* normalde gayet aklı basında, konusmasını bilen, kibar, zeki birisidir. kamera onune gecince deliyi oynuyor. dalgasını geciyor.
* Kendisi Bülent Hanım'a* hayatının ayarını vermiştir. Ayrıca konunun gidişatına göre bazen çok anlamlı bazen de çok saçma şeyler üretebiliyor.*
* kendisini başka bir kadınla yakalayan karısını "kanepenin üstündeki bu kadın kim,bu buysa ben kimim,ben bensen bu kim, burda ne işi var, benim burda ne işim var, senin burda ne işin var" diye soru manyağı yapabilen insandır.
* uzaylı olduguna yuzdeyuz emin oldugum, zaten felegi sasmis olan muzigimize "abucici" ve "felsefe yapma" gibi hitler kazandirmis, ankarali turgut ile beraber bi album yapsalar, ortaligi yikacagini dusundugum insan kiligindaki saturnlü.
hatta oradan denek olarak gonderildi bu.
evet evet.
* bonservisi Türkiye'nin elinde bulunan ve kendisini uzay semalarında görmenin zor olmadığı adam. Türkiye'de memleketi karadeniz olan, ancak başka gezegen ve galaksilerde de memleketi bulunan uzaylı Türkücü.
* Türkiye'de eşi benzeri olmayan, her dinlediğimde ya da her gördüğümde kopmama kesinlikle sebebiyet veren uzaylı abimiz. Kendisini pek sever sayarım popçu vs. de değil herkesin kirli çamaşırını döküyor ve TV'lerde öyle çıkmaz çıktı mı da Cem Yılmaz'den fena stand-up yapar bence... Yorum yapmak saygısızlık olur bu abimize kendisine selamlar ve uzaylı kardeşlerine de...
* yavuz seçkin tarafından başarıyla taklit edilen medya insanı.
* ünlülerin benzerleri tarzında bir yarışmaya katılıp da kendisine benzerliğiyle birinci olamadığı rivayet edilen felsefik yönlü şarkıcı, türkücü. bu durum akla mustafa topaloğlu'nu uzaylıların kaçırıp yerine bir genetik kopyasını gönderdiklerini düşündürüyor.
* Türkiyenin en zeki ünlülerinden biri.
* banu alkanın erkek versiyonu. salak rolunü büyük bir ustalıkla oynamaktadir, tipki disi timsali gibi...
* Kesinlikle aptal olmayan insan.
* canlı yayında ağzından küfür kaçırmış şarkıcı, türkücü.