![]() |
uretim cini - 2 * üçüncüm olduktan sonra sempati beslemeye başladığım yazar. * * nostaljik yazar. düne göre * daha güzel bir hale getirmiştir sol frame i. * taşı delmeye niyetli yazar. * * taşı delince rahatlayacak yazar.* * uludağ sözlük çağrışım üretim merkezi üst kurul alt birim orta ayar karışık bir yazar. * işte böyle yazarlar gerekli sözlüğe dediğim, kafa yazar. * hafiften bana laf sokan vatanda$. *, *. * yagmurlu havaları sevmeyen uuser. * yagmur u seven uuser. * * yağmur la aslında bir değil 28 tane sorunu olan uuser. * ayet el kursi okuduğunuzda yanınıza yanaşamayan mikrodalga yazar. * durup duruken korkmaya çalışan uuser. ama kesinlike iyi bir insan ve sağlam muhabbet sahibi kişilik. * korkuları dinmiş insan. gereksiz korkuların etkisinden sayemde kurtulmuş olan güzel insan. * nickinin hikayesini dinlediğim yazar. baya bi uzun sayılır.* * * * hala yaşıyor mu dediğim cin. * dokuz canlı cin.** * her golden retriever sahibinin benim gibi olduğunu anlamama sebep olmuş yazar. neyse ki bende bir anormallik yokmuş sayesinde bunu öğrenmiş oldum. * alkol sever bünye olması sebebiyle taktir ettiğim yazardır. * cazibemden etkilenen bir yazar. mesajlarda sürekli ohhşş yazıyor, cevap veremiyor... * nevi' ye asılmasını kınadığım yazar, hiç yakışmadı hemde hiç. * * * * sözlük olayı kendisine göre olmayan, entryleri, bakınızları çok yüzeysel olan yazarmış bu. * kendisine bile ayar veren yazar. o değilde sohbeti oldukça saran bir yazardır ayrıca. * ankara' ya eli boş gelmeyecek olan güzel uuser.* * hediyeler yalan olursa bir daha görüşmeyceğim kulum. * * sevimli, hoşsohbet peri yazarlardan. abla sayılırım belirteyim ablanın silahı longsword + 4, solaktır ne olduğunu anlamadan yersiniz longsword'u. not. 1000. ci entryimmiş. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:24 AM. |