Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

erol büyükburç

Serbest Kürsü ve Sözlük erol büyükburç Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız türk popunun kilometre taşlarından addedilen, elvis'in türkiye şubesi dinozor* sanatkârımız. yabancı parçaları seslendirmedeki başarısı kendi dönemi için kayda değerdir. yine zamanında kızların kendisi için ayılıp bayıldığı anlatılmaktadır. ispanya'da geçen turist ömer filmindeki tipi aklıma gelir hep. yabancı sound üzerine garip ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

erol büyükburç

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-01-2009, 05:43 PM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart erol büyükburç

türk popunun kilometre taşlarından addedilen, elvis'in türkiye şubesi dinozor* sanatkârımız. yabancı parçaları seslendirmedeki başarısı kendi dönemi için kayda değerdir. yine zamanında kızların kendisi için ayılıp bayıldığı anlatılmaktadır. ispanya'da geçen turist ömer filmindeki tipi aklıma gelir hep. yabancı sound üzerine garip türkçe sözler, ağız hareketleriyle senkronize olamayan dublaj. son zamanlarda shubuo reklamları ile yeniden boy gösterdi, neşemizi bulduk, matrak adam...

tursit ömer dışında 10 kadar filmi bulunan, bununla beraber sadri alışık ile turist ömer boğa güreşçisi filminde çok yüksek bir oyunculuk örneği sergileyip klasikleşmiştir, yabancı parçalartın, latin müziğinin yurdumuzdaki en kaliteli icracılarındandır.

sultanahmet ticaret ve meslek lisesi mezunudur

türk dinleyicisine iki gömlek büyük gelen bir sanatçıdır. erol büyükburç ama halk beğeniyor, seyirci bunu istiyor saçmalıklarına girmemiş, seyirciyi yönlendirmiş latin müziği ve bilumum 'kaliteli' müzikleri ülkemize tanıtmış, dinletmiştir. kendisi aynı zamanda iyi bir heykeltraştır, kuklalar da yapmış çocuklar için, şimdi çocuklara yönelik şarkılar besteliyormuş. geçtiğimiz pazar salonun ses sistemindeki dandikliğe rağmen salondakileri kırmamış bir konser vermiştir , ben o salonda nice ıvır zıvır şarkıcı bozuntularının kapris yaptığını bildiğim için ustanın bu davranışının yüksekliğini de çok iyi anlıyorum.

latin müziklerinden halk türkülerine, sanat müziğinden pop müziğe kaliteli müziklerin bu kaliteli icracısı ağızlarımızı açık bırakmış, bizleri şad etmiştir, kendilerine buradan şükranlarımızı sunarız.

yaşayan en büyük sanatçılardan biridir gözümde.

neredesin firuze de harika inleyen nağmeler yorumuyla kalbimde taht kurmuştur.

turist ömer filminde rolünün hakkını vermiştir. iyi ki var dedirtir bana.

o bir idol. o bir megoloman. o bir o bir anlatılmaz.

kendi ifadesi ile dünyanın en büyük sanatçılarından birisidir.

sinirlendirmeyin adamı, yaşlı başlı töbe töbe...

bana saksı muamelesi yapmayın diye hayrıkan, kendi demesiyle türkiyey pop müziği getiren insan..

yarışmada sanıyorumki fazla söz almamasından mütevellit şerefsizim bi cinnet herşeyi halleder ha demiş olacakki yerine oturup oturup kalktı bağırd çağırdı, hatta bir ara ölecek sandım o derece kendinden geçti. oray eğin'i göstererek çoluk çocuk demesi de ayrı bir olaydı.

burdaki çoluk çocuğa söz veriyorsunuz bana vermiyorsunuz ben saksı değilim ben erol burç um türk popunun kurucusuyum demiş şahsiyet. yürü be kim tutar seni.

gözleri yuvalarından fırlayacak gibi olduğunda, bi caner hareketi yakışır hazır bardak da var diye beklediğim, ancak beklediğimi alamadığım kurucu.

garip tiradıyla herkesi dumura uğratmış narsistliğin doruğuna çıkan yaşlı başlı, bu saatte evde yatması gereken insan asabiliği tahminen ondan

jüri masasındaki çıldırma performansıyla dünyanın en komik sinirlenen adamı seçilebilecek insandır.

evet, evet evet... bu da reyting,işte bu da reyting, bu da reyting, ben reytingi çok iyi bilirim, ohoooo nelerini bilirim.. ben sahneyi nasıl evirir çevirir..nasıl halkı.. neler yaparım, ben bilirim bu işi, ama beni göz ardı etmeyin, lütfen,ben burda otururken benim ağırlığıma uygun hareket edin, ben büyük bir sanatçıyım, gelmiş geçmiş en büyük sanatçılardan biriyim, ben türkiyede türk popunu ilk kuran adamım, en çok bana soracaksınız, en çok banaaaa... ... çoluk çocuğa soruyorusunuz,beni dinlemiyorsunuz, reyting için bunu yapıyorsunuz, olmuyor.. monologuyla hafızalarımıza kazınacaktır bundan sonra.

Kaynak: İtüSözlük

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks