordu dokundukça lâfların dünyaların
Öyle düzeltici öyle yerine getiriciydi sevmek
Ki Karaköy köprüsüne yağmur yağarken
Bıraksalar gökyüzü kendini ikiye bölecekti
Çünkü iki kişiydik
Oysa bir bardak su yetiyordu saçlarını ıslatmaya
Bir dilim ekmeğin bir zeytinin başınaydı doymamız
seni bir kere opsem ikinin hatiri kaliyordu
iki kere öpeyim desem üçün boynu bükük
Yüzünün bitip vücudunun başladığı yerde
Memelerin vardı memelerin kahramandı sonra
Sonrası iyilik güzellik
* aşk, üç harften ibaret bir kelime değildir. içinde maneviyat, uluhiyet barındıran, ve bizler gibi
* yaratılmış manevi duygular bütünlüğüdür. aşk mesnevi'yi anlamaktır. yunus gibi sevip mevlana gibi hoşgörmektir. ask'ta vuslat yoktur, içinde özlemi ve hasreti barındırır. aşk, kendi içinde cinsellik barındırmaz.
* dilin tanimlamakta yetersiz kaldigi ve zannimca hep kalacagi bir kavramdir.*
* insanın içini kemiren hemde bide yakın arkadşınsa aşık oldugunda insanı dumur eden ve söyleyemeyince de kendine eziyete dönüşen eylem...
* alm. die liebe.
* varolmayan, varmış gibi görünen, gelen, giden ve acısını bırakan sanrı.
* tarif edildiğinde büyüsünü yitirir.
* öyle bir büyüdür ki, anlayamazsın. *
* insanı salak yapan şey.
* gecici bir histen baska bir sey degildir. guzel olan sevgidir kalıcıdır, oysa ki ask gecici bir histir.
* Mantıklı bir insanın mantıksız işler yapabilmesine sebep olan, vatan sevgisinden sonra gelen yoğun duygu.
* ask gönlü feda ister, iki gönül bir ister...
* bir de nev tarafından söylenmiş güzel bir şarkıdır. sözleri geliyor
Bir şarkısın dilimde bozuk plak gibiyim bütün gün aklım
Fikrim hep sende nasıl bir duygu ki bu ne zaman seni
Düşünsem koşmak geliyor içimden nereye gitsem ne yapsam
Gözlerim hep seni arıyor tüm yollar sana çıkıyor içinde
Ben nasıl bir duygu ki bu ne zaman seni görsem bir kuş
Kanatlanır göğsümden
Zaman sensiz geçmiyor senleyse yetmiyor daha şimdiden
Özledim bir dahaki gelişini sanki dünyam küçüldü barıştım
Bak hayatla ama yokluğun korkutuyor belki küskünüm en az
Bin yıldır yılmışım boş vermişim derken ne ara çaldın
Kalbimi bilmem üstelik bir davet bile etmedin geldim sana
Ama gözlerin her şeyi anlatıyor aşk bu sen nelere kadirsin
Bir şarkısın dilimde seni söyleyip geziyorum sonra
Şaşıyorum kendime nasıl bir duygu ki bu inanmak geliyor
içimden kalbim bir şansı hak ediyor
Zaman sensiz geçmiyor senleyse yetmiyor daha şimdiden
Özledim bir daha ki gelişini sanki dünyam küçüldü barıştım
Bak hayatlA ama yokluğun korkutuyor belki küskünüm en az
Bin yıldır yılmışım boş vermişim derken ne ara çaldın
Kalbimi bilmem üstelik bir davet bile etmedin geldim sana
Ama gözlerin her şeyi anlatıyor aşk bu sen nelere
Kadirsin...... Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| | |