Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

ingilizce - 4

Serbest Kürsü ve Sözlük ingilizce - 4 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * iş görüşmelerinde temcit pilavı gibi önünüze sürülen, zengin babasının parasıyla yurtdışına çıkmış ve kendini dil uzmanı sanan görüşmeci insanlık dışı insan kaynakları uzmanının uyuz soruları ve bakışlarına maruz kalmanıza sebebiyet veren, iş deneyiminiz, bakış açınız, görünüşünüz, eğitiminiz en iyi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

ingilizce - 4

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-01-2009, 04:49 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart ingilizce - 4

* iş görüşmelerinde temcit pilavı gibi önünüze sürülen, zengin babasının parasıyla yurtdışına çıkmış ve kendini dil uzmanı sanan görüşmeci insanlık dışı insan kaynakları uzmanının uyuz soruları ve bakışlarına maruz kalmanıza sebebiyet veren, iş deneyiminiz, bakış açınız, görünüşünüz, eğitiminiz en iyi seviyede bile olsa o lanet olasıca mülakatta işe alınmamanıza, yerin dibine batasıca sömürge zihniyetini aşamamanıza sebebiyet veren ingiliz milletinin dünyanın başına bela açan dili.







not: okuyoruz, çeviriyoruz, yazıyoruz ama konuşurken takılıyoruz diye olmaz ki bu kadar eziyet. kendimi huzurun kollarına bırakıyorum artık. ingilizce eğitimine o kadar zaman harcayacağıma meditasyon yapsaydım şimdiye en yüksek mertebeye ulaşırdım.



* ünlü bir düsünürün *söyle dedigini biliyorum: ingilizce ögrenmenin zorluklari 20 yil sonra cikar karsiniza.







baslarda gayet kolay bir dildir fakat bu durum kendinizi gelistirdikce ve "derin" konulari



* isledikce degisecektir.



"yasayan" hic bir dili tam olarak ögrenemeyeceginiz gibi ingilizceyide ögrenemezsiniz.



"ögrenemezsiniz" gibi negatif bir kelimeyle sizi demotive etmek istemiyorum, tam ögrenemesenizde her firsatta gelistirin, güzellesin.



* iyi derece konuşabildiğim dillerden biri. Mantık olarak türkçeden çok farklıdır. kelimeleri sonuna başına pek bi şey eklenmez, türkçede fiillerin sonuna eklediğimiz eklerle bir kelimeyle cümle kurabiliriz fakat ingilizcede aynı cümleyi en az üç dört kelimeyle kurulur. ingilizcenin kelime sayısı çok fazladır gerçekten ama türkçe ingilizcenin yanında yetersiz kalmaz.







türkçeyle duygularınızı daha net ifade edebilirsiniz, ingilizceylede durumunuzu daha iyi anlatabilirsiniz. Kesinlikle türkçe çok daha samimi, içten bir dildir.







ingilizce şiir yazmak için kullanışlı bir değildir, türkçe sondan eklemeli olduğu için kolaylıkla kafiyeleri alt alta sıralayabiliriz.







ingilizcede kadın erkek ayrımı diğer dillerdeki kadar belirğin değildir, kelimelerin dişisi erkeği yoktur yalnızca "o" üçüncü tekil şahısının dişisi ve erkeği vardır. türkçe ise tam anlamıyla kadın erkek eşitliği üzerine kurulmuştur.







ingilizce dogu dillerinin yanında zayıf kalır, arapça, rusca, farsca ve çince ingilizcenin yanında dilin piridir.







türkler tarafından kolay öğrenilir çünkü seslerin tamamı bizde vardır... bir türk ingilizceyi bir ingiliz kadar iyi konuşabilir fakat bir ingiliz türkçeyi asla bir türk gibi konuşamaz.



* günümüzde egemenligi cok geniş olan bir dildir. fakat arac degil cogunlukla prestij nesnesi olarak bakılır.



* havalı bir dildir efendim.







nasıl? niçün? sorularını duyar gibi oldum hemen açıklamak isterim.







şöyle ki







ingilizcede kelimeler yuvarlanarak söylendiğinden ya da sadece farklı olduğundan kulağa hoş gelir genelde. şimdi sıradan bir diyaloğun inglizce ve türkçe versyonlarını okuyalım.







ingilizce







-hey there john how are you?



+oh janet fine. long time no see ha?



-yeah you're right i should have called.



+don't worry. so, which school are you in?



-harbor high and you?







şimdi burada görüyoruzki gayet bir olgunluk var. bu sebepledirki türkçe dublaj ve altyazılar farklı gelir bize. şimdi hepbirlikte aynı diyaloğun türkiyede geçtiğini düşünelim.







türkçe







-aa can n'aber?



+aa iyidir yasemin bayadır görüşmüyoduk.



-evet valla aramam lazımdı.



+neyse boşver. ee hangi okuldasın şimdi?



-"iskele lisesi" sen?







işte can alıcı nokta...







iskele lisesi nedir arkadaşım? insanı katil eder lan. yasemin'i bir daha arayan soran olur mu? olmaz şahsen ben aramam.







-nerde okuyosun



+iskele lisesi







bu ne lan? halbuki gavur ne güzel söylüyor ağzını yaya yaya "herbır hay" insanın içinden koca bir "o may gad" çekesi geliyor.







işte bu yüzden inglizce artık prestij nesnesi oldu.







herkese mutlu günler. hev e nays dey.



* bünyesinde gramer namına bir şey barındırmayan, kolay dil. bol bol kelime öğrenilir, konuşma pratiği yapılırsa gayet süper ayarlanır. *



* "ingilizce, dünyada, konuşulmadığı zaman bile, az biraz gayretle konuşulabileceği kanısını uyandırmayı başaran tek dildir."

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


ingilizce - 4

Serbest Kürsü ve Sözlük ingilizce - 4 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * iş görüşmelerinde temcit pilavı gibi önünüze sürülen, zengin babasının parasıyla yurtdışına çıkmış ve kendini dil uzmanı sanan görüşmeci insanlık dışı insan kaynakları uzmanının uyuz soruları ve bakışlarına maruz kalmanıza sebebiyet veren, iş deneyiminiz, bakış açınız, görünüşünüz, eğitiminiz en iyi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.