![]() |
kasiyerden poşet istemek kasiyerin size ters ters bakmasına sebep olacak eylemdir.her türlü alışveriş merkezinde yaşanır bu.nedense isterken bir stres yaşanır çünkü kasiyerler size verilen poşetleri kesinlikle yeterli bulurlar.onun içine sığdırmak zorundasınızdır.istediğinizde ters bakışlar üzerinize çevrilir,bir hışımla depolarından 1-2 tane poşet daha verirler.hayır sen mi veriyosun o poşetin parasını nedir yani bu ters tutum ?markete gidemez oldum lan. çöp kovası için kullanacağınız basit bir poşet için kasiyerle gereksiz muhabbete girmenize sebep olan iştir. bazı kasiyerler özellikle fazladan poşet çıkarmazlar.hatta işi ilerletip aldıklarınızı kendisi tek tek poşete koyanlar da vardır. özellikle de ne kadar çok şey almış olursanız olun, bu kasiyerler fazla poşet vermemek için aldıklarınızın hepsini bir poşetin içine tıkmaya çalışırlar ki en çekilmezleri ve sinir olunanlarıdır. filmlerden gördüğümüz kadarıyla kese kağıdı sayesinde amerikalıların çekmediği bir sorundur. yahu adamlar üç kalem şey de alsa bir aylık alışveriş de yapsa iki kese kağıdıyla çıkıyorlar her zaman. iki kola koyup çıkıyorlar. bizde sorun poşet istemekle de bitmiyor ki. istemek konusunda denilebilecek herşey denilmiş. devamı daha vahim. zırt pırt kesilecekmiş gibi olan parmaklar, çekilen eziyet. hele ki bayanların iki elinde 3 er tane falan poşet varken çantaları dirsek hizzasına düşüyor ya o an gezegeni yakmak isteseler haklılar bence. maskaraya dönüyor güzelim bayanlar çantayı yukarı çekeceğim diye yazık vallahi. erkek olduğum için şanslıyım dediğim konuların başında falan gelir bu önemli bir sorundur. yetkililere sesleniyorum biz de kese kağıdına geçelim karizma karizma kese kağıdı taşıyalım, arkadaşımıza rastlayıp durup iki geyik yapıp yolumuza devam edelim. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:30 PM. |