Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri
türkçe sözlük,
sesli sözlük,
ingilizce sözlük,
türkce sözlük,
almanca sözlük,
moonstar sözlük,
eng sözlük,
fransızca sözlük,
turkçe sözlük,
tükçe sözlük,
sözlük türkce,
sözlük türkçe,
hollandaca sözlük,
pratik sözlük,
türçe sözlük,
rusça sözlük,
redhouse sözlük,
inglizce sözlük,
sözlük almanca,
turkce sözlük,
rusca sözlük,
ingilzce sözlük,
babylon sözlük,
bedava sözlük,
sözlük sesli,
mtu sözlük,
sözlük indir,
çeviri sözlük,
teknik sözlük,
italyanca sözlük
ispanyolca sözlük,
zargan sözlük,
sözlük indirme,
fransizca sözlük,
dil sözlük,
yunanca sözlük,
japonca sözlük
| atatürk ün imzası şeklinde dövme yaptırmakSerbest Kürsü ve Sözlük atatürk ün imzası şeklinde dövme yaptırmak Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız yeni nesil atraksiyon. izmir'de çok moda sanki. dövmecilerin önünde atatürk imzası yapılır şeklinde bir ibare görmek şaşırtmıyor pek. beni şaşırtan güzel kızlarımızın ve aynı güzellikteki delikanlılarımızın boynunda, kollarında, sırtlarında yer eden o imzanın kendilerince mantıklı gelse de bence çok yersiz ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi |
|
14-01-2009, 04:11 AM
|
#1 (permalink)
| Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| atatürk ün imzası şeklinde dövme yaptırmak yeni nesil atraksiyon. izmir'de çok moda sanki. dövmecilerin önünde atatürk imzası yapılır şeklinde bir ibare görmek şaşırtmıyor pek. beni şaşırtan güzel kızlarımızın ve aynı güzellikteki delikanlılarımızın boynunda, kollarında, sırtlarında yer eden o imzanın kendilerince mantıklı gelse de bence çok yersiz olan manası.
cumhuriyet için.
atatürk'e olan sevgimiz ve bağlılığımızın bir ifadesi olarak vs.
yahu ben düşünmek istemiyorum kordon boyunca elinde dolma kalemle dolaşıp her gördüğü gencin sağını solunu imzalayan bir atatürk imajını. ben düşünmek istemiyorum bu kadar kolaycı, bu kadar şekilci olduğumuzu. kabullenemiyorum atatürk'ün bu kadar reklam malzemesi olarak kullanılmasını. son günlerde popüler olan atatürk geri gelse olabilecekler furyasından kendi payenizi çıkarıp, atatürk geri gelse ve bu dövmeleri görse ne derdi acaba diye düşünüp sonra karar verin.
yeni çıkan pokemon dövmelerinden var bak. kaçırmayın derim.
vücuttan özel tekniklerle çıkarılmadığı sürece silinmeyecek olan birşeyi nasıl moda diye yaptırır insanlar anlamak güçtür. misal gibi orijinal birşeyler yaptırın.
moda olduğu için değil, yurdum şartlarında artık bir şeyleri anlatmaya çalışmak için yapılıyor olan, bunun yanında bir kaç ay önce hint kınası ile yaptırmış olduğum dövmedir.
imzanın yanı sıra üstünde atatürk siuleti olunca daha hoş duruyor.
ayrıca hiç olumsuz tepki almadım..
sanırım istanbul'da ilk yaptıranlardan biri olduğum için orjinal geldi insanlara..
not: koluna boynuna che dövmesi yaptıranlardan daha mantıklı bir iş yaptığıma eminim..
bu modanın üzerine atatürk resmi olan converse de piyasaya çıkarsa şaşırmamak gerekir. che baskılısı çıktı bu da yolda.
nasıl bir zihniyettir bu? nasıl bir kolaycılıktır? cumhuriyeti korumak, sahip çıkmak adına bir şeyler yapmak istiyorsunuz ve seçtiğiniz yol kolunuza dövme yaptırabilmek. seçebildiğiniz tek yol bu. bu kadar sığ yani, dövmeciye gidip parayı bastırmak.
yarın öbür gün, kolunda atatürk dövmesi olan birini laikliği savunamazken görürsem kahrolurum sinirimden. okuyun, yazın, araştırın be. nasıl ki cumhuriyet dövmeyle kurulmadı, siz de dövme yaptırarak korumaya çalışmayın.
emperyalizmin kucağına düştüğümüzün açık ve net bir göstergesidir. nasıl ki üzerinde che baskılı tişörtler olan kişiler che'nin görüşlerini desteklemek, onun idesinde devam etmek yerine emperyal güçlere hizmet ediyorsa şu an içinde bulunduğumuz durumda atatürk'ün imzasını para vererek dövme yaptıranlar da aynı güruhu temsil etmektedirler.
şekilcilikten başka bir şey değildir. dövme yaptırmakla , atatürk resimlerini duvarlara asmakla atatürkçü olunmaz. önce tam anlamıyla atatürk kimdir,bu ülkeyi nasıl kurmuştur bunları okumak, öğrenmek gerekir.
beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir
m.kemal atatürk
çok da zor bir eylem olmasa gerek. ne ata'nın imzası, ne gençliğe hitabe, ne de istiklal marşı maarifet tam metin nutuk dövmesi yaptırmakta.
lordi meydan.
abuk subuk sembolleri yaptırmaktansa ulu önderi vucüdumuza ve aynı zamanda kalbimize işlemek daha mantıklı ve anlamlı.
yapanın ve yaptıranın imza taklidi ve sahteciliğinden içeri atılmasını talep ediyorum. kabul edenler?
kimsenin cumhuriyeti yada demokrasiyi korumak adına böyle bir eyleme giriştiğini sanmıyorum. atatürk e duyulan sevginin bir işareti olarak algılanması gereken hoş bir durum.
durumun vehameti tv de aniden bir arkadaşınızın belirip aa çok şahane, her türk genci yaptırmalı, gururluyum demesi ile artmış olup söz konusu bu arkadaş ve diğer göbeğine kıllı kollarına bu dövmeyi yaptıran insanlarin şekilcilikte kararlı adımlar atmaları ve zaten çok derine dalmayan milletin kendini daha da yüzeyselleştirmesine neden olmuştur ve olmaya da devam edecektir.
Kaynak: İtüSözlük Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| | |