Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri
türkçe sözlük,
sesli sözlük,
ingilizce sözlük,
türkce sözlük,
almanca sözlük,
moonstar sözlük,
eng sözlük,
fransızca sözlük,
turkçe sözlük,
tükçe sözlük,
sözlük türkce,
sözlük türkçe,
hollandaca sözlük,
pratik sözlük,
türçe sözlük,
rusça sözlük,
redhouse sözlük,
inglizce sözlük,
sözlük almanca,
turkce sözlük,
rusca sözlük,
ingilzce sözlük,
babylon sözlük,
bedava sözlük,
sözlük sesli,
mtu sözlük,
sözlük indir,
çeviri sözlük,
teknik sözlük,
italyanca sözlük
ispanyolca sözlük,
zargan sözlük,
sözlük indirme,
fransizca sözlük,
dil sözlük,
yunanca sözlük,
japonca sözlük
| bez bebekSerbest Kürsü ve Sözlük bez bebek Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız fox tv yi ne zaman açsam karşıma çıkan dizi.
başrollerde evrim akın ve tan sağtürk oynuyor. aynı zamanda babam ve oğlumdaki küçük oyuncu ege tanman ı da görebiliriz bu dizide.
çocuklar için yapılmış bir dizidir,fakat eşşek kadar ben 2 kere ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi |
|
14-01-2009, 04:45 AM
|
#1 (permalink)
| Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| bez bebek fox tv yi ne zaman açsam karşıma çıkan dizi.
başrollerde evrim akın ve tan sağtürk oynuyor. aynı zamanda babam ve oğlumdaki küçük oyuncu ege tanman ı da görebiliriz bu dizide.
çocuklar için yapılmış bir dizidir,fakat eşşek kadar ben 2 kere tekrarını üşenmemiş izlemişimdir,anlamadığım bi akıcılığı var bu çocuk dizilerinin.
konusuna gelirsek de, 100. yaşını kutlayan nana adı verilen bir bez bebeğimiz var ve oyuncaklar dünyasında adına verilen partide gerçek insan olmayı istiyor ve kabul ediliyor. ardından bez bebeklik yaptığı evde canlanıyor, bu evde de karısı ölen ve iki çocuğu ve yaşlı bakıcılarıyla yaşayan tan sağtürk oturuyor, bi de tan sağtürk'ün aptal mı desem kötü mü desem anlamadığım bir sevgilisi var.
bu dizide tan sağtürk sevgilisi bergüzar korel gibi bir mimarı canlandırıyor..uçankuşta ve bilimum magazin gazetelerinde şu başlıklı haberin çıkmamasını kınıyor ve yakın zamanda bu başlığı bekliyorum:
bergüzar korel sevgilisi tan sağtürk'e mimarlık dersi veriyor.
ek:dizide tan sağtürk'ün oynadığını anlamak için döne döne ekrana baktım ayrıca bununla yetinmeyip oyuncu listesinde adını görmeyi bekledim.
fox tv'nin sırlar kapısı.
stv'de de ne zaman açsam ya sırlar kapısı ya büyük buluşma, fox tv'de de bez bebek aynı gece gündüz.
denemesi bedava, aç hemen televizyonu.
her bölümünün en az 5 defa yayınlandığını düşündüğüm dizi.
yeter artık başka yayınlanacak birşeymi yok lan diye çıkıştığım dizi ve kanal.
zap yaparken ne zaman fox tv'ye gelsem 3 5 saniyeliğine gördüğüm saçmalık. bir de orko benzeri bir yaratık var ki ne kadar yaratıcı olduklarını anlamak için dahi olmak gerekmez.
uygun bir patiskanın içine pamuk vs. doldurup dikiverirsiniz, yünden saçak saçlar yapar, iki göz bir gülen yüz çizersiniz, bir de elbise uydurdunuz mu, asla yıkanamayan, kolay kirlenen, ama çok sevilesi bir bebeğiniz olabilir. ya da bunların piyasada harbi para verip alabileceğiniz orijinalleri olabilir, siz de kolleksiyonersinizdir, alırsınız işte... benim işim olmaz, başlığa yazasım geldi sadece...)
bi büyü çeşidinin maskotu olarak akıllarda kalan bebek türü. büyü yapılır, bez bebek hedef insanın ruhuyla eşlenir ve bu bebeğe sokulan iğne ve türevi aletlerle kişiye acı verilir. arada bi, bi yerinize bıçak saplanır gibi fiziksel hareketlenmeler hissettiğinizde aklınıza gelebilir.
diğer gubidik çocuk dizileri gibi ne kadar karşı çıksanız da, bir şekilde izliyorsanız eğer bir anda kendine çekiveriyor kendisine bu dizi de.
lakin hemen bir eleştiri yapalım çocuk dizisidir, renkli cicili bicili dekorlar tabii ki kullan, saçma salak gubidik karakterler, beceriksiz oyuncularla döşe diziyi. ama allah aşkına silme çocuk temasının yanına salak salak yetişkin aşkı koyma yahu. benim 2 yaşındaki yeğenim ne anlasın bilmem kimle, kötü kadının ilişkisini? yap abi sihrini, kötü adamla çocuklara ders vermeni. ne işin var aşkla meşkle.
bunun yanında sevimliliği ile evrim akın'ı, joker ismindeki kötü karakterde sergilediği sempatik oyunculuğuyla mehmet usta'yı kutluyorum.
çok saçma bir dizi.tan sağtürk mimarı canlandırmış.adam çizim yaparken gece uyuyakalıyor.kadın yani nana geliyor sihirle hemen çiziyor.sonra şu diyalog yaşanıyor.
-nasıl çizdin bunları nana?
-üniversitedeyken seçmeli dersti.
- 10 yaş kitlesine hitap eden bir dizi. daha büyük bir insanın izlemesi mümkün değil.
başroldeki evrim akın, avrupa yakası'ndaki halinden çok farklı. siyah, dalgalı saçlı, hanım hanımcık esas kız.
bir de tan sağtürk var dizide. esas oğlan.
oya aydoğan var. dizideki adı kulina. o alemde mühim bir insan. o alem dediğim de , bir cadı mıdır, peri midir, öyle bir muhabbetler var. onların şahı işte.
tabi şimdi 10 yaşından büyükler izlemesin diyorsun, sen bunları nereden biliyorsun diye sorabilirsiniz. sorun sorun çekinmeyin.
kanallar arasında zapping yaparken fox tv'ye sıra geldiğinde kuvvetli ihtimal bu diziye rastlayacaksınız. renkli, janjanlı, masalsı görüntüler bir süre bu kanalda kalmanıza sebep olacak. bu süre de tahminen 10 saniye. sonra zappinge kaldığınız yerden devam edeceksiniz.
sürekli tekrarlanmasıyla ilgili şunu söylemek isterim ki dizi küçük çocuklara hitap ediyor. okul öncesi ile ilköğretim birinci kademeye yani takribi olarak. bu çocuklarda döngüsel hareketler dediğimiz tekrar hareketleri tipiktir. şunu demek istiyorum ki bunu dün izlemiştim demezler, sabah bile izlemiş olsalar oturur bir daha izlerler.
fox tv de bu durumdan faydalanarak taş çatlasa 30 bölümü olan diziyi sabah akşam ikişer üçer bölüm halinde veriyor ki bu da bölümlerin 10 günde bitmesi demek. ama fakat lakin çocuklar durumdan şikayetçi olmadığı için hatta gayet memnun bi şekilde sabahtan akşama kadar televizyon başından ayrılmadıkları için bu durum devam etmekte.
ben izledim bütün bölümleri bir daha izlemiyorum. perşembe akşamları yeni bölümler oluyor ama onları kaçırmamaya çalışıyorum.
hülya koçyiğitin kocası hapiste olan bir köylü kadını oynadığı ve engin ayça'nın yönettiği film.kocası hapiste olan ve küçük kızıyla yaşayan kadına,bir duvar ustası , tecavüz eder..olaylar gelişir.
http://www.itusozluk.com/...
gördüm gördüm de hayatımda bu kadar aptalca,saçma salak bir dizi daha görmedim. şimdi saysam geçmişte bir kaç tane daha buna benzer dizi var.* * *fakat bu dizi hepsini sollayıp en aptal dizi olarak rekorlar kitabına girer eminim. hadi anladım senaristler bazı hava boşluklarıyla yazmışlar bu diziyi.ebe ebe tan sağtürk sana ne oluyorda böyle bir dizi de oynamaya evet diyorsun.yemin ederim kurtlar vadisinde oynasan bu kadar saçma gelmezdi. yazık ettin kendine be kardeşim. dizi henuz yayına girmeden önce ropörtaj filan veriyorlar işte tan sağtürk yeni bir diziyle sevenleriyle buluşuyor. ee severim bende tan sağtürk'ü, sanatını çok güzel yapan bir insan, yakışıklı da. saçlarını dizi için kestirdiğini filan söylüyor. demek o kadar iyi bir senaryo ki baksana adam kendisiyle özdeşen saçlarını kestirmiş abicim , iyi olur be, izlenir tan sağtürk dedim. hay demez olaydım dilimi eşşek arıları soksaydı da söylemez olaydım. aradan biraz zaman geçti tabi. ben bu dizi olayını unutmuşum hangi kanalda ne zaman bir bilgimde yok.bir gün akşam zap yaparken*karşıma bu dizi*çıktı. tan sağtürk'ü gördüm. aaaa başlamış dizisi dedim ve izlemeye başladım.olayın gerçek ve ürkütücü yüzünü gördüğümde ise koşarak uzaklaştım olay mahalinden. lavaboya koştum önce. kustum, yüzüme biraz su serptim. ıslanmış yüzüm ve saçlarımla ellerimi lavabonun kenarına koyarak küçük emrah modunda aynaya baktım. bunu yapmayacaktın tan, yapmayacaktın. senden daha kaliteli bir dizide oynamanı beklerdim. zira bu dizi çocuklar için bile tehlikeli. çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ..aman izleyiniz.
muhteşem bir dizi olabilir, süper ötesi olabilir lakin artık mide bulandırdığı kesin olan bir dizi. bir kanal düşünün ki tek bir diziye bel bağlamış, bütün yayın akışını onun üzerine kuruyor. bu nasıl bir yayıncılık anlayışıdır? işin daha kötüsü oturup da bu diziyi izleyenler var. tv'yi her açtığımda bu dizi karşıma çıkıyor o da yetmezmiş gibi eve her girdiğimde bu manasız diziyi izliyor ev ahalisi. lan işiniz gücünüz yok mu? sıkılmadınız mı artık? bırakın izlemeyi, bırakın yayınlamayı. yeter, haftada bir kere vallahi yeter.
Kaynak: İtüSözlük Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| | |