![]() |
katil sincap müzik ile ilgili girilerini takip ettiğim ve bu konuda ortak zevklere sahip olduğumuzu düşündüğüm sözlük yazarı aynı zamanda 1984 etkisinden de kurtulamamıştır bu arkadaşımız. * * zirveye biraz geç gelen ve uzağımda oturduğum için fazla konuşamadığım, denizyıldızından çıkışta küçük bir kazaya kurban gitmiş olan ve sonra da komşum olduğunu öğrendiğim arı.. gelecekte çok iyi bir müzik eleştirmeni olacağına inandığım kardeşim * * * * 1 geleneksel itüsözlük halı saha turnuvasına katılamadığımdan dolayı kendisine karşı acayip mahcup olduğum yazar arkadaşımız. bugün 1.geleneksel itüsözlük halı saha turnuvasında taniştığım futbolu kadar muhabbetide iyi olan yazarımız. halı saha maçına yeterli katılımı sağlamak için tabiri caizse kıçını yırtan ve sözlüğün ilk sportif zirvesini düzenleyerek adını altın harflerle sözlük veritabanına yazdıran, ince espri anlayışına sahip futbolik arı. bi de bizim takımdan olsaydı tam olacaktı ama o kadar kusur kadı kızında da olurmuş. bugün düzenlemiş olduğu organizasyon sonrasında nice yeni organizasyonlar beklediğim rakibin çüküne top atarak saf dışı bırakan yeni tanidığım bir arkadaş biraz geçde olsa ellioth smith'le tanışmamı sağlamış arkadaşdır kendileri...bu gecikmeyi ellioth smith'in tüm şarkılarını kazaa dan yüklüyerek telafi edeceğim * * international zirveci oldun yani.ankaradan ne istiyosun ulennn diye attığı mesajıyla beni kopartan tabu zirvesinde çıkışta az miktarda konuşma fırsatı bulduğum komşu makinacı arı..ayrıca matematik zor diye moralimi bozan*yazar.. komşuların en güzeli, en iyisi..komik insan, düşünceli insan, sevdim kendisini.. tatilden sonra yine konuşmak istediğim insan.. sevgiler.. the killers, franz ferdinand, the rapture, jay jay, interpol, tool, ben daha ne diyeyim dedirten, müzik zevkine girilerine dayanarak güvendiğim kişi. durum delisi, darkness seveni... yakında inşallah t-shirt kardeşi olucaz. duyduk ki bugünlerde neşesi yerindeymiş bizde pek sevindik, inan şimdi mutluyum!!! türkçe takıntılı olup da mesaj yazamayıp msg yazmakla yetinen insanı çilekeş yapan çelişki insanı.. süper adam! Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:11 PM. |