Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

dördüncü nesil yazarların kendini ispat çabaları

Serbest Kürsü ve Sözlük dördüncü nesil yazarların kendini ispat çabaları Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız her olayda olduğu gibi sözlük olaylarındada kendini ispatlama durumu vardır.bunu 4.neslin daha çok yapması normaldir çünkü şahsım kısmı daha boştur.bence kendini ispatlama çabası yadırganmamalıdır çünkü beğenilme,kendini gösterme isteği insanın doğasında vardır.insan yaptıklarının takdir edildiğini görünce daha bir şevkle o işe ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

dördüncü nesil yazarların kendini ispat çabaları

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-01-2009, 05:12 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart dördüncü nesil yazarların kendini ispat çabaları





her olayda olduğu gibi sözlük olaylarındada kendini ispatlama durumu vardır.bunu 4.neslin daha çok yapması normaldir çünkü şahsım kısmı daha boştur.bence kendini ispatlama çabası yadırganmamalıdır çünkü beğenilme,kendini gösterme isteği insanın doğasında vardır.insan yaptıklarının takdir edildiğini görünce daha bir şevkle o işe sarılır ve daha iyi şeyler ortaya koyar.tabi bunu yaparken gereksiz başıklar,giriler yazıp saçmalama yoluna girilmemelidir.

çok ilginçtir bu çabalar. ben mesela tek zıplayışta karşıdan karşıya geçmeye çalışıyorum. şimdilik beceremesem de çalışmalarım devam edecek, kendimi ispat etmeye kararlıyım.



gotik hatun bile bulacağım!



dördüncü nesil yazar olarak olayı ele alırsam.

itü sözlük gibi bir yerde kendini ispat etmeye gerek yoktur. anket doldurayım, bir iki kelimelik bir cümle ile ayarın en alasını vereyim diye çabalamak yersizdir. zira kendini ispatlamak diye bir şeye ihtiyaç yoktur. üst nesilin sizden daha iyi olması diye bir şey anlamsızdır. zira üst nesillerin size göre avantajı olsa olsa sözlük konseptini sizden daha iyi biliyor olmalarıdır.

elbetteki bazen bazı yazdıklarınız hiç beklemediğiniz bir şekilde beğenilebilir, bazı yazdıklarınız ise beğenirler diye umarken en sevilmeyen eserlerinizden olabilir. seri eksi oy veren ibne sadece soyut bir kavramdır. çok sesli ortamlarda ki bence itü sözlük gerçekten çok sesli bir ortamdır. kimse sizin yazdığınızı anaaa çok güzel lan bu diyerek beğenmek zorunda olmadığı gibi, tersini de yapmak zorunda değildir.

amaç belirli bir ideolojiyi yaymak, ona buna ayar vermek, sivrilmek olmamalıdır. fark kendinizi ortaya koymanızdan geçer. suya yazı yazmaya çalışmak, ben aykırıyım, ben süperim havalarına girmek anlamsızdır. amaç bilgi vermektir. kendi yorumunuzla bir bilgiyi bir başkasına aktarmaktır. fark yaratmak oraya buraya zıplamaktan geçmiyor, fark yaratmak gerçekten bildiğiniz konuda yazmak, laf olsun torba dolsun dememektir.

yazarları, okurları ya da çevredeki çeşitli şahısları gruplandırma ve sınıflama merakı yüzünden kafa yorulan konudur.

bir şekilde kendi varlığını etrafa göstermeye çalışma durumu. şekil 1a örnek 3:



r = direnç

o = oksijen

n = azot



ronn = oksijen tüketen dirençli bir bünyeye sahip. ayrıca barındırdığı yüksek miktarda azot nedeniyle baklagillerle yakın akraba olması olası. tüketildiğinde de bol bol gaz yapar bu. bunun yanında...



olmuyo lan olmuyo işte ama çabaladım en azından. gidiş yoluna puan verin bari.

bir de:
değişik olarak değerlendirilebilecek bir yargı. sözlük değişik birşeyler öğrenmek, sıkıntılı bir anda girilip biraz gülümseyebilmek ve içinizi boşaltabilmek için kullanabileceğiniz bir araçtır, bir değerdir. sonuçta çok sesli bir ortamda olduğumuz için kurallar dahilinde herkes dilediğini yazabilir ve eğer popüler olmak istiyorsa zaten yazdıklarıyla kendini belli eder ama bu kanımca gereksizdir. hele ki yazılanların okunmadığı bir sözlükte bu çabada boş kalacaktır. siz daha çok okursanız başkası daha çok okursa zaten bir şekilde sizin yazdıklarınızda okunacak ve değer verilecektir. yoksa sözlüğün bir yerlerindeki kara delikte kaybolup gidecektir. daha çok okusak bence daha da güzel olur herşey. birikim denilen şey zamanla olur ve bu sözlüğü biyerlere de içindeki yazarlar taşıyacak zaten oyuzden bu sözlüğü aranan kılmak bizim elimizde.



doğru olmakla beraber sırf 4. nesle özgüymüş gibi gösterilmemesi gereken önermedir. 1. nesilden sonra gelen tüm yazarlar ne kadar tecrübeli ve format konusunda bilgili olursa olsun bu kaygıyı yaşayacaktır. insan kaygılı bir canlıdır.

sosyal taban edinme çabası,sahiplenilme güdüsü,aidiyet ihtiyacı,sevgiye ilgiye aç serzeniş.



belki de sadece uzun zamandır okuduğu ve ya bu konuda çok haklılar yada haksızlar diye söylenip bende yazsam diye düşünmenin sonucunda yazar olduktan sonra bunu değerlendirmektir sadece..benimki öyle..evet yazarlığı yeni onaylanan biriyim ve evet aklımda bugüne kadar olan tüm başlıklara da entry girdim ve girmeye devam edicem..ama bu ne sizin dediğiniz gibi kendini ispat çabası nede aidiyet hissi..üstünde çok fazla düşünmeye gerek yok..yazıyoruz işte ve bu durumdan memnunuz..

yoktur, zaten güzel giri girdiğinize dair 10 tane kadar destekleyen ve devam etmenizi söyleyen mesaj geldikten sonra, girileriniz favori seçildikçe kişi kendisini ispat ettiğini görür.

kendini ispat etmeyi başarmış eski nesil yazarların yeniler hakkındaki önyargısıdır.

sözlükte yeni yazar olmuş kişilerin heyecana kapılmaları neticesinde gösterdikleri çabalar bütünüdür. içinde bulunduğum dördüncü neslin yeni sıfatıyla tanımlanması nedeniyle bana gayet normal gelen bir eylemdir. yeni girilen her ortamda insanın kendini kabul ettirmeye çabalaması muhtemeldir. ben bunları aştım.muhahahaha nidalarına gerek olmamalıdır. hazımsızlık hoş bir şey değildir.



Kaynak: İtüSözlük

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


dördüncü nesil yazarların kendini ispat çabaları

Serbest Kürsü ve Sözlük dördüncü nesil yazarların kendini ispat çabaları Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız her olayda olduğu gibi sözlük olaylarındada kendini ispatlama durumu vardır.bunu 4.neslin daha çok yapması normaldir çünkü şahsım kısmı daha boştur.bence kendini ispatlama çabası yadırganmamalıdır çünkü beğenilme,kendini gösterme isteği insanın doğasında vardır.insan yaptıklarının takdir edildiğini görünce daha bir şevkle o işe ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.