Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

gökova

Serbest Kürsü ve Sözlük gökova Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bkz. akyaka) muğla'da bir ilçe. köyceğiz'den marmaris'e giderken veya muğla'dan gelip sakar geçidi'nden aşağı yardırdığınız zaman tabelalarını göreceğiniz bu güzide yerde, muhteşem bir deniz ve doğal güzellikler sizi karşılar. yatağan termik santrali'nin bu güzelliğin yıllar içinde anasını ağlatacağı da göz ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

gökova

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-01-2009, 06:47 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart gökova

bkz. akyaka)

muğla'da bir ilçe. köyceğiz'den marmaris'e giderken veya muğla'dan gelip sakar geçidi'nden aşağı yardırdığınız zaman tabelalarını göreceğiniz bu güzide yerde, muhteşem bir deniz ve doğal güzellikler sizi karşılar. yatağan termik santrali'nin bu güzelliğin yıllar içinde anasını ağlatacağı da göz önünde bulunursa kısa sürede gidip görülmesi gerekir. özellikle azmak suyu denilen ve buz gibi akan nehir akarsuyun içine kendinizi bırakıp kısmi felç geçirmeniz de tavsiye olunur. ilçe'de bulabileceğiniz piknik alanları da arkadaşlarla güzel vakitler geçirebileceğiniz ortamlar olarak göze çarpmaktadır. şu memleketimin en güzel yerlerini görmeden ölmek istemeyen bünyeler için ideal.

captan custo'nun dünyada cenneti arayanın buraları görmesi yeterli dediği muğlanın şimdi adıyla akyaka beldesidir.

dondurmam gaymak filminde, deniz kenarında çekilen sahnelerde kullanılan cennet mekanıdır. turistlerin ilgisi yıldan yıla artmakta, tum cennet mekanların başına gelen yapılaşma sorunlarıyla karşı karşıya kalmaktadır ancak inadına hala güzel kalmayı başarabilmektedir.

akyaka beldesiyle sürekli karıştırılan, denize kıyısı olamayan sakar geçidi' nin altında bulunan beldedir.

ne soğuk ne sıcak, ne tuzlu ne yoracak kadar tuzu az, tertemiz denizine hayran bırakan, güzel ülkemin yeşillikler içindeki güzel bir köşesi. marmaris tatilinde çıkılan bir tekne turuyla keşfettiğim ve bir dahaki tatilimde gitmek istediğim mekandır.

marmaris'e uzaklığı 29 kilometredir. antalya-muğla-marmaris yol ayrımında bulunmaktadır, bu kavşağın tam dibinde dinlen dinlenme tesisleri vardır, bir adet ilköğretim okulu-galiba adile mermerci-, jandarma karakoluyla birlikte bu kavşağa yandan bakar. okaliptüs mü ne işte ondan vardır yol kenarında, yazları bile ağaçlar arasındaki o eski yol çok serindir, ayrıca bir adet faya sahiptir, dönem dönem deprem fırtınaları olur, şiddeti henüz 6.5 i geçmemiştir.

muğla'yı üniversite öğrencileri için cennet haline getiren kasaba. zira muğla üniversitesi kötekli kampüsüne yaklaşık yirmi dakika uzaklıktadır.

2000 yılına kadar özelliği olan muğla kasabasıdır. 2000 yılından sonra belediyenin de değişmeye başlaması akabinde kapitalizmin wahşi çarkları gökovayı da etkilemiştir ki en önemli ozelliği suyunun egedeki en soğuk su olması dolayısı ile az rağbet gören bir yer olmasıdır. denizin altından soğuk su kaynakları çıktığı için denizi az tuzlu ve alttan soğuk üstten sıcak akar. bazı istanbullular benim gibi 2. boğaz derler buraya.

yine bu sebeple süper bir tabiat güzelliği vardır. görebileceğiniz en jumbo karidesi ucuz fiyatlara yiyebileceğiniz yerlerden biridir. aynı zamanda yazın saat 18:00 gibi kot mot dinlemeyen kamikaze sivriler tecavüze başlar tüm sülalenizi elden geçirirler. tüm bunlara rağmen güzl olan bu memleketi bozan 2000 yılından sonra değişen, değiştiren kapitalist düzendir. eskiden karpuz-peynir-ekmek tadında takıldığını mekanlar sandwich cafeler olmuş durumdadır.detaya girmeyelim artık bir türkiye klasiği olan bozulmayı da anlatmanın gereği yoktur.

heyhat ki heyhat zevk alamaz duruma gelmişsinizdir o çok sevdiğiniz gökova'dan. sadece azmakbaşı kaldı der iç çeker gidersiniz.

anca gidersiniz...

çoğu kişinin akyaka yerine bildiği yerleşim birimi. aslında demek istenen gökova körfezi'dir. gökova akyaka'dan 2-3 km içeridedir.

genellikle yerli turistlerin tercih ettiği muğla kasabasıdır. muğla merkez'e 20, marmaris'e ise 15 dakika uzaklıktadır. muğla merkezden kalkan dolmuşların fiyatı kişi başı 2 ytl'dir.

muğladan sonra 28.km den saparak gidebileceğiniz şirin tatil mekanıdır.diğer ismi akyaka dır.harika bir orman kampına sahiptir..bu kampta çadır kiralayarak konaklama imkanınız vardır.2 gün kalırım düşüncesiyle gidip 1 hafta çadırınızda olsa yere sadece battaniye serdiğiniz toprak üstünde yatmanız mümkün olabilir.çünkü eşsiz manzarasına,sakinliğine ve denizin içinden akan soğuk kaynak sularına hayran kalabilirsiniz.sabahları uyandığınızda başınızı kaldırıp ağaçlara bakarsanız milyonlarca arının dansını izleyebilirsiniz.duş için suyu açtığınızda muhtemelen 8-10 arı gelecektir ama korkmayın sadece su içmek için ziyaretinize gelirler.gidilip görülesi bir yerdir,egenin incilerindendir..



Kaynak: İtüSözlük

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


gökova

Serbest Kürsü ve Sözlük gökova Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bkz. akyaka) muğla'da bir ilçe. köyceğiz'den marmaris'e giderken veya muğla'dan gelip sakar geçidi'nden aşağı yardırdığınız zaman tabelalarını göreceğiniz bu güzide yerde, muhteşem bir deniz ve doğal güzellikler sizi karşılar. yatağan termik santrali'nin bu güzelliğin yıllar içinde anasını ağlatacağı da göz ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.