Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri
türkçe sözlük,
sesli sözlük,
ingilizce sözlük,
türkce sözlük,
almanca sözlük,
moonstar sözlük,
eng sözlük,
fransızca sözlük,
turkçe sözlük,
tükçe sözlük,
sözlük türkce,
sözlük türkçe,
hollandaca sözlük,
pratik sözlük,
türçe sözlük,
rusça sözlük,
redhouse sözlük,
inglizce sözlük,
sözlük almanca,
turkce sözlük,
rusca sözlük,
ingilzce sözlük,
babylon sözlük,
bedava sözlük,
sözlük sesli,
mtu sözlük,
sözlük indir,
çeviri sözlük,
teknik sözlük,
italyanca sözlük
ispanyolca sözlük,
zargan sözlük,
sözlük indirme,
fransizca sözlük,
dil sözlük,
yunanca sözlük,
japonca sözlük
| güzel ve dahiSerbest Kürsü ve Sözlük güzel ve dahi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız show tv'de başlayacak yeni bir yarışma. 8 güzel kadın ve 8 dahi erkeği aynı eve koyarak eşleştireceklermiş. erkeğin zekasıyla kadının ise bedeniyle değeri olduğunu ima ediyor.
tanıtımı ise şöyle:
çok güzel,etkileyici modayı takip eden genç kız mısını? erkelere kadınlara nasıl ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi |
|
13-01-2009, 06:55 PM
|
#1 (permalink)
| Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| güzel ve dahi show tv'de başlayacak yeni bir yarışma. 8 güzel kadın ve 8 dahi erkeği aynı eve koyarak eşleştireceklermiş. erkeğin zekasıyla kadının ise bedeniyle değeri olduğunu ima ediyor.
tanıtımı ise şöyle:
çok güzel,etkileyici modayı takip eden genç kız mısını? erkelere kadınlara nasıl davranılacağını öğretebilirmisiniz..
erkekler... konusunda uzman üstün zekaya sahip dahimisiniz, kızlara bilgisayar matematik bilim konularını öğretebilirmisiniz,
vakit geçirmeden başvurun... 100.000 ytl lik büyük ödül bu yaz sizi bekliyor...
yani neymiş, erkekler öküzdür, kadınlara nasıl davranılacağını bilmezler, asosyal yaratıklardır. kadınlar ise aptaldır, bilgisayardan matematikten falan anlamazlar, tek bildikleri moda, giyim, kuşam.
tamamen cinsiyet ayrımcılığına dayanan bir rezillik.
orijinali bir amerikan harikası olan beauty and the geek'tir.
kızların güzelden ziyade gerizekalı olduğu yarışma.ismini gerizekalı ve dahi olarak değiştirmekte fayda var.daha dördüncü yarışmacıda kızlardan gelen yorum keşke daha önce seçseydiiikk birini de sonlara kalmasaydıık ayyyy naaapcez şimdii ? şeklinde...buraya katılan dahilerin!! de akıllarından şüphe ettiğim yarışmadır aynı zamanda...
güzeli,vermeye hazır kadın dahiyi ise asosyal saf salak bir yaratık gibi gösteren bir reklama sahip yarışma...ay yarışma dedim gerçek yarışmalara hakaret oldu, pardon...
ali can adında arkadaşima 3 yıl sonra metroda rastlayıp naber sorusuna aldıgım cevap: güzel ve dahi yarışmasına katıldım. bizede haydi hayırlısı demek lazım
yeryüzünün görüp görebileceği en manasız yarışmalardan biri.
ağzını burnunu düzelttirmek isterken iyice çarpılmış kızlarla birbirinden garip, yol yordam görmemiş adamın kesişme noktası..
her şey boktan tamam da, neden bu adamların çoğu mühendis, bir onu anlamadım ben..
ha onu da anladım diyelim, bunlar bu öküzlükle nasıl mühendis?
ya da bunu da anlayayım ite kaka, dahi olmak için mühendis olma önkoşulu mu aranmakta?
bu kadar şeyi anlamışken bunu da anlarım sanırım ben patlamazsam, ama belirtmeden edemeyeceğim, bu programın yapımcılarını eşekler kovalasın..
bir de behzat uygur iyice sunucu kesildi başımıza ona yanıyorum..
ayrıca o bağırarak gülen sunucu kostümlü kadından korktum..
evet, rahatladım ben..
güzellerinin hakkaten salak olduğunun kanıtlandığı bir iq testine tabi olduğunu düşündüğüm erkeklerin ise dahi olmadığının bu yarışmaya katılmakla açık ve net olarak ortada olduğu komik yarışma.
kafadan türk televizyon tarihinin en rezalet yapımlarından biri olmaya aday gösterebileceğim program. meraktan 10 dakikasını izledim az kalsın kalp krizi geçiriyordum ekran karşısında. aslında bu açıdan bir sosyal deney olduğu söylenebilir.
erkeklerden birinin kızın elini öptükten sonra başına koyduğu yarışma.a be dahi arkadaşım dahisin falan tamam da hiç mi görmedin usül adap ya da ne bileyim hiç mi seyretmedin bir amerikan filmi ne bileyim.
ayrıca salak espriler yaptıktan ahaha ihihi efektleriyle gülen bir sarışın bozması var kendini kleopatra falan sanıyor zannımca.güzel olmadığı kadar da salak bu hanımefendi.
-bak bunu seçebilirsin iqsu 160'a yakınmış
+yüksek mi oluyo yanee
allah davul etsin seni.
edit: 10000 de 8 tane sıfır varmış.ahaha
orjinalinde dahilerin gerçekten dahi+asosyal olduğu,güzellerinse afet olduğu yarışma.hayır anlamadım ben bu yarışmada dahi olmak için mühendis olmak yeterli miymiş ki?bir de güzellik derken kastedilen neymiş acaba?o sarışın yapma bebek yok mu hele?hem salak hem çirkin hem de dokunsan burnu düşücek,çatal değdirsen dudağı patlıcak bi izlenim veriyo ki bi film vardı kadın gençlik iksiri içip öyle oluyodu.aha işte öyle.
ama allah var diğer kızlardan güzel olanlar var,hak yememek lazım
televizyon kanalları arasında dolaşırken ekranın sol üst köşesinde gördüğüm güzel ve dahi yazısıyla ekranın ortasına doğru odaklandığım ve diğer tüm abuk sabuk içi boş televizyon programlarında olduğu gibi içimde büyük bir öfke patlaması yaşadığım program...
gençliği bir yozluklar silsilesine hapseden yoz kültürün son harikası! kadını oraya çıkardıkları -ve muhtemelen öyle yapmasını söyledikleri- ayy ne yapsımkiiii, bilemiyorııımm biçiminde anlaşılması zor bir dille konuşan, sadece bedenine değer biçilen bir nesne olarak sunması görevi verilen genç kadınlarla temsil ederken erkeği de zeki ama sosyal ilişki kurma becerisinden yoksun nesneler olarak sunmuşlardır . aslında her ikisi için de pazarlamışlardır demek daha doğru olacaktır. masanın üzerine çıkartıp oynattıkları kızlarla sadece onlarla değil hepimizle, insanlığımızla pespaye biçimde alay edilmektedir. kadın da erkek de birer metadır en ucuzundan...
eminim ki yine bir çok izleyici kitlesine sahip olacak, hatta yarışmayla aynı anda devam eden durumlarının tartışıldığı ve kitleleri de daha bir aptallaştıran programcıkların doğmasına ve insanlığın zayıflığı ve aptallığı üzerinden birilerinin karına kar katmasına sahne olacaktır. şaşırmıyorum ama kızıyorum işte...
her defasında pes artık demekten de kendimi alamıyorum.
ülke bir rejim krizindeymiş, darbe çığırtkanları açıktan boy gösteriyormuş, ortaları çeteler sarmış, faili belli katliamlar peşisıraymış, en küçük bir demokratik hak talebinde her an bir linç tehlikesiyle karşı karşıya kalınıyormuş, cebimizdeki eller on katına çıkmış, yoksulluk sınırı bilmem ne kadar olmuş boş verin. başkalarının eğlencelerini seyrederek eğlenmek varken bunları düşünmek niye!
iğrenç, kaba saba bir şebekliğe, soytarılığa dönüşmüş bir eğlence düşkünlüğünün bataklığındayız. hayır eğlenen bizler değiliz biz sadece eğlendiriyoruz... yine televizyonlardan gördüğümüz bilmem hangi moda elbiseleri sırtımıza çekip, insanlığımızı örten boyalarımızla kurtuluşumuzu ararken öte yandan binbir emekle okuyup bitiridiğimiz okullardan aldığımız kağıt paçavralarının hiç bir işe yaramadığı bu düzende işte böyle kurtuluşumuzu çıkışımızı arıyoruz.
tükenmiş, rezilleşmiş bir kültürün kurbanlarını oynuyoruz celladına aşıklar gibi...
ama gözlerimiz bu hunharlığı izliyor. elbet bir gün bu her türden yoksulluğumuzun üzerinde yükselen bu pislik kendi bataklığında boğulacaktır...
bacaklar anneden kafa babadan al sana mükemmel insan zamanında hitlerde denemişti sonunu hepimiz biliyoruz
sanırım amacı zeki erkeklere bacak şov izletmek olan program.başka türlü masanın üzerine danseden kızları açıklamak mümkün değil.
tam bir kepazelik olan, kepazeliğin farkında olan çocukların bile muhtemelen utancından yerin dibinde olduğu, kızların doğrudan motor ve salak olduğu , hangi açıdan bakılırsa bakılsın bu ülkenin görüp görmüş olduğu en aşağılık ve zararlı organizasyonlarından biridir.
bak bak hele tam şu anda soruya bak:
resimdeki kişi: recep tayyip erdoğan.
behzat uygur: başbakanlıktan önce ne iş yapıyordu?
kız: ya ist... ya işte orda kalıyordu...
behzat uygur: kadıköyü mü yönetiyordu?
kız: mmmm kadı... yok üskü....
bu ne be!!
ayrıca bu gençlerin hep beraber kalacağı malikhanede ben sadece iki kişilik yataklar, mumla aydınlanan romantik köşe koltukları, iki kişilik jakuziler ve yüzme havuzları gördüm. bunlar güya birbirine öğretmenlik yapacak. olsa olsa öğretmenli konulu film çevirirler. ha onların suçu değil, onları oraya koyanda kabahat. oraya öyle kızlarla iki kişilik yataklara ve jakuzilere sekiz genci haftalarca sokarsan o evden 15-20 kişi çıkarlar.
modernlik diye yutturuyorlar bunları. şimdi yani kızlar et parçası, cinsel tatmin nesnesi ve aptal olmayı mı çağdaşlık olarak görüyorlar. hayatında memleketi hakkında tek bir olayı beş dakika bile oturup düşünmeyen insanlar haline getirilen gençlik işte.
bu programı bir de lise ve altındaki insanlarımız da izliyor. kızlar gelecekte böyle olunacağını zannediyorlar. motor olunur, aptal olunur, ülkenin cumhurbaşkanının adı, sanı biliniyorsa bu büyük bir başarıdır, serbest piyasa ekonomisi mantığında kız-erkek ilişkileri yürür...
dikkat edilirse eğer oradaki çocuklar hep pişman olmuş gibi bir hava içindeler. ortamdan rahatsız oluyorlar.
sunucularından birinin behzat uygur olduğu yarışma. kızlara ünlü kişileri gösterip o kişi hakkında yorum da yaptırıyorlar hal böyle olunca tabii hiçbir kız tam olarak doğru cevapları veremiyor. onlarda jeton biraz köşeli yaaneeeee...
işte birkaç örnek:
resim: bill clinton
behzat uygur: resimdeki ünlü kişi kim acaba?
kızımız: clinton bush
resim: nejat uygur
behzat uygur: peki bu kişiyi tanıyor musun?
başka kızımız: evet nejat uygur..
behzat uygur: bize biraz bilgi verir misin... kiminle evlidir mesela?
kızımız: ee bunda bilinmiycek ne var, annenle..
bu yarışma ilerde çok güldürecek sanırım..
ekleme: lan bu kızlar masada dans ederken erkekler yüzlerini çevirmiyorlar mı, harbi çok ilginç geliyor lan bana.. onları o halde gördükçe katıla katıla gülüyorum. eve döndüklerinde bakmadıklarına bin pişman olup iki cd takmazsa dvd'ye ben de misuf değilim...
çok garip program çok...
ekleme 2: oha mk.. pavarottiye bill gates dedi lan bi kız.. ölmek istiyorum!
Kaynak: İtüSözlük Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| | |