Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

amorphis

Serbest Kürsü ve Sözlük amorphis Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız finlandiyalı gothic/alternative rock yapan bir grup. bu hale gelmeden önce black metal, death metal tarzında müzik yapmışlardır. ayrıca şimdiye kadar türkiye'de iki tane de konser vermişlerdir. bkz. my kantele) albümleri: ... ... ... ... ... ... son albumleriyle ilk albumlerini ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

amorphis

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14-01-2009, 03:22 AM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart amorphis

finlandiyalı gothic/alternative rock yapan bir grup. bu hale gelmeden önce black metal, death metal tarzında müzik yapmışlardır. ayrıca şimdiye kadar türkiye'de iki tane de konser vermişlerdir.

bkz. my kantele)

albümleri:

...

...

...

...

...

...

son albumleriyle ilk albumlerini kıyasladığında derin bir ah çektirten grup...nerde tales from the thousand lakes ve the karelian isthmus

albümlerinde yer alan şarkıları:

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

*...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

2002deki istanbul konseri rezalet bi organizasyon olan grup. rezaleti biraz açarsak salon zemini çökme tehlikesi yaşıyo diyip önleri boşalttırmışlardı bi set çekip herkesi yaklaşık baya arkalardan ve 5 metre genişliği olan bi yerden izlettirmişlerdi. pistte amorphis elemanlarıyla birlikte her daim bi kaç kişi daha oluyodu, ikinci rezalet şimdi hatırlamadığım bi şarkının yarıda kesilmesiyle olmuştu. aldıkları önlem işe yaramamıştı hala salon zemini çökme tehlikesi yaşıyodu sonra o unutamadığım ihtar yapıldı 'lütfen headbang falan yaparken tepinmeyin'. evet böyle bi konserdi 2002 istanbul amorphis konseri.

istanbul konseri fiyaskoya dönüşmüş gruptur. organizasyonu yapan insanların beyin ve zeka olarak böyle bir işi yapacak kadar yeterli olmamaları sonucu konser iki kez durmuş sonrasında da üstte anlatılmış kepazelik olmuştur.arkadaşlar alttaki çelik konstrüksyon erimiş,demirler kırılacak lütfen zıplamayın şeklinde ultra denyo ananoslar yapılmıştır. konser mekanı çökecekse neden orayı seçtiniz bir allahın kulu gelip bakmadı mı, baktıysa neden mekan değiştirilmedi, allahın istanbulunda başka yer mi kalmadı konser yapacak dedirttiren insanları çileden çıkarmış bir konser oldu malesef. yarıda kesilen şarkı da the castaway di ki kitle deli gaza gelmişti. pasinin vokalini geliştirdiği ve brutal kısımlarıda gayet hoş söylediği gözlemlendi ayrıca bateristin son konseri olması da ayrı bir enstantaneydi konserden.herşeye rağmen grubun performansı tatmin ediciydi.

gothic metali tadında bırakan yeni yetmeler gibi içine etmeyen black winter day şarkısıyla işte bu dediğim black metal yapmasa da tapılası grup

the way şarkıları mor ve ötesi-bir derdim var'a oldukça benzer ???

vokalisti pasi'yle yolları ayrılmış gruptur.

2 senedir, grup olarak tatillerini alanya'da geçirmekteler.

black winter day , drowned maid , black embrace gibi yaran şarkılara sahip melodik death grubudur.her ne kadar şu an ki tarzları alakasız olsa da insan şu saydıklarımı dinleyince bir irkilir , vay be filan der oturur dinler gerekirse gitarı da alır eline çok feci moda girer.

yeni vokal ile taptaze albüm yapmışlar

aklıma laponya'nın uçsuz bucaksız beyazını,masalları,efsaneleri,karanlık ormanları getiren, metali son derece güzel,melodik bir müsik haline getirebilen ve böğürtü tarzı vokali bile caiz eyleyen grup.küçük bir anım var bu amcalarla.

bundan yıllar önce,türkiye'ye konser vermek için ilk gelişlerinde,sanırım 1997 yılı idi,konsere iştirak etmiş,inanılmaz bir gece yaşamıştım.konserin başından sonuna black!winter!day! diye bağıran kendinden geçmiş bir kitle vardı..çaldırana kadar da susmadılar.

bense konserin başında ısrarlar nedeniyle öne geçmiş,sonra dayanamayacağımı anlayarak kaçmaya çalışmış,muvaffak olamamıştım.önümde duran bodyguard'a geri dönemediğimi, sahne arkasına geçmek istediğimi,aksi takdirde ruhumu teslim edeceğimi söyleyince adam beni içeri almıştı.işte hayatımın en zevkli konseri böyle başlamıştı. sahne yanında,tomi'nin dibinde oturup konseri izliyordum,bu rahat yetmemiş gibi,grup ekibinden sanılıyordum,bira,su,havlu,allah ne verdiyse baba da servis ediyorlardı.

derken ara verildi,allah dedim,ay parçaları benden tarafa geliyor,şimdi rezil olmayayım bu kim len filan derlerse,diye düşünürken gelip patır patır oturdular yamacıma.bir kasa soğuk bir geldi akabinde.davulcu pekka ile birden kanka olmuşuz,bana veriyor birayı,ben pasi'ye,tomi'ye iletiyorum.bana da bira veriyor,kapağını açamıyorum,hemen fark edip alıyor ve açıyor filan..şaşkın şaşkın etrafıma bakıyorum.neyse orada tanıştık vessellem,özellikle baterist pekka ile kanka olduk,çok rahat adamlar, iyiler.

konseri böyle bitirdikten ve grupla vedalaştıktan sonra o zamanlar çok güzel olan alt kemancıya gittik.aradan 20 dk geçti ki pekka karşımdaydı.oha falan olmak deyimini ilk kez ben,orada kullanmıştım.

grubu da oraya getirmişlerdi.orada muhabbete devam ettik,gayet eğlendik.hepsi çok cana yakın ve rahat insanlar,sadece vokalist pasi biraz hava atmaya çalışıyor gibiydi..

biraya para vermemek de ayrı güzeldi.amorphis,yaklaşmaya çalışan dişi kaplanlar tarafından çevrilmişti ve kızlar elemanlara bira taşıyıp duruyorlardı.bense,pekka sağolsun, hemcinslerimin ısmarladıkları içkileri götürüp duruyordum.pekka ısmarlayan zat arkasını dönünce eline gelen içkileri benimle paylaşıyordu.hey gidi mübarek gece!

sonra ben çıktım,çok geç olmuştu,iyi yolculuklar filan dendi vs..sıraselviler'de biraz yürüdüm,sigara alıp yola devam edecektim ki pekka da çıkmıştı.karşı kaldırımdan bana el sallıyordu.sabahın 4'ü filan.allah allah dedim,heyecan yaptım.karşıya geçtim,gayet velet gibi biraz konuştuk,neyse geyiğin gerisini kendime saklayayım.orada sarıldık, kendine iyi bak şeklinde ayrıldık.

bütün pis metalci erkek arkadaşlarım tarafından oha lan ben kız olsam verirdimm,salak bu adam kaçırılır mı,salaksın kızım sen,manyak olum bu kız şeklinde 1 yıl aşşağılandım. pisler,vermek vermemek de ne demekti,biz masumca sohbet etmiştik oysa ki.

finlandiya'nın hala faal en eski gruplarından biridir. tales from the thousand lakes ve elegy albümleri atmosferik death metal tarzında kilometre taşı olarak kabul edilir.

Kaynak: İtüSözlük

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks