Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sözlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/)
-   -   bambuk (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/201523-bambuk.html)

bluemoon24 14-01-2009 04:28 AM

bambuk

sözlük üzerinden uzun bir mesajlaşma sürecinin ardından, msn var mı şeklinde gelişen muhabbette beni şok eden bir yazardır efendim kendisi. ilk mesajlarda her şey iyidir hoştur. ama karoten bir şey öğrenmiştir ki ilk başlanan her konuşmada asl pls? tarzı bir giriş olması daha iyi olacaktır. yani msn adresini aldıktan sonra ohaaaa kızmış ya yuh kandırdı beni! şeklinde bir tepki versem de kendisinin de uyarısıyla farketmişimdir ki kendisi cinsiyeti hakkında hiçbir şey söylememiş karoten efendi kendi kendine gelin güvey olmuştur*. tatlı muhabbeti, internet aleminin delikanlı yapay zekasına olan aşkıyla beni benden almış kişiliktir.

son olarak kendisine beyaz bulutları kıskandıracak kadar çok yakışmaktadır...

pamuk gibi bir çaylak an itibariyle. bir anlık boş bulunma neticesinde eriştiği bu mertebede fazla kalmamak niyetiyle azimle nitelikli giri girmeye çabalamaktadır. hiçbir şey olmamış gibi girilerini girmesine rağmen halinden oldukça mutsuzdur. ayrıca keremcem sakalı da kendisine pek yakışır* sempatik insan...

.

.

.

gözleri aynen le fabuleux destin d'amelie poulain daki amelie ye benzeyen,insanda ister istemez bir neşe uyandıran,eşek,deli gibi kızmalarıyla gülümseten süper muhabbet kişisi.soru başlığına süper cevaplar da yazar aynı zamanda.*

havası havaya göre değişen, bu aralar parçalı bulutlu olan insan.

ilk önce

yürüyorum istiklal'de, çizgilere basmadan yürümeye çalışan insan modunda, başım önümde çizgileri takip ediyorum, kafamı neden kaldırdım hala anlamamama rağmen birisine takıldı gözüm. yolda heloloy heloloy enerjiğiz, o kızı keseriz, bu kızı tavlarız olayının fos çıktığını 3-5 yıl önce ortaokuldayken, lisedeyken öğrenmiş olan benim normalde geçip gitmem gerekirdi ama kız beni öyle bir kesti ki dedim, tamam oldu eridi gitti kız karşımda* ilahi bir kudret kıza mal gibi bakmama sebep oldu. garip olan da kızın bana bakmasıydı. korktum kaçmak istedim dibime geldi hala kesiyor! geçti, bir döndüm baktım 2 metre mesafede koca istiklal'de dikelip birbirimize bakıyoruz. birinin konuşmasının gerekliliğinin farkederek fıstık ne kadar da güzelsin demedim tabi ki! tanışıyor muyuz? gayet normal bir soruydu sordum.* olayın patlama noktası ise soruya soruyla karşılık veren* bambuk hanımdı:tanışıyor muyuz? tam önce ben sordum diyecekken, birden ezilip büzülüp karoten deyiverdi. evet dedim sonrasında benden gelen tamam da sen kimsin bakışlarını anlamakta gecikmeyip bambuk lafı bir kurtarıcı gibi döküldü dudaklarından. o anda aah! nasıl tanıyamadım ya! benzemiyor da fotoğraflara* diye düşündüm*. bu durum uzun sürmedi akşam alacağım ifadeni, yaracam kafanı gözünü, şerefsiz, halsiyetsiz diyerek döndü gitti. sonradan öğrendik ki acelesi varmış. gülümsememe gelince o benim normal halim düzeltmeye uğraşıyoruz. son olarak bambuk olayı yalandır dolandır, kendisi en afrikalıdan daha afrikalı, en zenciden daha zencidir, tuttuğum yerde döveceğimdir. sevgilerimi gönderdiğimdir.
kendimi bok gibi hissettiğim bi zamanda beni dinlemiş bişeyler söylemiş ve biraz kendime gelmemi sağlamış dost.

beni msn de seviyeli bir muhabbete davet etmiş çıtırdır. ayrıca cell ailesigilden* şuh, deli dolu bir şey bu ya! hızına yetişebilene aşkolsun*.

hoşsohbet, delikanlı ve şirin hemşo..

beyaz ötesi bir yazar.

güzel, hoş, iyi tatlı, mutlu gibi tüm pozitif kelimlerin yerine geçebilecek özellikte bir mucize. takmaad olarak alınması bizi bu kelime ile tanıştırdı. bambuk kelimesinden yoksun yaşamak, hayatı tadsız tuzsuz yaşamaktan farklı değildi. ama bir gün kendi güzel bir arkadaşımız kendini en iyi ifaden kelimeyi buldu ve takma ad olarak benimsedi ve her şey değişti. dünya bambuk oldu insanlar bambuk oldu her yerde bambuk çiçekler açmaya başladı. itü sözlük bambukla tanıştı. iyi ki varsın bambuk.

telefon başında hizmette sınır tanımayan yazar.*

freudçu yaklaşım ile sağa sola şizofren suçlaması ile amansız bir mücadele içine giren bu güzide yazarımız, bilmiyor olmalı ki, freud migren ağrılarından şikayetçi idi, bunu belirtmek, şizofren ithamını yapmazdan evvel, ithama mazhar olan yazarın onu migren ağrılarına gark edip edemeyeceğini tartmasını öğütlemek açısından boynumun borcudur der, karanlıklar arasında, kahkahalarla büyük kubbeyi çınlatarak kaybolurum. *

gerçi, 29 yorum boyunca iyi bir insan olduğu vurgulanan bu yazarımızın bu yorumu ne derece ciddiye alınacaktır ayrı bir tartışma konusudur, lakin, iyi ve sevimli bir insan olması tehlikeli sularda oynuyor olduğu gerçeğini değiştirmez, yine de ben hala ilk paragraftaki ilk cümlenin karmaşıklığından kıllanmıyor değilim. lan umarım anlatım hatası yapmamışızdır. rezil olmamak için toparlayalım bari:

bodrum'a gitse de kurtulsak dedirten yazar.

türk filmine olan aşkımı paylaşabildiğim süper şirin bir yazardır kendisi. ayrıca:

Kaynak: İtüSözlük

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:57 AM.