Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sözlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/)
-   -   cumingsoon - 2 (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/188849-cumingsoon-2-a.html)

bluemoon24 13-01-2009 04:23 AM

cumingsoon - 2
 
* bir başka bursa zirvesine daha sorgu sualsiz gelmiş beyefendi yazar. menajerlikte benim yaşadığım sorunları atletico madrid ile yaşadığını öğrendiğimdir. çift ön libero derim, başka şey demem. *



zirvelerde bulunması bile insanın içini ısıtıyor. *



* zirvede ayazda kalmis bekci cuku pozisyonunda kambur kambur oturduğumuz yazar.olası bir banka soygunu eksinında ayağını kaydıracam haberi olsun.*



* su sözlügü avcununa alıp sıksan avuclarindan damliyacak bir kac yazardan biri.



* oturup uzun uzun sohbet edilesi dost... futbol da konuşur felsefe de. on numara bir insan, onbir numara bir yazar anlıyacağınız.







o değil de bu bursa büyük şehir belediyesi'ne de az küfür etmedik kendisiyle birlikte ki buradan yetkililere sesleniyorum: "evet o kulağınızdaki çınlamanın nedeni biziz !"



* sırf stillborn izlemesin diye yol tv ve su tv'yi silebilecek kadar faşist olan yazar.**



* kendisiyle bir entry muhabbetiyle mesajlasarak az cok tanima fırsati buldugum, tartisirkan kullandigi dil ve gösterdigi seviyeyle "böyle yazarlarla beraber ayni sozlukta bulunmaktan zevk alıyorum" cümlesini kullandiran güzel insan.



* az kalsın zirvenin içine edip kuantum fiziğine saracakken o konu hakkında konuşmayı kestiğimiz hoş sohbet insan.





*



* sergio aguero' nun büyük takım aşkı sebebiyle zirveye sinirli başlamış yazar *. fotoğraf çekmeme tepki göstermediği için çok teşekkür ettiğimdir.



* kuantum fiziğinden, menajerlik oyunlarına felsefeden geyiğe geniş bir muhabbet** yelpazesine sahip, sabahlara kadar dinlenilesi yazar...



* dün gece rüyama girip "lan çaylak olmuşsun !" diyen ak sakallı dede ekürisi.*



* entrysi ile bir türlü ulaşamadığı insana seslenen yazar. * *



* oz bacanaklar language school'un temellerini atmaya şimdiden başladığımız gelecekteki kurucu ortağım, meslektaşım, güzel insan. paraya money diyeceğimiz günler yakındır pehlivan! sen hiç merak etme. slogan da buldum: "bacanakopedia yöntemiyle 2 saatte ingilizce öğreneceksiniz." öz bacanaklar language school.



* lost' un 4. sezonunu izleyebilmek için fıldır fıldır altyazı programı ararken bana yardımcı olup kanatlarıyla yaklaşıp '' al sana bunu getirdim '' diyen güzel insan.







bugün lost izleyebiliyorsak onun sayesinde. atatürk olmasaydı hepimiz olurduk piç, susuzluğunu dinle sprite iç. bu da bi şiir işte.



* ilk zamanlarda nickinde dolayı '' bu ne lan dangalağa bak dikkat çekmek için aldığı nicke bak, pis abazan '' diye tepkiler verdiğim zaman ile konuşa konuşa kanımın ısındığı, msn odalarının vazgeçilmez elemanı. galatasaray muhabbetlerinin as elemanı.



* bana acıyan merhametli yazar. *



* merhaba ankara zirvesinde gelenleri karşılayarak, ortama alışmalarında önemli rol oynamıştır. sevmişimdir kendilerini. umarım en yakın zamanda tekrar biraraya geliriz.



* yakışıklı, sempatik, konuşkan yazar kişisi. Halden de anlamaktadır kendileri.*



* merhaba ankara zirvesi sayesinde yüzyüze konuşma fırsatı bulduğum,tatlı sohbetiyle,neşesiyle,gülen gülerken daha da küçülen gözleriyle etrafa neşe saçan,ankarada birkaç gün kalması konusundaki ısrarlarımızı sınavlarına çalışmak zorunda olduğu gerekçesiyle şimdilik reddeden sınavları bittikten sonra tekrar beklenen tatlı insan.







geldi gördük sevdik * *



* özlenendir, özletendir, ah bir yüzünü görsek dedirtendir. * * *



* bir ara yaşıyordu...



* uzun zamandir muhabbet edemedigim, ozledigim cumhur yazar.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:01 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.