![]() |
oumar - 2 * bana ve gördüğüm kadarıyla daha birçok yazara ilk hoşgeldin diyen yazardır hoşbulduk diyorum kendisine burdan. bir de doğum günüymüş bugün kutlu olsun. * doğum günü hediyesi olarak şişme bağyan isteyen arsız yazar. almadım tabii, şimdi ağlar bana doğum günü hediyesi almadın kıza koliler dolası çikolata alıyosun diye. terbiyesiz şey. * anlaşılan yeni gelen elemanlara ilk entryi girme sorumlusu. eyvallah... * kıçımızı donduran soğuk kış günlerinde ısrarla ve inatla halı saha maçı zirvesi isteyen yazar. eczacıların yeni pazarlama stratejilerinden olsa gerek. * * çaylak dedektörü.ehah edit : Çaylakken 40 karakterden daha kısa entry giremezsiniz. * dedi lan.. * aklıma gora'yı getiren nick...gerçi ordaki humar'dı sanırm, olsun canım okunuşu aynı sayılır.. * cedric'i desteklememek mümkün değil. şaka kaldırmıyor bu bir de onu öğrendim. tenhada kıstırılasıca seni! ehehe.. cicii ciciii! * bana ilk ve son entry giren yazar.teşekkürü bir borç bilirim kendilerine * uludağ sözlük karşılama komitesi başkatibi.* * ikinci nesil caylak nedeni baslık: te5adufun boyles1 entry aziz yıldırım kişisinin "gs nin uefa kupasini kazanmasi tesaduftur" açıklamasından sonra aldığı ayar. * m0d3r4sy0n kurbanı çaylak kişisi. sözlüğe azcık faydası olmasın birinin. hemen ödüllendiriliyor. * ikinci nesil çaylak insanı. * sözlükteki çoğunluk yazarın yaptığı makaranın binde birini yapmadan çaylak yapılmış yazar.. sözlük uyuma yazarına sahip çık.. * çaylak çaylak diye çemkirmek istiyorum suratına ağrı. döner işallah yakın zamanda... * demet akalın ın da dediği gibi damdan düşenin halinden damdan düşen anlar. büyük bir özlemle bekliyoruz, moderasyon acı bize.. * silinen başlığı tekrar açmak gibi bir mallık yapan ve cezasını çeken malımsı yazar. allah söyletti yazar mı olacak ne. * taksiye binildiğinde ön koltuğu kimseye bırakmayan cengaver. * futbolcu istatistikleri girmeye başladığım anda nick altıma entry giren pek bir sevdiğim yazar. * bizim maçımızda ki kannavaro olması muhtemel oyuncu. * bir acayip adam. küsüyor karı gibi hahahaha. lan tamam satışım ben, pisim kakayım, iğrencim, bayramda da gelmedim... * şahsıma ilk entry giren yazar. teşekkürü bir borç bilirim. * ikinci nesil silik. * sınavlar dönemi kendimi kaybetmem sebebiyle kendisine messenger'da -kimsin lan- diye sormam ve akabinde -dalga mı geçiyon lan- diye bana cevap veren yazardır kendisi. ikinci nesil silik olduğunu öğrendiğim anda -abi sağlık olsun- dememle bana -boşver lan rahatça geç dalganı- cevabını veren çok sevdiğim yazar. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:03 AM. |