| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük insanı derinden etkileyen şiirler Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız tabi ki @174034 kim demiş helali haramı bilmez hayyam haram ile helali karıştırmam ev sevgili!seninle içtiğim şarap helaldir sensiz içtiğim su bile haram bkz. ömer hayyam) oğlanlardan ve alkolden vaktim arttıkça seni düşünüyorum türkiye, inan doğru bu kere yanılsamam ve ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() tabi ki @174034 kim demiş helali haramı bilmez hayyam haram ile helali karıştırmam ev sevgili!seninle içtiğim şarap helaldir sensiz içtiğim su bile haram bkz. ömer hayyam) oğlanlardan ve alkolden vaktim arttıkça seni düşünüyorum türkiye, inan doğru bu kere yanılsamam ve ruhumun yavşak zıpırlığı, hiç değilse ayık dolaşamayacak kadar dürüstüm, türkiye, tarkan öleli çok oldu, artık onu unut, bunadı kurt. playboy'a annemin çıplak resimlerini satarak beyaz saray'a sırnaşmayı düşlüyorum spermi biraz fazla kaçırdığımda, beş parasız paraladığım sokaklarında embesillerini ve taşak kalpli aydınlarının sidik yarışlarını görüp bol bol osuruyorum, başbakanı dinlerken televizyon karşısında ekrana ekmek teknemi acmak ya da esrar içmek, geğirmek en büyük mutluluk bana verdiğin, otuz bir çekmediğim gecelerde düşler kuruyorum senin hakkında, hür hülyalarımda sana zerre kadar yer vermiyorum ama, maalesef ayakta kalıyorsun, sosyal demokrat idiotlarını, orospu tavukların uğrak yeri sanat galerilerini, festival sarkaçlarını, ölüsevici kültürünün uyanık tezgahtarlarını ve tezgahın altında neler döndüğünü farkedecek kadar sosyalistim, hapsine düşmedim henüz, o yüzden tam solcu sayılmam köle pazaro piyasanda, kıçına cop girdiği için şair olanlardan da değilim eli kulağındadır tımarhanelerinden birinde tescilli manyak olmamın ve koynuna girmediğimden dorukta sıçanların, o yüzden ibneliğim de test edilip onaylanmadı, uyuşukluklarıyla iktidara peşkeş çekip, sonnetleriyle, balladlarıyla köçekleşen, raconları kıyak geçme üzerine kurulu mason-ulema tayfanı da tanırım, sen de bilirsin ki havlayan it ısırmaz türkiye, bak, bizbizeyiz, çekinme, şu azınlıkları ne zaman kesip kızartacağız, çok acıktım türkiye, nazım'ını severim, buna kızabilirsin, ama bazı -ne demekse- naif şairlerinin, devlet sanatçısı olmasına ve adının iktidar şakşakcısı starlarla bir anılmasına dair çabalarına izin verdiğinden, sana korkunç müteşekkirim, rımı hızlandırıyorsun böylelikle, böylelikle artıyor kirim ve seninle kirimiz, ne gam? iyi akşamlar. persil supra. mustafa suphi, artık hamsi mi türkiye, dikkat et, balıkları örgütlemesin, allah'a inanmıyorum, osmanlıyım velhasıl, akın edip avrupa'ya, toplayıp getiremesem de cillop gibi veletleri, n'apalım, burdaki lumpen teenagerlarla idare ediyorum, türkiye, ayıptır sorması ne zaman akıllanacağız türkiye, kıbrıs'ın yakasını ne zaman bırakacağız ve ne zaman yaraşır olacağız binlerce devrim şehidimize, türkiye, hiç terbiye edinemedim, yeteneğim bu kadar çük kadarken okudum sabahattin ali'yi, kafka'yı, dostoyevski'yi, london'ı kapital'e başlayışım babamla aramızda çıkan küçük bir harçlık sorununa dayanır, iq'larımızın düşük olduğunu sanmıyorum, peki bir eşek şakası mı bu köy enstitüleri, halk eğitimler, halkevleri ne ayak behice boran iyi ki unutuldu, iyi oldu, eline sağlik türkiye, haşbelkader bir önerim var: cia, eurovision'u kazanmamızı, aet'na girmemizi sağlayamaz mı acaba, şüphesiz, eh benimki de salaklık, haklısin türkiye, ben sex shop'ların, komünist partinin, müslüman demokrat partinin, çeşit çeşit gay barların açılmasını, askerliğin kaldırılmasını istiyorum türkiye bu topraklarda nobel, oscar, lsd, özgürlük ve şık anıtları görmek istiyorum: kişi başına düşen milli gelirden bana ait payı iade ediyorum bütün bu harcamalar adına sana hapishaneler, hayvanat bahçeleri, kamplar, tımarhaneler boşaltılsın derhal ben bütün kentlerinde barışla, erdemle, insanlık haklarımla keyiften gebere gebere, ıslık çalarak dolaşan bir seyyah olmak istiyorum mandela kötü adam, döv onu türkiye, uzak asya'dan gelip akdeniz'e bir kısrak başı gibi uzanan bu memleket.. sizin! afiyet olsun efendiler demekten bıktım, bıktık, anlıyor musun, orada mısın türkiye, ama yine de memnun olmuyorsan bu tavırdan ve kızıyorsan ve sinirleniyorsan, olsun, biz yine geliriz yine yazar, söyleriz ölürüz biz yine gideriz sen rahatını bozma o zaman, güzel bir çocuk gibi bu şık dünya yatağında, böyle masum, böyle mazlum uyu türkiye. herhangi bir tanpınar şiiri. küçük iskender'in çin lokantası şiirinden : beni sevmene asla izin vermeyeceğim diye yazmıştın kapımdaki not defterime kendi kapımı çalmak zorunda kalmıştım içerde olmadığımı bile bile! ................. hatırla sevgilim,mutlaka sen de hatırla o kadar çok kovaladık ki hayat içerisinde kendi kendimizi, mecali kalmadı başka hayatları yakalamaya! beni sevmene asla izin vermeyeceğim diye yazmıştın kapımdaki not defterine bende eklemiştim altına: aşkı dövmek lazım kalbe terbiyesizlik ettiğinde!.. ü.yaşar oğuzcan'dan... dağ başında bir avcı kulübesi yerde diz boyu kar ocakta ateş dışarıda rüzgar hadi gel önce sevişmeliyiz uzun uzun yerdeki ayı postunun üzerine uzanmalıyız bütün vücudunu santimetrekarelere ayırıp birer birer öpmeliyim ve sımsıkı sarılmalıyım sana böylece ölmeliyiz aradan yıllar geçip bizi buldukları zaman etlerimiz çürümüş olsa da kemiklerimiz ayrılmamalı birbirinden hadi gel nefes almak hğner değil seninle ölmek istiyorum... seni düşünmek güzel şey, ümitli şey dünyanın en güzel sesinden en güzel şarkıyı dinlemek gibi birşey. fakat artık ümit yetmiyor bana ben artık şarkı dinlemek değil şarkı söylemek istiyorum. kız çocuğu kapıları çalan benim kapıları birer birer. gözünüze görünemem göze görünmez ölüler. hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar. yedi yaşında bir kızım, büyümez ölü çocuklar. saçlarım tutuştu önce, gözlerim yandı kavruldu. bir avuç kül oluverdim, külüm havaya savruldu. benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok. şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk. çalıyorum kapınızı, teyze, amca, bir imza ver. çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler. mavi gözlü dev, minnacık kadın ve hanımelleri o mavi gözlü bir devdi. minnacık bir kadın sevdi. kadının hayali minnacık bir evdi, bahçesinde ebruliii hanımeli açan bir ev. bir dev gibi seviyordu dev. ve elleri öyle büyük işler için hazırlanmıştı ki devin, yapamazdı yapısını, çalamazdı kapısını bahçesinde ebruliiii hanımeli açan evin. o mavi gözlü bir devdi. minnacık bir kadın sevdi. mini minnacıktı kadın. rahata acıktı kadın yoruldu devin büyük yolunda. ve elveda! deyip mavi gözlü deve, girdi zengin bir cücenin kolunda bahçesinde ebruliiii hanımeli açan eve. şimdi anlıyor ki mavi gözlü dev, dev gibi sevgilere mezar bile olamaz: bahçesinde ebruliiiii hanımeli açan ev.. gözlerim gözlerine değince felaketim olurdu, ağlardım beni sevmiyordun, bilirdim bir sevdiğin vardı, duyardım çöp gibi bir oğlan, ipince hayırsızın biriydi fikrimce ne vakit karşımda görsem öldüreceğimden korkardım felaketim olurdu, ağlardım ne vakit maçkadan geçsem limanda hep gemiler olurdu ağaçlar kuş gibi gülerdi sessizce bir cigara yakardın parmaklarının ucunu yakardın kirpiklerini eğerdin, bakardın üşürdüm, içim ürperirdi felaketim olurdu, ağlardım akşamlar bir roman gibi biterdi jezabel kan içinde yatardı limandan bir gemi giderdi sen kalkıp ona giderdin benzin mum gibi giderdin sabaha kadar kalırdın hayırsızın biriydi fikrimce güldü mü cenazeye benzerdi hele seni kollarına aldı mı felaketim olurdu, ağlardım... veda hani o, bırakıp giderken seni bu öksüz tavrını takmayacaktın? alnına koyarken veda buseni, yüzüme bu türlü bakmayacaktın? hani ey gözlerim, bu son vedada, yolunu kaybeden yolcunun dağda, birini çağırmak için imdada, yaktığı ateşi yakmayacaktın? gelse de en acı sözler dilime, uçacak sanırdım birkaç kelime… bir alev halinde düştün elime, hani ey gözyaşım, akmayacaktın? bu bir ikinin hikayesidir iki ayrı bire ayrılan yek vücut olmak ki tek gayesidir olmamış olmayacak olan… ve zil son kere çaldı düpedüz ayrıldık düşündüğüm en son andı güpegündüz güpegündüz ayrıldık bu kere tersine kuşlar doğuya düpedüz yalpalayarak başlarken göç uçuşuna ne pasteli suluboya renkleri hayatın ve kayarken koyuya güpegündüz, her parça giderken bütüne, güpegündüz ayrıldık... yaşar günaçgün Kaynak: İtüSözlük
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük insanı derinden etkileyen şiirler Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız tabi ki @174034 kim demiş helali haramı bilmez hayyam haram ile helali karıştırmam ev sevgili!seninle içtiğim şarap helaldir sensiz içtiğim su bile haram bkz. ömer hayyam) oğlanlardan ve alkolden vaktim arttıkça seni düşünüyorum türkiye, inan doğru bu kere yanılsamam ve ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi