Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

mosquito - 2

Serbest Kürsü ve Sözlük mosquito - 2 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * kızları kategorize ettigi kadar kızlar hakkındaki 'ben yemek secmem' lafıyla da ünlenmis kazanovadır..*bu adamın hicbir tercihine secimine aldanmamak gerekir..beli olmayan kizlarin cekiciligiadlı bir baslık acabilecek mosquito nun sadece belden mutesekkil kizlarin guzelligiya da sisman kizlarin pek farkedilmeyen zerafeti adlı ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

mosquito - 2

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-01-2009, 04:24 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart mosquito - 2

* kızları kategorize ettigi kadar kızlar hakkındaki 'ben yemek secmem' lafıyla da ünlenmis kazanovadır..*bu adamın hicbir tercihine



secimine aldanmamak gerekir..beli olmayan kizlarin cekiciligiadlı bir baslık acabilecek mosquito nun sadece belden mutesekkil kizlarin guzelligiya da sisman kizlarin pek farkedilmeyen zerafeti adlı yeni ve bomba gibi baslıklar acması an meselesidir..kadınlar hakkındaki güdülerini anlık görsel ve isitsel duyuları yönettigi icin yaptıgı ve yazdıgı tercihini o an yasadıgı bir olaya *baglamak kehanetler arasında en saglıklısı olacaktır..







tezat olusturmaktan hic utanmayan ,hic sıkılmayan







-lan sen hani esmerleri seviyordun??







gibi bir cümleye







-olum o dündü!!







cevabını en rahat yapıstırabilecek insanlardan biridir..'türklerin aklının belden asagasına calısması' düsturunu aklını tek bir noktaya sabitleyerek daha bir anlasılır hale getiren adam da bu adamdır..







cok ciddi bir sekilde







-yok olum dayanamıyom ... ostrojen vurucam ben damardan







diyen adam maalesef ki yine bu adamdır..







tecavüzcü coskun edasıyla evlenme ihtimali olan bir kıza körpecik sıfatını takıp arkasından yapılan makaralara 'olum siz de her seyi yanlıs anlıyorsunuz körpecikle seyin ne alakası var' deme cürretini gösterebilen adam malumunuz...



* hedonizm'den hallice,cagdas bir fikir akımının kuruculugunu yapmıs bir adamdır o..sıcarken bile zevk almaya calısanlardandır..tecavuz kacinilmazsa zevk almaya bak sözünü ilk söyleyendir fakat argo literatürü anonimdir..bu nedenle o cümleyi mosquitonun ilk olarak söylediği pek bilinmemektedir..fasit daire kıvamında kendine bir mesru daire cizmistir..onun dısına cıkmamaya and icmisdir..fakat bu yaz gerceklesecek amerika macerasını düsünür olursak mesru dairesini biraz genisletecek midir?? bilinmez..







depresyona girmez,girenleri sevmez..futbolun f'sinden,kurtlar vadisinin kv'sindenin,nargilenin n'sinden anlamaz..dolayısıyla tutunamaz,tutunamadıkca anlamaya calısır..anlamaya calıstıkca sevilir..sevildikce ibneligi anlasılır..







her seyden mutlu olmasını bilen sinir bozucu insanlardandır..bu nedenle sovenizme pek ihtiyac duymaz..duyanları anlayamaz..ben de onun bunun anlayamamasını anlayamam..







günde yaklasık 300 kere iste bu yaa der bu onun mutluluk belirtecidir..her iste bu yaa dedikce kafasını ezme ihtiyacı duyarsınız..cünkü böyle boktan seylere mutlu olan insan,insana mutsuzlugu hatırlatır..







gri bir t-shirt'ü vardır 8 yıldır her ne giyerse giysin giydiklerinin altında bu boktan t-shirt vardır..ilk baslarda 'ne pis adam yaa' diyordum bu t-shirt'ün sürekli üzerinde olduğunu gördükçe..daha sonra o rezalet t-shirt'den kilolarca olduğunu anlatınca gözüme girdi..







jelibon,muzlu süt,cikolata,kutu puding gibi çocukluğa ait ne varsa hepsini hala özgürce tüketmektedir..bunları sokakta tüketmesi ise yaptığı bir terbiyesizliktir..neyse ondan hic bahsetmeyeyim..







saat aksam-gece *onda canı pasa lokumu



* almak icin 15 dakikalık yokusu cıkan bir yasam formudur..kaba taslak insanıdır..



* Kadıköy'de küçük ama çok şirin bir cafe. Brownie si çok güzel özellikle yanında dondurma olunca. Nammmm *



* körlüğümden dolayı ve yanlış okuyup,yanlış yere tıkladığımdan haksızca üzerine gittiğim yazar.tekrar kusura bakmasın.





* makara kelimesi geçtiği andan itibaren serbest çağrışım sonucu gözlerimin önünde beliren, kahkahalar atan,yerleri yumruklayan sevgi pıtırcığı..







üstün mizah yeteneğinin yanı sıra sağlam bir entelektüel birikimede sahip bu yazar şiir dışındaki* alanlarda kendini fazlasıyla ispatlamıştır..







kendisini tanımam lise yıllarında servisimin arızalanması sonucu bu ilginç insanın servisine binmeme dayanıyor..hemen şoför koltuğunun yanındaki cam kenarına konumlanan mosquito yaz kış demeden yapılabilecek her türlü aktiviteyi gerçekleştirirdi..







şöyle ki servis penceresi ile arasında mutualist bir ilişki vardır..aklınıza gelebilecek her türlü aktiviteyi gerçekleştirir buradan..mahalle karıları gibi çekirdek çitletir,sokakta sağa sola laf savurur,insanların üstüne tükürür,bazen işer,sonra serviste arka tarafta oturan çocuklara laf yetiştirir,ara sıra vites değiştirir vs..*







ilk diyaloğumuzda ben servisten inince arkamdan







-parçaaaallaaaa benniii hayvvvaaannnn diye bağırması şeklinde gerçekleşmiştir..







önce hakkında derin şüpheler taşımama rağmen sapık olduğunu öğrendikten sonra içimi rahatlatmıştır..







serviste fazla gelişmeyen diyaloğumuz kod adı osmik olan şahsiyetin yanında karşılaşmamız ve hayretlere düşmemiz eşliğinde hızlı bir ivme kazanarak gelişmiştir..kumkapı makara sofralarımızın müdavimlerinden mosquito karnımızı ağrıtarak bizi güldürmekten usanmamıştır..







kumkapıda kaldığımız gecelerden birinde beni gaza getirip onunla birlikte eve gitmemi sağlaması sonucu aramızda ciddi şekilde aşk dedikoduları dolaşmıştır..kendisine şimdi yakıştırdığım aşk böcüğü ve sevgi pıtırcığı sıfatlarının hakkını verecek derecede romantizmtrak bir yapıya sahipken üzerinde barındırdığı sapık kimliği onun bu sıfatlarını ciddi derecede baltalamaktadır..kendisine buradan kucak dolusu sevgiler gönderirken yakında yanına gidecek olmanın korkusu bütün benliğimi sarmıştır..





*

*

*

*

*



* sözlüğü bırakan yazar...







cümle aleme burdan selam eder,zeka dolu entryler dilerim.



neden mi bırakıyorum tek kelimelik bir cevabı var sikildim







haydi allah'a emanet olun... 05.06.2006,







3 buçuk ay sonra gelen bir Edit: Galiba döndüm...







neden mi döndüm ? tek kelimelik bir cevabı var 'sıkıldım'





* entrylerinin yeni farkına vardığım ,farkına varıp abonesi olduğum,nickini okumadan elimi istemsiz bir şekilde sukelaya yönlendiren yazar.yapıcı bir eleştiri yapacak olursam sözlüğe daha fazla zaman ayırıp daha çok yazsın diyeceğim fikri güzel yazar...*



* ne yazsa silinen yazar.





*

*

*





*





* sözkonusu müzikse kütür kütür kültür kişisi ailecek takip ediyoruz



* seveneleri kavşturan,yuva yapana yerdım elini uzatan yazar...



merhametli, bir o kadar da cömert.



* gözümün tamamına yakını kapalı açık olan bölümünde de sadece gözümün beyazı gözükürken hayatını kurtardığım yazar...





*



* kendisine olan hayranlığımın aşk a dönüşmesinden korktuğum yazar.



* açıldı lan bu. feci komik yazmaya başladı.

*



* 21. yüzyılın harika çocuğu, 2006 giyim modasına yön veren isim, moda gurusu.





* son zamanlarda yazdığı entrylerin altında bulunan pekiyi pek guzel butonunu sıkça kullandığım yazardır.**





* sıklıkla dikkat çeken yazar olmuştur son dönemde. yazılarının devamını diliyor ve oyluyoruz.



* güzel bir the doors şarkısı.



* ibrik + şalgam suyu



* ekside tutunamayarak buraya gelip kaba tavırlarıyla canını sıkan bazı geri zekalı yazarlara eksi yazarliginin got kaldirici etkisi başlığı altında verip veriştirdikten sonra gole atilan oltahükmündeki bu başlığa bazı kefallerin takıldığını gören yazardır.







ardından çırpınan kefali şu balıkçı kepçesine koyduk



lakin gel gelelim kefal rahat durmadı ve bu okuduğunuz satırların 2 cm yukarısında gözlenen bir çırpınma hareketi ile isyanlara gark oldu ama ne çare...gel gelelim bu ihtarname *...







dj den iggy pop'tan the passengerşarkısını istiyoruz.



hani şu toyota reklamındaki...







i am the passenger



i ride and i ride



i ride through the city's backsides



i see the stars come out of the sky







i am a passenger



i stay under glass



i look through my window so bright



i see the stars come out tonight



i see the bright and hollow sky



over the city's a rip in the sky



and everything looks good tonight







chorus:



singin' la la la la la la la la



la la la la la la la la



la la la la la la la la la la



get into the car



we'll be the passenger



we'll ride through the city tonight



see the city's ripped insides



we'll see the bright and hollow sky



we'll see the stars that shine so bright



the sky was made for us tonight







oh the passenger



how how he rides



oh the passenger



he rides and he rides



he looks through his window



what does he see?



he sees the sided hollow sky



he see the stars come out tonight



he sees the city's ripped backsides



he sees the winding ocean drive



and everything was made for you and me



all of it was made for you and me



'cause it just belongs to you and me



so let's take a ride and see what's mine







--chorus







oh, the passenger



he rides and he rides



he sees things from under glass



he looks through his window's eye



he sees the things he knows are his



he sees the bright and hollow sky



he sees the city asleep at night



he sees the stars are out tonight



and all of it is yours and mine



and all of it is yours and mine



oh, let's ride and ride and ride and ride...



* sözlüğün 666666. entryisini girmek için pusuya yatan yazar.





* *

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


mosquito - 2

Serbest Kürsü ve Sözlük mosquito - 2 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * kızları kategorize ettigi kadar kızlar hakkındaki 'ben yemek secmem' lafıyla da ünlenmis kazanovadır..*bu adamın hicbir tercihine secimine aldanmamak gerekir..beli olmayan kizlarin cekiciligiadlı bir baslık acabilecek mosquito nun sadece belden mutesekkil kizlarin guzelligiya da sisman kizlarin pek farkedilmeyen zerafeti adlı ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.