Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri
türkçe sözlük,
sesli sözlük,
ingilizce sözlük,
türkce sözlük,
almanca sözlük,
moonstar sözlük,
eng sözlük,
fransızca sözlük,
turkçe sözlük,
tükçe sözlük,
sözlük türkce,
sözlük türkçe,
hollandaca sözlük,
pratik sözlük,
türçe sözlük,
rusça sözlük,
redhouse sözlük,
inglizce sözlük,
sözlük almanca,
turkce sözlük,
rusca sözlük,
ingilzce sözlük,
babylon sözlük,
bedava sözlük,
sözlük sesli,
mtu sözlük,
sözlük indir,
çeviri sözlük,
teknik sözlük,
italyanca sözlük
ispanyolca sözlük,
zargan sözlük,
sözlük indirme,
fransizca sözlük,
dil sözlük,
yunanca sözlük,
japonca sözlük
| paleface - 2Serbest Kürsü ve Sözlük paleface - 2 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * yapılan hataları özel ileti yoluyla yazışılarak düzeltilebileceğine inan otesabirli insandır.
* ukala yazar.*
* turkiye cumhuriyeti devleti sınırları içerisinde nesli hızla tükenen bir gurup adamdan biri. etrafındaki hatun kişilerin bir olup onu değiştirme çabasına rağmen doğru kişiliğinden ödün vermemiştir. ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi |
|
13-01-2009, 04:29 AM
|
#1 (permalink)
| Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| paleface - 2 * yapılan hataları özel ileti yoluyla yazışılarak düzeltilebileceğine inan otesabirli insandır.
* ukala yazar.*
* turkiye cumhuriyeti devleti sınırları içerisinde nesli hızla tükenen bir gurup adamdan biri. etrafındaki hatun kişilerin bir olup onu değiştirme çabasına rağmen doğru kişiliğinden ödün vermemiştir. esefle kınıyoruz efendim. *
* şahin arabasını mercedes zanneden, tamam sustu derken sadece nefes aldığını anladığınız ve sevindiğiniz, fıkrasal bir mizah yapısına sahip, mimiklerini kaça satar diye sorduğum insan.
* 16 aralik 2006 antalya eti browni zirvesi için büyük büyük fedakarlıklar yapan yazar. zirve boyunca konuşmuş, konuşturmaya çalışmıştır. şahin arabasını
* mercedes zannetmeyen
* ancak çok seven, şehiriçinde sol şeridi kendisinin zanneden şoförlere ana avrat söven bir yapıya sahiptir.
* her kelimeye bir cevabı olduğunu inatla gerçekleyen bünye.
* gayet de yepisyeşil gözlere sahip, nazar boncuğu takasıca yazar kişisi.
* gözlerine hasta olduğum yakışıklı* geveze kişilik. yok yok boş konuşuyo demek mümkün değil herşeyi de biliyo maşallah. 16 aralik 2006 antalya eti browni zirvesinin en renkli kişiliği. pala bıyıklı bir şey bekleyen 5 yazara ayarı çakmıştır*
* adam bi fedakar bi fedakar sormayın canını verecek bu ülke için bu sözlük için. ha benim de abim olur ona göre..
* önceki gece "uyurken cep telefonunu kapatma" konusunda sağlam bir ders aldığımız, basin sagolsun yazarı. o an acını paylaşamadıktan sonra, şimdi ne söylesem boş biliyorum ama... olsun.. *
* iadei entry i boynuma borç gördüğüm yazar *
kafamızdaki yav biz denizliye gittiğimizde ne yer ne içeriz sorusunun cevabı olmuştur kendisi. nickiyle kendisini iyi tanımlamıştır. çift motorlu çeneye sahiptir. iyidir hoştur vel hasıl.
* her daim bir şeyle meşgul olan yazar.. gündüzleri çalışmakla meşgul, entry yazmakla meşgul, ona buna laf yetiştirmekle meşgul, akşamları entry girmekle meşgul, eve gelen gidenle uğraşmakla meşgul... telefonu da her daim meşgul yazar, hatta msn zımbırtısı da her daim meşguldür allah bilir... sonra sivilce neden çıkarmış.. ben buldum canım, meşguliyetten..
* aynı rakamların yanyana gelmesiyle oluşmuş sayılara garip bir şekilde takıntım olduğu için hem başlığının 44. entrysini hem de sahsıma ait 999. * *entryi kendisine sunduğum yazar robocopudur.
paleface başlığı için anahtar kelimeler:
bu mudur yani?
budur evet...
*
*
* şöyle ifade edeyim sıkıldım, nickini "detay ara" butonuna yazdım, arattım, okudum..
beğendim bakış açısını, yorum gücünü, cümle kurgularını sevdim.. "daha bi detaylı ara hele" butonuna yazdım, arattım..
yine okudum, güldüm, "hiçbir şeyden memnun olmayan müşteri" başlığını bir daha okudum, yine güldüm.. "christopher ohen", "daniel amokaci" ve "fani madida" başlıklarının "fener zenci sever" başlığıyla aynı tarihe denk geldiğini farkettim, "bu kadar tesadüf tesadüf olamaz" dedim, yine güldüm.. -"güzel mesaj" dedim hatta içimden-
sonra baktım ki bugün bir daha okuyorum, takip ediyorum..
e o zaman takdir ediyorum, tebrik ediyorum..
"beyaz ulan" diyorum..
* aynı şehrin havasını solumamıza karşın bir türlü ortak bir paydada buluşamadığımız paydır. pardon güzel insandır. * *
* sözlüğün kişiye kazandırdıklarına en iyi örneklerden biri.
* "e artık görüşelim" yazarıdır. sözlüğün birinci yılında unutulmaması gerekenlerdendir. *
* ne yazsam yetmese de, bu başlık altına hepsi birbirine çok entry girmiş olsam da sözlüğün yeni yaşını kutlamak için bir entry daha yazmama hiçbiri engel değil. ne de olsa burası olmasa böyle bir arkadasım da olmayacaktı.
*
not: bi de bu arkadasa sorun hiç de asabi falan değilimdir aslen.. *
* tabi ki "beyaz ulan" yakışır bu başlığa girilen entrynin giriş ifadesi...
1. yılımız kutlu olsun beşiktaşk kardeşliğimizle birlikte...
* 1. yılın kutlu olsun yazarı.
* araştırmacı gazeteci, mantıklı konuşan süper üçüncü nesil yazar.
pek severiz kendisini.
nice yıllara dostum...
* ucuncu nesil yazar ünvanına sahip kişiler arasında düzgün üslubuyla tanınan kişi. kişi dememin sebebi yazar ünvanının ötesinde, her şeyden önce insan.. kaliteli bir adam ve has beşiktaşlı. takdir edip, desteklemekten başka elimizden bir şey gelmez. gerisi kendisine kalmış..
* keklemeci yazar. küstüm oynamıyorum yazarı.
hayır efendim değildir, tanıyın diye.. kötü biri bu. meşgul bi de. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| | |