![]() |
ajdar anık türkiyenin yeni sanat güneşi.. bursa hisar otelde tam 45 dakika nane naneyi söyleyerek şarkı söylemede dünya rekorunu kıran yüksek şahsiyet bkz. ben makine mühendisiyim aptal değilim) makina mühendislikleri bölümlerinin puanını düşüren nane samsunlu kişilik!!! hal ve hareketleriyle, hay bu adama mühendislik ünvanı veren zihniyetin.. dedirten şahıs.. allah'tan itülü deil yani! baş ağrısı beyaz show da nane şarkısını ilk defa söylediğinde bende gülme krizi yaratan süper kahraman. komedi dünyasına bomba gibi düştü. lakin ben bu adamın bu işi bilerek sürdürüp kendisine alay eden bizlerle alay edercesine bizlerin üzerinden para kazandığını da düşünmekteyim sibel can can can herkes sana hayran ran ran ran şarkısıyla mehmet ali erbile bile konuk olmuş. banu alkanla çiftleşseler çocuklarının nası olacağını bi hayli merak ettiğim kişilik metroda bu adamı hala görmediyseniz şansınızdan şüphe etmeye başlayın. bir soğuk kış gününde sahrayıcedit durağından 128e binip,yanima oturan,cevresine saçtığı elektrik ve sıcakkanlılığı ile milyonları kaynatan şahsiyet.. -ajdar ne demek? -ajdar soy ağacı anlamına gelmekte imla hatasına kurban gitmiş biri doğrusu ajdar anik tir efem ajdar: ben şimdi kendime civciv yeşili kostümler diktiriyorum. ben milimetrik ölçüm yaparım inç bazında bu arada parmağının ucunu gösteriyor) bostancı'dan beşiktaş'a kadar otobüste karşımda oturan kişi. çok güldüm adama ayıp oldu biraz. dün televizyonda reklamını gördüğüm 0542 ... li bir numaradan hayranlarıyla konuşup sohbet edeceğini söylenen ilginç insan Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:47 AM. |