Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

i belong to che - 2

Serbest Kürsü ve Sözlük i belong to che - 2 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * son yarım saattir açtığı başlıklar ve girdiği entrylerle, fenerbahçeye düşmanlıktan öte duygular beslediğini düşündüğüm yazar. öyle mi acep?! ne bu hezeyan, bu şevk, bu huseyin sevki topuz! * sanirim yazdiklarindan dolayi caylak olmus yazar.** * fenerbahçeli biri veya birileri ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

i belong to che - 2

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-01-2009, 04:37 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart i belong to che - 2

* son yarım saattir açtığı başlıklar ve girdiği entrylerle, fenerbahçeye düşmanlıktan öte duygular beslediğini düşündüğüm yazar. öyle mi acep?! ne bu hezeyan, bu şevk, bu huseyin sevki topuz!



* sanirim yazdiklarindan dolayi caylak olmus yazar.**



* fenerbahçeli biri veya birileri tarafından bazı eylemlere maruz kaldığını düşündüğüm yazar. çaylak olmuş. tüh çok üzüldük. *



* herşeyi bilen adamdır, kimin ne bilip bilmediğini dahi bilir. adı herşeyi ele veriyor zaten, o özenmiş biz özenmeyelim.



* iyi yere kapak atmış olan yazardır, zira deniz aşağıya che yukarıyanın adamıdır. şiddetli bir akepe karşıtı , cumhuriyet mitingleri adı altında düzenlenen tkp ve işçi partisinin karnını şişirdiği mitinglerin adamıdır. başkalarının idamlarına,ölümlerine kendi hayatından bile fazla üzülen bir altruisttir kendisi, fakat yanlış zamanda dünyaya gelmiştir, bu devir onun gibileri ezip geçmiş hatta yok saymıştır bu nedenledir ki kaçırmıştır şişirme, düzmece bir kahramanlığı.



* çaylaklığa düşmemle birlikte hakkımda konuşma cesareti bulabilmiş , isim bilme ile ilgili takıntısı olan yazardır. kırk kere anlattım halbuki kendisine gerek yok böyle bir şeye diye.



* benden her ayar yediğinde bana yazdığı giriyi değiştiren, budayan yazar. neden acaba çok merak ediyorum. hatta bi tanesini de silmişti.



* ufacık şeylere tenezzül edenler tarafından eleştirilen iyi bir yazar. ufak şeylere tenezzül etmemek lazım değil mi güzel kardeşim ?



* cumhuriyet mitingleri ile tkp arasındaki gizli bağı oluşturan genç yazar. *



* buram buram provokasyon kokan entrylerin ve başlıkların sahibi yazar.*



girdiği entryler irdelendiğinde yarısının galatasaray fanatikliği, * yarısının da klavye sosyalizmi ile ilintili olduğu görülür. tabi bunlardan vakit buldukça halkın iradesine, seçilmiş milletvekillerine, bakanlara, başbakana hakarete varan sözler sarfeder kendi gibi düşünmeyenleri tu kaka ilan eder bla bla bla.







ha bir de dördüncü nesilmiş. beşinci nesiller ona göre akpliymiş. neyse.







edit: ayrıca kendisi gurur konusunda en son nasihat alacağım kimsedir.



* sürekli gelip nik başlığıma bir şeyler yazan yazar. tabi bunu yaparken en iyi bildiği şey bel altı çalışmak. insanın söyleyecek sözü olmadığı ve beynini sadece yük olarak taşımaya başladığı durumlarda böyle şeyler normal tabi.







yazdığı birkaç entry okudum ve kendisi için çok üzüldüm. çünkü biraz önce yazdıklarımda haklı çıktım.







sürekli nik başlığıma yazıyor demiştik. eeee tabi benim gibi birinin üzerinden prim yapmak, dikkat çekmek isteyenler her zaman olur. hadi devam et bakalım, ama bu şekilde fazla yol alabileceğini sanmıyorum.



* esasında kemalist olan fakat ''che'nin yanında olmak, che'ye ait olmak'' istediğini belirten bir nick seçen yazar. ironiye ironi demem benim olmayinca zihniyetinden midir, deniz gezmiş rüzgarından etkilenip geçici devrimci mi olmuştur bilmiyorum.







benzeri bir yazar için









edit: kendisi nickini o sebeple almadığını ve kemalist olmadığını söylemiş. atatürk'e saygı duyuyormuş ancak kemalist değilmiş.







edit 2: atatürk'E saygı duyduğunu, sevdiğini söyleyen ibrahim kaypakkaya'ya büyük devrimci önder diyen yazar.









* arabası olmadığı için, at arabası olan yazarlar tarafından yerilen arkadaşım.







not at ölecek. araba duracak. küheylan hesap soracak.







anladiniz siz onu..







not Sözlükte Che Guevara savucunuluğu yapmayan, nick'ini kolundaki dövmesinden alan yazar arkadasimdir ayricana..







en azından at arabasıyla hava atmıyor ! *



* niki için i understood but why? demek istediğim, aynı dünya görüşünü savunmasakta entrilerini her daim okuduğum, kaliteli yazardır.



* satin alinamayack gs li yoktur az para vardir şeklinde başlık açabilen lig ikincisi fenevbahçe'nin hazımsız taraftarları tarafından emre belozoglu nun fenevbahceye transferi hakkında tek bir entry bile girmemesine karşın hazımsızlık ile suçlanan galatasaraylı yazardır.



emre'nin fenevbahçe'ye gidiyor olması zerre umrunda değildir çünkü emre, galatasaray'ın değil n.united takımının futbolcusudur.



o yüzden yıllardır alamadığınız turkiye kupasi* ve kaçan şampiyonlukların üzüntüsü ve hazimsizlığı ile saçmalamayın. *



* işin şirazesini kaçıran yazar. küfür edecekse burda işi yok, muhtelif chat ve forumlara takılabilir.



* tespitleriyle, söyledikleriyle insanda saygı uyandıran, düşüncelerini tüm aleniyetiyle, korkmadan söylemesiyle takdirimi kazanan, takip edilesi yazar.



* Che'ye biat edip gerillalığı desteklemeyen, Zaza olup Kürt olmayan, Devrimci olup Laikliklik elden gidiyor diye bağıran, Tunceli'li olup Dersimli olmayan arkadaş, nesildaş, biraz genç sanırım kendisi, başarılar.



* pkk hakkında,







--spoiler--



Son pratikte ilkesel olarak demokratik konfederalizm'i benimsemiş olan, kürt halkına özgürlük vaad eden, siyasi oluşum



--spoiler-- şeklinde entry girenler ile hiçbir yakınlığı olmayan, olmayacak olan yazardır.







pkk'yı siyasi oluşum, pkk'lı teröristleri "gerilla" olarak görmediği için pkk'lı kişiler tarafından devrimci olarak görülmeyen yazardır.*



pkk'lı militanların, gerilla değil orospu cocugu olduğunu bilen yazardır.



din, dil, irk, köken ayrımı yapmamasına rağmen "kurt" değil zaza asıllı olan yazardır. bunda bir gariplik olmamasına rağmen,



"kürt müsün" sorusuna "zazayım" şeklinde cevap verdiği ve zazaların aslında kürt olduğunu* söyleyenlere katılmadığı ve bunu kabullenmediği için birilerinin saçmalıklarına mağruz kalmış yazardır.



devrimci olup laiklik elden gidiyor diye bağırmayan yazardır.



tuncelili olmamasına rağmen dersim'i pkk'lı orospu çocuklarından daha fazla seven binlerce insanın katili, amerikan kopegi, özgürlük ve gerilla ile alakası olmayan kalleş ve orospu çocuğu bir terör örgütünü asla sevmeyen, desteklemeyen ve her zaman nefret edecek olan sol görüşlü yazardır.







not: ismini vermiyorum bazı pkk sempatizanı yazarlar özel mesaj atarak, doğu kökenli birisi olup pkk'yi eleştirdiğim için iyi çemkiriyorlar. ancak tekrar söylüyorum "pkk bir orospu çocuğu terör örgütüdür." "abdullah öcalan ise daha fazla orospu çocuğu olan bir amerikan köpeğidir."



* sabahtan akşama kadar sağa sola laf atıp sonra başkaları hakkında dert yanan yazar.



* Şimdi, maksad'ım ayar vermek falan değil, sadece yazar hakkında olumsuz ve hatalı bulduğum konuları dile getirmek istiyorum.







nick'ten belli olacağı gibi arkadaş sol'a kayıyor, fakat yazdığı entry'ler daha çok cumhuriyet elitisyenleri'nin başvuracağı din karşıtı entry'ler. buna da bi nebze hak veririm, sonuçta bu ülke gericilerden çektiği kadar kimse'den çekmemiştir.







fakat, elitist aydınların ve oportünist solcuların sıkça düştüğü bir hataya düşmekte kendisi. öncelikle belli bir konuya tam hakim olmadan, sadece popüler kavramlar olduğu için yorumlar yaptığını seziyorum. nasıl mı ? şimdi..













burda ibrahim kaypakkaya için önderimiz, falan filan demiştir. eyvallah, ibrahim kaypakkaya verdiği mücadele ile zaman'ın mit raporunda en tehlikeli devrimci olarak nitelendirilmiş, hala devrim yolunda savaşan kitlelerin onur kaynağı olmuştur. fakat kaypakkaya'nın türkiye cumhuriyeti'nin en çok eleştirdiği yönü, kemalist rejimin getirmiş olduğu pretoryen cumhuriyet rejimidir. yani kaypakkaya, bir nevi anti-kemalisttir, ve mustafa kemal'in kurtuluş mücadelesi sırasında gerçek devrimcileri susturduğunu, kurtuluş mücadelesi sonrası ülkeyi emperyalistlerin kucağına teslim ettiğini savunur. doğrudur yanlıştır tartışmıyorum, fakat kaypakkaya kemalizm'e ve mustafa kemal'e en sert tepki veren devrimciydi.









yazar arkadaşımız, bu entry'sinde de mustafa kemal'i güzel bir dille övüyor. eyvallah, bunu eleştirebilecek mevki'ye ve t.şşağa sahip değilim, söylediklerine de kısmen katılıyorum. yanlış anlaşılmamak içinde şöyle söyleyeyim, mustafa kemal'in vermiş olduğu kurtuluş mücadelesine sonsuz saygı besleyen ülke'nin o anki konumunda yapılabileceklerin en iyisini yapmış birisi olarak rahmetle ve sevgiyle anan birisiyim. fakat ibrahim kaypakkaya'ya önderimiz, çok yaşa yoldaş falan filan gibi cümlelerin ardından mustafa kemal'e yazılan bu entry bana pek samimi gelmiyor açıkçası. ya da şöyle söyleyeyim, başta belirtmiş olduğum gibi konuya hakim olmadan popüler argümanları kullanarak prim yapma çabasında arkadaş. ağır oldu biraz ama, iki entry arasındaki uçurumu görünce, bana pek ağır gelmiyor.







yani işin aslı, hatırla sevgiliyi izleyerek solcu olmak kadar ironik duruyor. 68 kuşağını, mahir çayan'ın yazmış olduğu ve şimdi çoğu şirketler tarafından kabullenilen tezlerini, komünist manifestoyu, marksizm-leninizm ideolojisini, ve gerçek anlamda sol argüman barındıran onca şeyi okumadan kulaktan dolma bilgilerle hareket ettiği görüşündeyim.







yanılıyor olabilirim, fakat belirtmiş olduğum iki entry yanılmadığımı gösteriyor.



* okuduğum kadarıyle ciddi fikir şizofrenisi yaşayan komunist ataturkcu yazar. *. savunduğu fikirler genelde uçtur. mesela kolluk kuvvetlerine faşist, deniz gezmiş'e kürtçe xeval deyip,sonra bir anda tsk savunuculuğu yapabilir.



ya yardan geçecek ya serden. yazdıkları biri diğeri ile uç noktada çelişkili.



* önünde daha çok yol olan ama çeyrek depodan az benzini kalmış kofti klavye dövüşgeni, ironiden bi haber kardeş.



büdüt:



* hmm bir de, apo denen ite "sayın" diyen başbakanın tuttuğu takımı tutmakla, direk apo itinin takımını tutmak arasındaki farkı anlayabilirse çeyrek depo benzin de benden * *.



büdüt2:bu sıcaklarda klavye horozluğu yapacağına kafasını soğuk suyun altına tutup, kendine gelmesi sağlığı açısından iyi olur kanaatindeyim * *.



* öleceğimi bilsem bir entrysini ayakta alkışlayacağım ihtimalini aklıma getirmeyeceğim yazardı bugüne kadar. ama "durmuş saat bile günde iki kez doğru gösterir" diyor tebrik ediyorum.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


i belong to che - 2

Serbest Kürsü ve Sözlük i belong to che - 2 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * son yarım saattir açtığı başlıklar ve girdiği entrylerle, fenerbahçeye düşmanlıktan öte duygular beslediğini düşündüğüm yazar. öyle mi acep?! ne bu hezeyan, bu şevk, bu huseyin sevki topuz! * sanirim yazdiklarindan dolayi caylak olmus yazar.** * fenerbahçeli biri veya birileri ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.