![]() |
fırsatçı karşısındaki durumdan çıkar sağlamaya çalışan kendi çıkarlarını maksimize etmek için uğraşan kişi köprüyü geçene kadar ayıya dayı deme düşüncesini iliklerine kadar benimsemiş insanımsıları tanımlamada kullanılan kelime. bu yaşıma kadar daha fırsatçısını görmedim... bizim bir arkadaş... psikopatlığıyla neredeyse istanbul a nam salmış. biriyle muhabbete girmiş. girdiği eleman tren kazası geçirmiş ancak ölmemiş. tren istasyona girerken araya düşmüş... bunu hastaneye kaldırmışlar, derken bir avukat kaza geçiren çocuğu bulmuş ve tcdd ye dava açmaya ikna etmiş. tren yolları çok kusurlu olduğu için dava kesin kazanılıyormuş. ve bu elemana kart vermiş. trenden düşen bi arkadaşın olursa beni ara diye. komisyon verecek ibne... bu elemanda kartlardan birini bizim arkadaşa vermiş... arkadaş beni aradı, gel seninle bişey konuşcam diye... gittim... madboy: s.a, hayırdır biraderim.. - a.s , aga... durum böle böle... madboy: eee.. - şimdi bizim mahallenin ufaklıkları var ya? madboy: evet. - şimdi bunlara diicez ki, gelin sizi galleria ya paten kaymaya götürcez. madboy: eee... - bindiricez trene, tam yeşilyurt - bakırköy arasında arabalar var ya bi sürü dizilmiş. madboy: gümrük, evet.. - işte tam oraya gelince aa bakın bu bizim araba diicez kapıyı açıcaz. bunlarda hangisi abi diyince tak bi tekme aynen aşağıda. sonra arıcaz avukatı biri düştü diye. madboy: ohaa amına koyyım... Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:25 PM. |