![]() |
polen - 2 * mersin , adana , gaziantep te şubeleri olan bir bilgisayar firması. * 1. yılın kutlu olsun yazarı. * şuan annesinin dizinin dibinde olan, yakında kolarımın arasına dönecek olan kedi yavrusu. *** * gorur gormez kanim isindi yazari. meger ortak noktamiz cokmus, her ne kadar iaa konusunda anlasamasak da "iyi olan kazansin" diyorum.* gelecegin meslektasi, guzel gozlu, sicak, sevecen, gozluklerini ayna olarak kullanmama izin vermis ve illa ki yine goruselim, boyle yaz yaz bitmez bi insan. * fazlasıyla içten bir insan olduğunu düşündüğüm yazar. tiki avladığımız* zirvedeki sohbetiyle içimi ısıtan insandır. * cok pis alerji yapar.. yazlari insani cileden cikartir bu cicek tozlari yahu .. * sadece east coastlardan değil aynı şehir, hatta neredeyse aynı mahalleden çıktığımız biraz daha devam etsek akraba çıkacağımız, ama bu boyutu artık birdahaki zirveye bıraktığımız biricik hemşehrim. * zirvede 2 dilim pasta, 3 poğaça ve 2 kuru pasta yiyen yazar. içtiklerini saymıyorum bile. okulunu bitirsin kendisine bir sekreterlik işi ayarlayacağızdır, merak etmesin. * biiir çok sıkıldım,ikiii yerim çok dar,ooo senden çok var kişisi. Allahım bi nazlı bi kaprisli sağı solu belli değil bi sever bi döver anlayamdığım yazardır. *Şaka bi yana bi tanedir, canımdır,ciğerimdir.* Ayrıca kurtlarından bir an önce kurtulması gerekmektedir zira kapı gıcırtısına oynar bi hal almıştır.* ** * göze kactıgında , özellikle lens varsa , cıldırtan küçük parcacıklar . * * hakkında bu kadar*** entry girilince hakkimda atıp tuttuğunu sandığım yazar.* * alm. polonya. * alerjisi gebertmektedir. * çiceklerin döllenme mevsimlerinde oluşturdukları, küçük yapıdaki toz şeklini almış hucreleridir. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:30 AM. |