Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri
türkçe sözlük,
sesli sözlük,
ingilizce sözlük,
türkce sözlük,
almanca sözlük,
moonstar sözlük,
eng sözlük,
fransızca sözlük,
turkçe sözlük,
tükçe sözlük,
sözlük türkce,
sözlük türkçe,
hollandaca sözlük,
pratik sözlük,
türçe sözlük,
rusça sözlük,
redhouse sözlük,
inglizce sözlük,
sözlük almanca,
turkce sözlük,
rusca sözlük,
ingilzce sözlük,
babylon sözlük,
bedava sözlük,
sözlük sesli,
mtu sözlük,
sözlük indir,
çeviri sözlük,
teknik sözlük,
italyanca sözlük
ispanyolca sözlük,
zargan sözlük,
sözlük indirme,
fransizca sözlük,
dil sözlük,
yunanca sözlük,
japonca sözlük
| seytanin fisildadiklari - 2Serbest Kürsü ve Sözlük seytanin fisildadiklari - 2 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * askerliğimin elazığ'a çıktığını öğrenir öğrenmez, beni ilk kutlayan ve yöre hakkında bilgi veren, kişi.
* bir iki mesajla şeker gibi insan olduğu anlaşılan yazar.
* şeytanla yakın temasta bulunan yazar.
* mesafelerin uzaklığınca sana yakın olmanın hazzını tadıyorum der ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi |
|
13-01-2009, 04:34 AM
|
#1 (permalink)
| Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| seytanin fisildadiklari - 2 * askerliğimin elazığ'a çıktığını öğrenir öğrenmez, beni ilk kutlayan ve yöre hakkında bilgi veren, kişi.
* bir iki mesajla şeker gibi insan olduğu anlaşılan yazar.
* şeytanla yakın temasta bulunan yazar.
* mesafelerin uzaklığınca sana yakın olmanın hazzını tadıyorum der şair muzaffer aktuğ. işte öyle bir şey seninle paylaştıklarımız. ruhundaki asalet harflere inerken satırlarda bir hüzün dolaşıyor. seviyorum ben bu yazarı okumayı. cümle sonundaki nicke bakmadan bile insanlığı süzülüyor.o kadar güzel yıkamış ki yüreğini bahar yağmurlarında ve gönül terası o kadar verimli ki. ne ekse on misli dönecek ona.
dualarını benden esirgemeyen gönül güzeli, victor hügo'nun dediği gibi beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır. şimdi benim için takvimleri sayma zamanı.
ben bir akdenizde deniz kızı sen karadenizde gel ortada buluşalım. entrylerimizi dünyaya yayalım .*
* sol çerçevede her görüşümde pozitif enerji aldığım yazar. *
* yüce dağlar aslanı.
* hoşsohbet 4. nesil yazar.
* en çok oylama yapanlar listesinde hep bir rekabet içinde olduğum uuser. bazen birkaç sayı farkla geçiyor.
aktif biri, bu açıdan bana benziyor.
* yeni yılda kütüphane sahibi olmasını istediğim yazar. mutlu yıllar melek aman seytanın fısıldadıkları.*
* yeni yılda okeyde taş çalmadan bitmesi dileğiyle. ayıp diye bir şey var!.
* plastik ciceklerden nefret ediyor benim gibi, ondan sevdik birbirimizi. yuzune dogru husnuyusuf cicegi yapraklari ufluyorum burdan dogru. seytan ne fisildar bilmem ama, seytani komik biri.
* son günlerde okuduğum kaliteli girilerin sahibi. umarım ilerleyen günlerde 666'ya bağlamaz.
* erkeklerin yatağa girerken
kadınlarınsa alışverişte duydukları
güdüleme dolu tümceler bütünü.
* dinlemek için özel ilgi göstermesseniz duymayacağınız fısıltılardır.
dolduralım bari.
müdüre pandik atmamı fısıldıyor bu ara.
* bi kaç kere yazınızı beğendim tarzında mesajlar atmış , ben dahil bi çok kimsenin sinirini boşaltmak , gerçek hayattan kaçıp birilerine satışıp rahatlamak ya da kız kaldırmak için girdiği sözlükte kompleksiz takdirini gösteren adamlar olduğunu da göstermiştir..kaldı ki , benim yazılarımı beğeniyorsa , bi çok kişinin yazılarını beğenmesi ,yani kendi dışında başkalarını da okuması olası , bunların ilginç sayıldığı şu ortamda şahsım adına onu "emsalsizlerden bi tanesi" yapan özelliklerden..
* olsem, arkamdan aglayacaklardan biri oldugunu biliyordum zaten ben bunun. benim gibi bir atin ardindan da bir seytan aglar zaten diyecem de, bunun kanatlari var yahu kocaman kocaman.
* bir çok genç gibi kredi kartı batağına sürüklenip de arenalara malzeme olmamış aklı başında yazar.*
* dördüncü nesil lahmacun sever vejeteryan yazar. hem lahmacun sevip hem de vejeteryan olur mu bir insan diye sormayın sakın, çünkü oluyor işte! sakın üstüne de gitmeyin nasıl yani diye çünkü karşınızda beni görürsünüz, o kadar! ayrıca hoşsohpet ve sıcakkanlı bir yazarımızdır, değerini ve kıymetini bilin, çünkü günümüzde çok yetişmiyor böyleleri!
* hayal değil gerçektir.
zira şeytan rasyonel zekasının dışavurumu neticesiyle huzurdan kovulmamışmıydı. bu bakımdan bu fısıltılar hayatımızın akışına tat, ruha mana katar.
* Vanity, definitely my favorite sin... devil s advocate. kibir kesinlikle en sevdiğim günahtır.
.gerçekten aşık olamayanlar ve hiçbir zaman olamayacaklar aşkın tüm sorumluluğunu sadakat sanırlar.
Ne büyük yanılgı!
Aşkta oysa bir tek sorumluluk vardır...
Aşk.
Sadakat, saygı, ihanet, iffet...Bütün bunlar o sorumluluğu biraz daha sürdürmeye yarayan oyunlardır.
Sevmekten usanmak başkadır sevmemek başka.
"Seni hala seviyorum sevgilim.Ama bu aralar sevmekten usandım".
Bu dili konuşan aşıklar ne kadar azdır.
Kendimizi her zaman bir papatya falına hapsederiz.
beni acıtabilmek için önce nereye vuracağını iyi bilmelisin
nereye vuracağını bilmek için beni çok iyi tanımalısın
beni çok iyi tanımak için sevgilim olmalısın
sevgilim olman için seni çok sevmeliyim
yani ?
yani seni çok seversem beni acıtabilirsin
ee?
ne ee si, ayrlıyoruz.
* hayat sözlüğü..marjinallere..
..iyilikle yapamayacağınız kötülük yoktur...lafını kafama kazıyan kitap...birilerine okusun diye verdim ama hala gelmediğine ve kime verdiğimi hatırlamadığım sayfalar.. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| | |