Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri
türkçe sözlük,
sesli sözlük,
ingilizce sözlük,
türkce sözlük,
almanca sözlük,
moonstar sözlük,
eng sözlük,
fransızca sözlük,
turkçe sözlük,
tükçe sözlük,
sözlük türkce,
sözlük türkçe,
hollandaca sözlük,
pratik sözlük,
türçe sözlük,
rusça sözlük,
redhouse sözlük,
inglizce sözlük,
sözlük almanca,
turkce sözlük,
rusca sözlük,
ingilzce sözlük,
babylon sözlük,
bedava sözlük,
sözlük sesli,
mtu sözlük,
sözlük indir,
çeviri sözlük,
teknik sözlük,
italyanca sözlük
ispanyolca sözlük,
zargan sözlük,
sözlük indirme,
fransizca sözlük,
dil sözlük,
yunanca sözlük,
japonca sözlük
| köpek saldırırsa yapılacaklarSerbest Kürsü ve Sözlük köpek saldırırsa yapılacaklar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız hemen hemen herkezin aklına o tehlike anında tabanları yağlayıp kaçma fikri gelir ki zaten zati muhterem köpek kardeş,genelde boş sokak aralarında,kuytu sesiz,kalabalığın olmadığı,dar alanlarda,olmadık yer ve vakitlerde çıkıverirler karşınıza,pek bir alternatif bırakmaz size..bu başlangıç için karşı kuvvetten gelen gayet zekice ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi |
|
14-01-2009, 02:23 AM
|
#1 (permalink)
| Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| köpek saldırırsa yapılacaklar hemen hemen herkezin aklına o tehlike anında tabanları yağlayıp kaçma fikri gelir ki zaten zati muhterem köpek kardeş,genelde boş sokak aralarında,kuytu sesiz,kalabalığın olmadığı,dar alanlarda,olmadık yer ve vakitlerde çıkıverirler karşınıza,pek bir alternatif bırakmaz size..bu başlangıç için karşı kuvvetten gelen gayet zekice bir plandır evet ama stratejileri hep aynıdır köpeklerin.bunun için köpeğe yakalanma anında göz göze gelinen o 2 saniyede değişik kaçma fikirler üretip köpekten zeki olduğumuzu göstermemiz gerekir bu bağlamda.
10 yaşımda başımdan geçmiş bir köpek saldırı maceramı anlatmak isterim..
çocukluğumun büyük bir kısmı sarıyer'in güzide mahallerinin birinde ikamet eden amcamların geniş,yeşillikli bahçesinde geçmişti.çok fazla anılarım ve vukatlarım vardı o bahçede, solucanları çiviyle ağaca monte etmek,yumurtaları saksılara gömmek vs..yaramaz bir çocukluk dönemi geçirmişim vakti zamanında.
bahsettiğim bu mahallede her evin bahçesinde evi yabancılardan,hırsızlardan korumak için giriş katında bir köpek bulunuyordu.ama ne köpekler peh peh peh hepsi demirlerin arkasından sakin gibi gözükür ama eve yaklaştığınız her 5 metrede canavar gibi demirlere tırmanırlardı.ürkütücü ve korkunçlardı..pit bul,alman kurdu,doberman,buldok, köpeklerin en babaları yani..
günlerden bir gün,yine yaramazlıkların hat safada olduğu zamanda,karşı bahçeye kaçan topu almak için çırpınır beşamel soslu brokoli,bu bahçenin koruma köpeğide pit bul cinsi ceysiydi.güvenlik duvarı olduğu ,ve asıl sebeb olan ceysinin varlığı bizi o evin bahçesine yaklaştıramıyodu bile.ama ben ve ekibim bunun üstesinden gelecektik,biz çocuktuk canımız ortada sıçan oynamak istiyordu,başka da topumuz yoktu.bu haklı mücadelemizden hiçbir kuvvet ceysi bile bize döndüremicekti.küçük beyinler düşünüp ortak kararda anlaşıp,annelerin yanlarına gidildi.en tatlı dilli anne seçilip komşuya telefon açılıp durum anlatılır.komşuda bahçeye çıkıp topumuzu bize geri verir.
bizler mutlu mesut şekilde topumuzu geri alıp annelerin içeri girmesini bekleriz.tabi bu arada ceysiye edilcek bikaç çift laf vardır.ceysinin yanına yaklaşılır.bombardıman gibi ceysiyle dalga geçilir.haha ceysi hadi çıksana aşsana demir parmakları,alsana topumuzu gibi uklaa,yavşak bir dille köpeği çileden çıkarmış bulunurum...
akşam olur,hava kararır,herkes evlerine çekilir.benimde canım cips,çikolata küçüklük tabiriyle ıngıl çıngıl krizim gelmiştir ve amcamlarda benim işime yarayan hiç bi şey yoktur.annemin yanına giderim,yılışırım filan.olmaz akşam akşam çıkamazsın dışarı,kız başına,abin alır gelirken diyip kestirir atar annem.oysa ben abimi bekleyemem,kriz gelmiştir bi kere.usulca annemin cüzdanına yaklaşıp,paraları ele geçirip alt bahçeden çıkarım dışarı usulca.tabi bu arada pek bi meraklı olduğum annemin topuklu terliklerini ayağıma takıp tıngır mıngır inmeye başlarım yokuştan.sokak lambaları pek aydınlatıcı değildi,hafif loşluktu ortalık ama önümü görmeme yardımcı oluyordu.
birden arkamdan,bir nefes hissettim,ensemde üşüdü birden,usul usul yaklaşıyodu sanki biri arkamdan,biraz ürktüm.sonra bir şimşek gibi aklıma ceysi geldi,hemen akabinde ceysinin mahalle güvenliği için saat 19:00 dan sonra sokağa salınışı.durdum,ben durunca sokağı kaplayan topuklu ayakkabı sesi de tıkır,tıkır,tıkır seside durdu,yavaşça arkamı döndüm ve dejavu,evet tahminlerim beni haklı çıkardı,ceysiydi.şimdi dalga geçme sırası ondaydı.yutkundum,gözlerinin içine baktım,ceyside ahesli ahesli yaklaşıyo bana tabi.yapacak başka bi şey yok,en iyi fikir kaçmaktı.terlikleri ayağımdan fırlattığım gibi koşmaya başladım,ben önde ceysi arkamda,zorlu bir parkuru aşmaya çalışıyoruz,yokuşun aşağısı görünmeye başladı.ceysi de tam dibimde,bitiş çizgisindeki market nihayet gözükmüştü.ve ben marketin içine nefes nefes attım kendimi..sonrası aile dırdırı zaten etc etc etc...
bu zorlu parkurdan sonra,2. sınıfta koşu yarışmasında kazandığım altın madalyamı öpüp başıma koydum..
Kaynak: İtüSözlük Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| | |