Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri
türkçe sözlük,
sesli sözlük,
ingilizce sözlük,
türkce sözlük,
almanca sözlük,
moonstar sözlük,
eng sözlük,
fransızca sözlük,
turkçe sözlük,
tükçe sözlük,
sözlük türkce,
sözlük türkçe,
hollandaca sözlük,
pratik sözlük,
türçe sözlük,
rusça sözlük,
redhouse sözlük,
inglizce sözlük,
sözlük almanca,
turkce sözlük,
rusca sözlük,
ingilzce sözlük,
babylon sözlük,
bedava sözlük,
sözlük sesli,
mtu sözlük,
sözlük indir,
çeviri sözlük,
teknik sözlük,
italyanca sözlük
ispanyolca sözlük,
zargan sözlük,
sözlük indirme,
fransizca sözlük,
dil sözlük,
yunanca sözlük,
japonca sözlük
| insomniac - 3Serbest Kürsü ve Sözlük insomniac - 3 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * kendini bir şey sanan, bir yeri kalkmış yazardır.*
* uykusuzluk hastalığına sahip bünye.gece saat dörten sonra baktığım online listesine göre
* bütün ukalalıklarına, bütün kendini beğenmişliklerine rağmen yine de candır, canandır.
* ukaladır, kendini beğenmiş herifin tekidir kendileri.
geri ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi |
|
13-01-2009, 04:47 AM
|
#1 (permalink)
| Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| insomniac - 3 * kendini bir şey sanan, bir yeri kalkmış yazardır.*
* uykusuzluk hastalığına sahip bünye.gece saat dörten sonra baktığım online listesine göre
* bütün ukalalıklarına, bütün kendini beğenmişliklerine rağmen yine de candır, canandır.
* ukaladır, kendini beğenmiş herifin tekidir kendileri.
geri kalan bilgileri zevceme sorunuz. *
* ne zaman konuşsam, muhabbet etsem * böyle bi bilgi birikimi, saygı, hoşgörü falan fışkıran takdirlik bünye.
şöyle karşılıklı oturup, kahveleri yudumlamak suretiyle muhabbet etmek istediğim nadir yazarlardan biri.
zaten artık sanıyorum ki şu börekçi-midyeci karışımı, camekân binayı ayarlamak lazım gelir.
ayrıca scrabble hariç her türlü oyunu oynayacağım, lord of the words.
* ne sözlük yönetiminin ne de işleyen sistemin en ufak bir güvenilirliği kalmadığından dolayı sözlük semalarından ufak ufak ayrılan yazardır.
çok sevdiğim ve değer verdiğim yazarlar bir yana -ki onlar kendilerini bilir-, bu kadar saçmasapan yazar ve başlığın olduğu bir ortamda yazmak çok gereksiz bir faaliyettir.
hiç uzun uzun veda mektubu tarzında entry döşemeyeceğim. zira, birazdan ekranımdaki onlarca windows penceresinden birini tek bir tıkla kapatacağım ve sözlük çıkacak hayatımdan. bu kadar basit.
hadi kalın sağlıcakla.
* bir aralar "geyik" yapmaktan yakınıyordum kendi kendime, keşke gene yakınabilsem...
veda yazısı yazmayı sevmem. bu sıralar peş peşe yazıyorum, belki de yazma ihtiyacı hissediyorum.
tıpkı kara hilal'e, thedewil'a, huseyin sevki topuz'a dediğim gibi:
"hakkim helal olsun"
* sözlük en iyi yazarlarını yavaş yavaş kaybediyor, bakalım nereye varacak bu işin sonu? çok mu umrumda? bundan bir ay önce olsa evet derdim, ama şimdi hiç takmıyorum nedense... olan harcanan zamana ve emeklere oluyor. sol framein hali içler acısı, yazılar hatalarla dolu, yazarlar bahar sarhoşu
* . ne diyelim hayırlısı olsun.
sen de sağlıcakla kal.
* ne demişiz zamanında
nşa'da öyle olurdu...
nşa'da ama...
hayatında başarılar, başarılı hayatlar dilemekten başka yapacak bir şey yok...
yolu açık ola...
* sözlüğün sözlük olmaktan çıktığı bu ortamda iyi yazarların bir bir ayrılmasının çok da garip olmadığı bir durumdur. ama entrylerini özleyeceğim o ayrı konu.
* yazılarını ilgiyle takip ettiğim, kaliteli yazar kişisi..
* vedasıyla kalbimi cız ettiren yazar. sanal platformda, beyefendilik ve asalet kavramlarının buluştuğu kişidir kanımca. ne yazık ki artık gitti. yolun her zaman açık olsun güzel kardeşim.
* sözlüğe geldiğinden birkaç gün sonra farketmiştim ben bunu. çok güzel yazıyordu ve baştan aşağı yeşile bulanmış yazarcıklara gerektiğinde sağlam yazılar giydiriyordu. bayâ da sabırlıydı, polemikle falan işi olmuyordu ve yazılarının "sağlam birisinin düşüncelerinden çıkmış" olduğunu da anlamamak mümkün değildi.
son zamanlarda ise yaşadığı isteksizliği ne yalan söyleyeyim anladığımı düşünüyorum. her gün yaşanan kısır döngü, tayyipci ulema tayfası, diyarbakır'A amed diyenler, fetoşcular falan derken o da bu ayarlaşmaların gereksizliğinin farkına vardı zannımca. hakkaten de öyle...senin gibi düşünmeyen, senden kilometrelerce uzaktaki, yüzünü bile görmeyeceğin bir mal için sinirlenmek niye ? öyle değil mi ? gereksiz ve senin de belirttiğin gibi "zaman kaybı".
bu olaylar harici geriye tek bir şey "eğlenmek" için devam etmeye çalıştın ama o zamanda moderasyonun garip yönetim anlayışı gözüne çarptı. kısacası artık zevk almıyordun yazmaktan...
gidişinin özetini doğru şekilde yazmış mıyımdır acaba ? yanlışım varsa düzelttirir zaten...
yolun açık olsun...
* hayatta basarilar diledigim ve davasinda kesinle hak verdigim yazardir. yonetim gercektende kabul etmelidir ki son zamanlarda iyice gariplesmistir. ha ben onun gibi cekip gider miyim? hayir... ama tek soyleyecegim sudur zirvede tanistigim guzel insana sozluksuz hayatta basarilar.
* uludağ sözlük'ün en önemli değerlerinden biriydi, ki kendisinin sözlüğü bırakmasını şimdi öğrendim, ve oldukça üzüldüm. sözlüğün en adam gibi adam yazarlarından, hoş sohbet, ataturkçü, her entrysine sorgusuz katıldığım kişilerdendi. büyük yaprak dökümünün en önemli kişisi belki de benim için. sözlüğü bırakması büyük kayıptır. yolu açık olsun.
* yazık...
* 12 haziran'da piyasaya çıkacak olan yeni bir enrique iglesias albümü.
* sözlükten ayrılışını bunca zaman sonra öğrendiğim için kendime kızdığım yazar. moderasyonun zaten makina ya da ciktik, surekli yazar olma talebi var, zaten eksiyle baslik yarisinda da cekisiyoruz, bir yazarın sozluk eskisi gibi degil diyerek ayrılışıyla mı uğraşıcam demediğini düşünüyorum. aslında, ümit ediyorum.
bu adam gittiyse başınızı iki elinizin arasına koyup bir düşünün derim modersyona. kendisiyle bir kez dahi mesajlaşmadım, hiç bir zirvede bulunmadığım için tanımıyorum da ama yazdıklarını biliyorum. yazabileceklerini, bu sözlüğe katabileceklerini. yazık.
* son aldığım bilgiyle kendisinin artık itü sözlükteki yobazlarla uğraştığını öğrendim. halbuki buranın yobazlarıyla uğraşıyorum ben hala, bildiğim yobazlar ne de olsa.
* Unutulmaz bir Sylvia Plath
* şiiri.
"The night is only a sort of carbon paper,
Blueblack, with the much-poked periods of stars
Letting in the light, peephole after peephole --
A bonewhite light, like death, behind all things.
Under the eyes of the stars and the moon's rictus
He suffers his desert pillow, sleeplessness
Stretching its fine, irritating sand in all directions.
Over and over the old, granular movie
Exposes embarrassments--the mizzling days
Of childhood and adolescence, sticky with dreams,
Parental faces on tall stalks, alternately stern and tearful,
A garden of buggy rose that made him cry.
His forehead is bumpy as a sack of rocks.
Memories jostle each other for face-room like obsolete film stars.
He is immune to pills: red, purple, blue --
How they lit the tedium of the protracted evening!
Those sugary planets whose influence won for him
A life baptized in no-life for a while,
And the sweet, drugged waking of a forgetful baby.
Now the pills are worn-out and silly, like classical gods.
Their poppy-sleepy colors do him no good.
His head is a little interior of grey mirrors.
Each gesture flees immediately down an alley
Of diminishing perspectives, and its significance
Drains like water out the hole at the far end.
He lives without privacy in a lidless room,
The bald slots of his eyes stiffened wide-open
On the incessant heat-lightning flicker of situations.
Nightlong, in the granite yard, invisible cats
Have been howling like women, or damaged instruments.
Already he can feel daylight, his white disease,
Creeping up with her hatful of trivial repetitions.
The city is a map of cheerful twitters now,
And everywhere people, eyes mica-silver and blank,
Are riding to work in rows, as if recently brainwashed."
* sözlüğe geri dönüşüyle bizleri sevindirmiş, göz göz göztepeli yazar.
* çok klas bir yazı stili ve renkle gelirdi ismi INSOMNIAC GAMES diye Spyro the Dragon oyunu başlarken.
Resistance - Fall of Man, Spyro the Dragon serileri, Ratchet & Clank serileri gibi sağlam oyunlarla tanınan oyun firmasıdır.
ufak bir de haber verelim ps3 çılgınlarına. Resistance 2 bu sonbaharda raflarda yerini alacakmış.
* green day in 1995 yılı albümü.
http://en.wikipedia.org/wiki/Insomniac _
* uzun zaman sonra sözlüğe tekrar girip "aa insomniac da buradaydı" diyerek hakkında girilen entry'leri okumayı şimdi bitirdiğim, şu anda nerde olduğunu, ne yaptığını merak ettiğim yazar.* Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| | |