Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

doğuda askerlik yapmak

Serbest Kürsü ve Sözlük doğuda askerlik yapmak Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bahar ve yaz aylarını hiç çiçek görmeden geçirmek, yürüdüğünüz kilometrelerce yolda kahverengiden başka bir renge rastlamamak, şiddetle ege'nin taşını, toprağını, denizini özlemektir... başım gözüm üstüne kalıbına hayran olmak aslında en önemlisi, öteki türkiye'yi bizzat yerinde gözlemlemektir. askerliği bitirip geri döndükten ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

doğuda askerlik yapmak

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-01-2009, 05:07 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart doğuda askerlik yapmak

bahar ve yaz aylarını hiç çiçek görmeden geçirmek,

yürüdüğünüz kilometrelerce yolda

kahverengiden başka bir renge rastlamamak,

şiddetle ege'nin taşını, toprağını, denizini özlemektir...

başım gözüm üstüne kalıbına hayran olmak

aslında en önemlisi, öteki türkiye'yi bizzat yerinde gözlemlemektir.

askerliği bitirip geri döndükten sonra insanın

hayata bambaşka gözlerle bakmasıdır.

doğu'da öğretmenlik, doktorluk, hemşirelik vs. yapmak

gibi türevleri de mevcuttur.

bıraktığın hiç bir şeyi yerinde bulamamana rağmen, sağ salim döndüğüne şükretmek demektir. ziyaretçinin gelmeyeceğini bile bile bir ziyaretçi beklemek, gecenin bir vaktinde alarm sesi ile uyanmak, sabaha kadar uykusuz kalmaktır.



seni sevenlerin seni merak ettiğini bilmek, nasıl gidiyor sorularına '' sıkıcı, bütün gün yatıyoruz, merak etmeyin burası çok rahat '' diye cevap vermektir.



yağan karın 10 gün boyunca hiç durmadığını görmek, -19 derecede sabah sporu ve o karın ortasında atış talimi yapmaktır.



umut etmek ,o atmosferden dolayımıdır bilinmez sürekli hayal kurmaktır.oradaki 1 günün 1 sene gibi gelmesi, bazen açılan bir taciz ateşi, bazen patlayan bomba, bazen de alınan bir istihbarat dolayısıyla 4 ay boyunca çarşıya çıkamamaktır. çıktığın çarşının hiç bi boka benzememesi ve orada yabancı olduğunu insanların bakışlarından hissetmendir.



bitmiyor, bir türlü bitmiyor deyip, buraları gördükten sonra keşke hiç bitmeseydi demektir.



oraları özlemektir..

bu başlığı gördüğümde ister istemez recep tayyip erdoğan'ın geçen günlerde sarfettiği ve herkesin diline pelesenk olmuş george bush gafı ayarında lafı geldi:



askerlik yan gelip yatma yeri değil



her ne kadar dilin beynin boşluğundan faydalanarak mantıksızca sarfedilmiş bir söz olsa da sanırım bu durumda recep tayyip erdoğan'a hak vereceğim..askerlik yan gelip yatma yeri değil askerlik vatan borcunun ödendiği yer..hakkari'de komandoluk da olabilir, izmir'de general şoförlüğü de olabilir..



çok klişe olacak belki ama önemli olan her milimetrekaresi canla başla savaşılarak kazanılmış bu vatanı koruma görevidir..ne kadar zor şartlarda olursa olsun eve döndüğünde anne babanın gözlerinde sağ salim geldiğin için* oluşacak sevinç ve görevini yerine hakkıyla getirmiş bir evladın verdiği gurur her şeye bedeldir..2 metre kara da, sessiz gecelere de, akmerkezsiz geçen çarşı izinlerine de, canın koltukaltında olduğu operasyonlara da..





gündüz eğitim gece nöbet

uykusuzluk,yorgunluk

ve tabii ki sonunda

sanrılar görmek.



ses nasıl çarpar gabara bilir misiniz?

köpek uğultusu her daim,

bir korku filmi efekti gibi

çocukluğuna işleyen zalim



çıtırtının adı bugün yılan,

tozlu battaniyelere sarılan

ayaklar gibi şimdi

üşüyorum,

ne annemi

ne babamı,

ben şimdi

balyozu

özlüyorum.



bilgi editi:balyoz, gabar eteklerinde bir nöbet kulesinin adıdır.



bir evinin olduğunu, günlük hayatı, gülmeyi, huzurlu uykuları unutmaktır ülkemizde doğu da özelliklede sınır bölgesinde askerlik yapanların hissettikleri. erinden en yüksek rütbeli subayına kadar aynıdır duygular. çünkü o yalnız gecelerde can güvenliğin tehdit altında iken rütbe kurtarmaz hayatını yanındaki kurtarır.

ohal ilk çekildiğinde insanı tuhaf duygulara gark ederken askerlik dönüşünde bu duyguları hüzne dönüştüren hadisedir.

-tepenizden geçen mermilerin seslerine aldırmadan en doğru hamleyi yapmaya çalışmak.

-mayına basma ve pusuya düşme tehlikesi altında, güneşin kavurucu sıcağında, sırt çantanız ve elinizdeki silahın -her adımda ağırlaştığını hissettiğinizdeki düşünceleriniz.

-pusu atmak için mevzi aldığınızda dağlara ait olduğunuzu düşünmeye başlamak.

-tepenizden geçen uçakların ışıklarını taciz ateşi sanmak.

-gecenin bir yarısı kaldırılıp çantanızı hazırlayıp terörist görüntüsü alınan yere askeri araçlarla görürülmek. sabaha kadar nöbet tutmak.

-altı saat boyunca dik bir dağı tırmanmak.

-çarşı izninizin olmaması ve yıllık izine de gönderilmemek.

-11 ayın sonunda sivil hayata geri dönünce hiç bir şeyden tat alamamak.

gibi şeylerle karşılaşmanız ve tüm bunlara rağmen ara sıra oraları özlemek. televizyondan şehit haberlerini izleyince arkadaşın şehit olmuş gibi hissetmek.



ne demek oluyor? yani türk'üm, militarizmin şeref duyulacak bir şey olduğuna inanmıyorum, askerliğimi yapmaktan, hele ki doğuda yapmaktan elimden geldiğince kaçacağım demektir... derken aklına takılır bu insan evladının, bir metropolis şarkısı: ...savaşa gider, ölmek ister nedir bu acele? adam biraz bekle... diye.



yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim...

askerlik türkiye de, üniversiteyi kazanamayanların ikinci mesleği, iş hayatında dikiş tutturamayanların başvuracağı bir alternatif, torpil ayarlamak için bulunan bir tanıdığın sahip olduğu statüdür. kısacası, sadece ihtiyaç zamanında akla gelir, kullanıldıktan sonra buruşturulup atılır.



doğu görevinin üzerinde bu kadar çok durulması da bu yüzdendir. ölen şehitler için sokaklara dökülüp eylemler yapan, fakat eylem bittikten sonra evine dönüp hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam eden kişilerin, gördükleri vakit acımayla karışık gurur duydukları askerlerden elde ettikleri çıkar haline gelmiştir artık doğu hizmeti yapmak. sürekli soyut anlamlar yüklenir askerlere, şehit olmanın gururundan, vatan için ölmenin soyluluğundan bahsedilir. vatan için ne yapmak istediği bile sorulmaz. çocukluğundan beri anlamsız sistemlere tabi tutulan ve başarısız olan çocuk artık, doğu da düşmen kovalayacak bir savaş makinesidir ve tek yapacağı öldürmek ve yeri geldiğinde ölmektir.



düşünmeyen adam yetiştirenlerin, kendi çıkar politikalarına kurban gidenlere yükledikleri şehitlik mertebesinin esas anlamı, allah yolunda ölen kişi demektir. ve allah yolunda ölmek bile bir tercih meselesidir. yeterli düşünme kapasitesi olmayan bir kişiyi savaşa, ölüme zorlamak, yine aynı kişiyi bir dine zorlamaktan daha az günah olmasa gerek.





sevgilisinin, nişanlısının, kocasının başına geldiğinde her genç kızın korkulu rüyası oluverir. askerliğin nasıl bir şey olduğunu asla bilemeyecekleri gibi bu durumun da nasıl bir şey olduğunu tahmin bile edemezler ki insan bilmediği şeyden korkar,asıl terörden korkar, akşamları haberleri izlemekten korkar, çalan telefondan korkar ama elinden korkmaktan başka bir şey de gelmez.



Kaynak: İtüSözlük

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


doğuda askerlik yapmak

Serbest Kürsü ve Sözlük doğuda askerlik yapmak Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bahar ve yaz aylarını hiç çiçek görmeden geçirmek, yürüdüğünüz kilometrelerce yolda kahverengiden başka bir renge rastlamamak, şiddetle ege'nin taşını, toprağını, denizini özlemektir... başım gözüm üstüne kalıbına hayran olmak aslında en önemlisi, öteki türkiye'yi bizzat yerinde gözlemlemektir. askerliği bitirip geri döndükten ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:36 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.