| |||||||||||||||||||||||||||
alkolik2000Serbest Kürsü ve Sözlük alkolik2000 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız takip edebildiğim kadarıyla, en komik dördüncü nesil yazar. selam ediyor, başarılarının devamını diliyorum. tam bir gerizekalılık örneği gösterip,hangi akla hizmet aldığımı bilmediğim nickim.hadi alkolik neyse,bi de 2000.2000 ne lan?sonradan anlam yükleme çabasına girdim bi de bu öküz nicke..ama insan nelere ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() takip edebildiğim kadarıyla, en komik dördüncü nesil yazar. selam ediyor, başarılarının devamını diliyorum. tam bir gerizekalılık örneği gösterip,hangi akla hizmet aldığımı bilmediğim nickim.hadi alkolik neyse,bi de 2000.2000 ne lan?sonradan anlam yükleme çabasına girdim bi de bu öküz nicke..ama insan nelere alışmıyo.seviyorum artık..evet evet seviyorum bu nicki. statüsü üstel olarak yükselmekte olan komik yazar. başarılarının devamını temenni ediyorum. örnek bir giri ile reklamını da yapayım heh heh hadi bakalım... aslında sözlüğün eski birinci nesillerindendir . ünlü cm'cilerdendir, bizim de can kardeşimizdir. sözlüğe tekrardan hoşgeldin diyor ve ayarına kuvvet diyorum. artık sözlük için buralar eskiden dutluktu edebiyatı yapmayacağız çünkü sayende buralar yine dutluk. girilerinden bal damlayan yazar. yanılmıyorsam 4. nesil yazar olarak ilk statü sahibi olan arı. bir süre daha ah canım ne tatlı bir dördüncü nesil yazarsın sen şeklindeki tatlı okşamalara devam edilirse çaki gibi parlayacağından korktuğum yazardır. zira sözlüğün dutluk olduğu günlerde harman olmuş, buraların asfaltı kurumamışken sokaklarında mohikanlar gibi ateşler yakmış bir şahsiyettir. senin ıslıklarınsa kulaklarıma saplanan bu ıslıklar gözbebeklerimde gezegenler gibi dönen yalnızlığımdan bir tekmede kapılarını kırıp çıktım demektir. başarılı bir dördüncü nesil elemanı. serpileceğine, gelişeceğine, coşacağına inanıyorum. dördüncü nesil yazar alımının en verimli sonuçlarından zannımca. özellikle yazdığı diyaloglu girilerle yardıran.. sözlüğün mizah yönü en güçlü arılarından biri olan nesildaş yazar. hayatını bira şişesinin içindekine adamıştır. görüp geçirmiştir. bir o kadar da hayat ona geçirmiştir. sevgi pınarından devamlı yine ne yazmış ulan acaba bu ipne? diyerek takip ettiğim, 4. nesil yazar alımının en büyük meyvesidir kendisi. hatta sözlükte ilk muhabbet ettiğim yazardır. edit: şu an online olmadığından hakkında atıp tutuyorum meyve falan diye...anladı o edit: yok ulan wondrous'tu heralde ilk?..bi girimi silmişti...tabi sayılmaz o muhabbetten daha çok al lan düzelt bunu gibisinden bi uyarıydı.* kaçak adam. bi giriyo, bi çıkıyo. muhabbetine doyum olmayan, yakalanası. Kaynak: İtüSözlük
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük alkolik2000 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız takip edebildiğim kadarıyla, en komik dördüncü nesil yazar. selam ediyor, başarılarının devamını diliyorum. tam bir gerizekalılık örneği gösterip,hangi akla hizmet aldığımı bilmediğim nickim.hadi alkolik neyse,bi de 2000.2000 ne lan?sonradan anlam yükleme çabasına girdim bi de bu öküz nicke..ama insan nelere ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi