Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

mahir çayan ın kitabının toplatılması

Serbest Kürsü ve Sözlük mahir çayan ın kitabının toplatılması Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız istanbul 13. ağır ceza mahkemesi, mahir çayan'ın toplu yazılar kitabını, 'ifade özgürlüğü' olarak değerlendirilemeyeceğine hükmederek, 'suçu ve suçluyu överek yasadışı terör örgütlerinin propogandasını yaptığı' gerekçesiyle toplatılmasına karar verdi. mahkeme, su yayınları'ndan çıkan toplu yazılar kitabının yanı sıra devrimci marşlar, türküler, ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

mahir çayan ın kitabının toplatılması

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-01-2009, 10:01 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart mahir çayan ın kitabının toplatılması

istanbul 13. ağır ceza mahkemesi, mahir çayan'ın toplu yazılar kitabını, 'ifade özgürlüğü' olarak değerlendirilemeyeceğine hükmederek, 'suçu ve suçluyu överek yasadışı terör örgütlerinin propogandasını yaptığı' gerekçesiyle toplatılmasına karar verdi. mahkeme, su yayınları'ndan çıkan toplu yazılar kitabının yanı sıra devrimci marşlar, türküler, ağıtlar, şiirler adlı kitap için de el koyma kararı almıştır. bunun üzerine yayınevinin avukatı, karara itiraz ederek gerekçesini şöyle belirtmiştir:

su yayınları, 68 olaylarının 40. yılı gibi önemli özelliğinden dolayı kitabı yayınlamıştır ama kitap dağıtımdan sonra çok hızlı bir şekilde, dört gün içinde toplatılmıştır. şu anda bu örgütler yok * * biri çıkıp kurtuluş savaşı dönemindeki ingiliz muhipler cemiyet'ine ilişkin kitap yazınca 'vay, vatan haini misiniz?' demek gibi bir şeydir bu. bu hukuku zorlamaktır.



bugün gazetede bu haberi gördüğümde gözlerime inanamadım. bir an hangi çağda yaşadığımızı hatırlamaya çalışmaya yeltenmiştim ki son birkaç yıldır bunu anımsamanın ne kadar gereksiz olduğunun farkına vardım.



birkaç gün önce de hatırla sevgili adlı dizide 24 aralık 1978 kahramanmaraş katliamının* gösterilmesiyle rahatsızlık duyarak ülkede ikilik yaratılmaya çalışıldığı iddiasıyla dizinin yayından kaldırılması için mhp kahramanmaraş merkez ilçe başkanının mahkemeye başvurduğunu öğrenmiştik.



keşke kendileri bu iddia ile ortaya çıkıp birilerini daha da gaza getirerek ikilik yaratacaklarına, zamanında yaşanmış olan bu utanç verici gerçeğin ne kadar insanlık dışı olduğunu kabul ederek ve yaşananların yeni nesillere aktarılmamasıyla işin içinden sıyrılanabileceğini düşünmeksizin ikilikleri ortadan kaldırmak için uğraşacaklarını belirtebilselerdi.



ne hatırla sevgili'yi mahkemeye vererek herkesin gerçekleri bilmesine rağmen yapılanları adeta inkar ederek, yaşanmış olan bu katliamın acı gerçeği ve izleri silinebilir ne de mahir'in kitapları toplatılarak insanların onun düşüncelerini öğrenme hakları ortadan kaldırılabilir.

hangi görüşü savunuyor olursa olsun, özgürlükçü hiçbir birey bu tür baskı ve sansürlere göz yummamalıdır. unutulmalıdır ki ülkelerin siyasi eğilimleri ve tercihleri değiştikçe şu anda solcuların, devrimcilerin üzerinde kurulmaya çalışılan bu psikolojik baskı bir gün sağcıların da, ülkücülerin de, ya da kendilerini her ne olarak adlandırıyorlarsa onların da başına gelebilir.

kısacası, objektif olarak bakılmaya çalışıldığında her iki durum da herkesçe kınanmalıdır.



bu arada buradan yetkililere de sesleniyorum mahir'in toplatılan kitabı bende de var ve defalarca okudum. hani olur da birgün yine kitaplar toplanmaya, yakılmaya başlanılır evlere baskınlar yapılacak olursa kitabımı 'fırtınalı yıllarda ülkücü hareket' adlı diğer bir kitabımın yanında bulabilirsiniz. bu sizin gibi tekdüze düşünmeye alışmış, dünyaya at gözlükleriyle bakan ve farklı görüşleri öğrenmeyi reddederek kendi görüşlerini oluşturabileceklerini ve savunabileceklerini düşünen insanların kafalarını kurcalayacak allak bullak edecektir mutlaka ama şu anda bir anlamda yasaklanmış olan bu kitabın elimde bulunuyor olması da sizler için yeterli öyle değil mi!? en azından zamanında öyleydi...



kitapların yakıldığı, insanların fikirleriyle suçlandığı günlere asla geri dönmemek dileğiyle...

-falanca yazarın kitaplarını toplatmak lazım,zararlı fikirler içeriyor

-öyle mi dersin

-tabi yaa..allah canımı alsın na böle böle kalın kalın kitaplar var,içinde kimbilir ne zararlı şeyler yazıyor

-hiiii allah korusun!!!
kolay gelsin diliyorum. oldukça zorlu bir iş olacağı aşikar çünkü. hadi diyelim mahir'in kitabını toplattınız, ya geriye kalan kitaplar? onun fikirlerinden feyz alıp yazılanlar, mahir'e kaynaklık edenler, onu anlatan kitaplar! ya mahir'in yolundan gidenler, onları da toplatabilecek misiniz? aslında fena fikir de değil hani! toplayın hepsini en temizinden, taksim meydanında sergileyin! ha pardon, oraya girişleri yasaktı demi?!



yahu arkadaş düşünce ve ifade özgürlüğünden dem vurmaktan geçtim ciddiye alınmadığının bilincindeyim artık. başka bir yerden bakalım bu mevzuya. şimdi aldığın bu yasak kararıyla mahir ile tanışmamış ya da mahir'i hiç okumamış bünyelerin de içini gıcıklıyor olmuyor musun? her gün rafta gördüğü bu kitapların, yasaklanması sonrası onlardan mahrum kalacaklar için ilk okunacaklar olacağını öngöremiyor musun? kendimden örnek vermek durumundayım. geçen sene adolf hitler'in kavgam kitabı da benzer bir yolla yasaklanmıştı o zamana kadar içimde gram merak uyandırmayan bu adamın kitabını yasaktan hemen sonra edinme ihtiyacı duyup illegal yollarla edindim. çevremdeki bir çok insanda da benzer tepkileri benzer davranışları gözlemledim.

yasaklar ve hür bünyelerde yarattığı etkiler üzerine fikir teatilerinde bulunmanız ve daha az saçmalamanız dileğiyle!

kitabın toplanmasının iki nedeni vardır



1-mahir çayan ne olursa olsun zulme ve emperyalizme karşı direnmiştir bu da birilerine fena halde batmaktadır

2-mahir çayan nezdinde tüm solculara gözdağı vermek



bu devirde kaldı mı? diyoruz ya bazen, devir hala özgür düşünce ve özgür düşüncenin özgürce ifadesinden korkanların hükümdarlığı dönemidir. günü gelir bu hükümdarlık son bulur. hesap o zaman sorulur.



o değil de yarın ibrahim kaypakkaya'nın ölüm yıldönümü, sahi onun için ne planlıyorsunuz?

sözkonusu kitaptaki toplatılma kararına neden olan cümleler bilinmediğinden ve hukuki bilgiye dayanmadan yorum yapmanın gereksiz olduğu olaydır.



bu gibi davalarda savcılar kitabın kalınlığına bakıp sakıncalı bilgiler içerdiğine hükmetmezler bütün kitabı büyük dikkatle, gerektiğinde altını çizerek ve özenle okurlar. hakim de kararını savcının ileri sürdüğü şeyleri göz önüne alarak ve yasalara dayanarak gerekçelendirerek verir. sanık da savunma yapma hakkına sahiptir.



mahir çayan'ın sözkonusu kitabının toplatılmasına sadece toplatılmasına neden olan övgülerin belli örgütlere yönelik olması nedeniyle karşı çıkmak önyargılı bir bakış açısının eseridir.





edit: yasaların bu eylemi suç kabul edip ceza öngörmesi tartışılabilir bir durum. bu yasa bu toplum için uygundur veya değildir, topluma zararlıdır veya yararlıdır. yasalar dogmatik bir kabul gerektiren şeyler değil. meclise soktuğumuz 550 milletvekilinin eller havaya yöntemiyle kabul ettiği şeyler bunlar. meşruiyeti sözkonusu bu hukuk düzeninde verilen bir kararla ilgili tartışılabilecek şey kararın hukuka uygunluğu olabilir. bu açıdan sözkonusu davanın hakimine savcısına hakarete varan sözlerle saldırmak, yok kalınlığına bakıp kararı vermişler iması veya faşistler işte nolacak tabi bu cezayı verirler iması, bu konulardaki cehalet ve yobazca bir ideoloji bağımlılığıdır.

verilen karardan yola çıkarak sözkonusu kararın verilmesine neden olan kanun, hukukun uygulanışı filan bunları tartışmak ayrı bu kararın verilmesine neden olan dinamikler hakkında bilgi sahibi olmadan peşin hüküm vermek ayrıdır.

sistemlerin koyduğu yasaklar kendilerine olan güvenin yokluğundandır. içeriği ne olursa olsun bir kitabı yasaklamak acizliktir.

sistem kendi kurallarını koyar, kendisini idame ettirebilmesi için bu şarttır. koyduğu kurallar sayesinde kendisini eleştiren ne varsa illegal ilan eder ve bu illegaliteyi halka empoze etmeye girişir. evet, egemen güçler tarafından bakarsanız bir çok düşünce tehlikelidir ve çoğu kez kendi yaptığı olayları dış mihraklara yüklerler. ancak kendi kurallarıyla oyunu yönlendirenler yanından değil de empati kurup diğer taraftan bakar iseniz diğer tarafın ne kadar haklı olduğunu görür sonra sistem manyağı olduğunuz için utanırsınız. utanmalısınız da.

boşuna uğraştır. mahiri okumayı kafaya koyan yazılarına elbet ulaşır.

türkiye cumhuriyeti hukuk sisteminin çağın hızına yetişemediğinin bir başka göstergesi... şunu açık ve net ifade etmek gerekmektedir ustaaa geçti o devir geçtiiii...

ayrıca
her türlü bilgiye ulaşabildğimiz 21. yüzyılda ilginç olan eylem. bir sürü korsan kitap basılıyor, bunların vergileri ödenmiyor, devlet zarara uğruyor. ama bunlarla uğraşmasınlar, bundan 40 yıl önceki düşüncelerin anlatıldığı kitapları toplatsınlar bakalım. ilk önce korsan kitap satışını önleyin, ondan sonra yayınlanan kitapların toplatılıp toplatılmayacağına karar verirsiniz.



Kaynak: İtüSözlük

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


mahir çayan ın kitabının toplatılması

Serbest Kürsü ve Sözlük mahir çayan ın kitabının toplatılması Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız istanbul 13. ağır ceza mahkemesi, mahir çayan'ın toplu yazılar kitabını, 'ifade özgürlüğü' olarak değerlendirilemeyeceğine hükmederek, 'suçu ve suçluyu överek yasadışı terör örgütlerinin propogandasını yaptığı' gerekçesiyle toplatılmasına karar verdi. mahkeme, su yayınları'ndan çıkan toplu yazılar kitabının yanı sıra devrimci marşlar, türküler, ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.