Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

birinci nesil yazar

Serbest Kürsü ve Sözlük birinci nesil yazar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sözlüğün başlamasıyla birlikte entryleini sıralarayan ve okurlara sözlükte en erken ışık tutan yazarlardır insan değişir. sözlük, eğer kendisine fırsat verilirse insandaki değişimleri gün gün kaydedebilen bir mecradır. sözlüğün bu zaman makinası rolünü ilk tadabilen şanslı güruhsa, şu an büyük oranda ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

birinci nesil yazar

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14-01-2009, 04:54 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart birinci nesil yazar

sözlüğün başlamasıyla birlikte entryleini sıralarayan ve okurlara sözlükte en erken ışık tutan yazarlardır



insan değişir.



sözlük, eğer kendisine fırsat verilirse insandaki değişimleri gün gün kaydedebilen bir mecradır. sözlüğün bu zaman makinası rolünü ilk tadabilen şanslı güruhsa, şu an büyük oranda birinci nesildir.



sözlüğe 2004'te ilk yazarlar katıldığında şüphesiz hiçbiri şimdi oldukları karakterde değillerdi. yeni ortaya çıkan ve tamamıyla yazarların tavrıyla şekillenen sözlük gibi bir oluşumun ilk sakinleri olarak ne örnek alabilecekleri kimse, ne de ulaşmak istedikleri bir amaç vardı. zaten itü sözlük'ün bugünkü hali bile oldukça rastlantısal, tahmin edilemeyen bir durum olduğu için birinci nesil yazarların büyük kısmı bu amaçsızlıkla sözlükte bulunmuş, günü kurtarma derdinde olmuşlardır. birçoğu da bir süre sonra muhtelif sebeplerde sözlükte yazmayı bırakmışlardı.



ilk cümlede bahsettiğim zaman makinası rolünüyse ancak şimdilerde yeni yeni tadabiliyor birinci nesiller. örneğin son oylanan girilerine düşen 5 haneli bir giriyi görüp bunu ne zaman yazmışım? diyebiliyorlar. eğer zorlarlarsa, o giriyi yazarken içinde bulundukları durumu hatırlayabiliyor, 1,5 yıl önceki kendilerinin yaptıkları iğrenç espriyi görünce utanıp kimseler görmeden silebiliyorlar. bazen rast geldikleri ve gülmekten yazan nick'e bakamadıkları girinin sakinleşince kendilerine ait olduğunu görüp şımarabiliyorlar.



bazen beni ne kadar üzmüşler ki oturup böylesine şeyler yazmışım? diye hayıflanabiliyorlar.



inanın, sözlük insanın gözüne o zamanlar daha zevkli, daha değerli gözüküyor. sırf içinde bazı insanların geçmişleri gömülü olduğu için insanın onu daha bir koruyası geliyor.

benim gibi mezun olanlarla sayısının iyice azaldığını düşündüğüm, sanki her gün sözlükteydim de diye kendime de laf sokup, yine de girilerini aradığım ve artık daha olgun olduğunu tahmin ettiğim sevilesi grup.

yıllar sonra sözlüge girdiginde ,evet buraya ilk girileri biz girmiştik amma çabuk geçmiş yıllar diyecek nesil

sözlükteki nesil yaşamımızdaki nesille orantılı bir şekilde gidiyor. hatırlarım ilk zamanlar siyasi kavgalarımız bile olurdu ama giderek siyasi giriler azaldı. sol tarafta sürekli küfürlü sürekli geyik başlıklar görmek bazen uzaklaştırıyor sizi sözlükten, ancak sonra anılara yenik düşüp tekrar başlıyorsunuz yazmaya, diyorsunuz sorumluluklarımız var onlar yazmasa da ben yazmalıyım sözlüğe bir şeyler katmalıyım çünkü sözlük benimle birlikte büyüdü. birlikte yaşadık biz onunla o kadar sene. sonra tekrar dönüyorsunuz klavyenin başına ve arada kalmış şeyleri yazmaya sık olmasa da devam ediyorsunuz. ee ne de olsa bilgi paylaşıldıkça değerlidir. işte böyle bir şey birinci nesilli olmak.

içine dahil olduğumu az önce farkettiğim grup. eski girdilerini okuyunca insan o zamana göre büyümüş olduğunu farkediyor.yıllar olmuş yazmayalı.

nesli tükenmekte olan nesildir.

türün son örnekleri :



8844455



abandini



abejorro



agust bocuu muittin



akaydo



alajuve



ameen



amon pa



amorph



amorphous



arkeopteriks



apexaries



aquarius



ascella



athelas



ati



atlantis



aye



azureel



azwepsa



bacardilimon



ba of



balık



barkod



bermuda



bettyboop



bilge tonyukuk



bin dolar var mi bin dolar



boundless



cagrilanyakup



ceko



ceres



chixculub



civil



cpprof



creepingdeath



cyberboy



darkelf



darklord



data



delilah



deep thinker



despinaa



dibap



diskonnektus erektus



disturbed



doaaa



dr conners



dragblac



dragut



dreamy



dumur



dydm



edinburgh



eglaia



elchupacabra7



enip iqi



ephendy



errant



esdora



estaril



evergrey



favorius



freaxsz



finch



foreone



gerabbaa



gorky



guenhwyvar



güzel abi



hangmannn



hell guardian



hepten aykırı



ho amca



hosboscos



illusion



imaginary



inferno



jam23



jellicle



joeykeys



juda



kerrigan



keti



knight



knightcoder



kornish



koutali



lahoooov



latent



laudatedominumuesperaedidominica



legionturk



lethe



little pumpkin



lord of the sözlüks



maherl



makteo



maniacxx



man on the moon



marla singer



material girl



marooned



mathilda



mavio



mazzo



miss piggy



mulder



my dying bride



mystra



mydarkstar



nesseja



neverland



niko12



nobody



numenor



okang



palanthaser



palermo



peja



peter pan



peynir



posforanj



psychodad



pyrotechnician



quarterpounder



qwerty



r feynman



radiance



raiser



rasputin



requemm



rymp



sarhoş ejderha



scar



scaryguy



scum



sensey



shadowbannett



shawluq



sizofrenkedi



skin



solti



soulforged



spyder



stocky2001



tainakan



takmaad



telvin



tenekeci



tenement funster



terso



the weakest link



theuthras



togisama



toumai



triny



tyrael



vedder



vishne



vishnu



vrlvrl



where is my mind



whisper



whopper



wiechy



wildboy



wise



wonderkid



wondrous



wrathchild



yuziko



zeus



kara kedit:

kaynak: didik didik edilmiş itüsözlük



not: şu an için aklıma gelenler bu kadar. eksikleri hatırlatırsanız editlerim, ben buralardayım. nicklerde yazım yanlışı ya da araya kaynak yapan 5. nesil falan varsa da bi' zahmet uyarıverin.





Kaynak: İtüSözlük

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


birinci nesil yazar

Serbest Kürsü ve Sözlük birinci nesil yazar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sözlüğün başlamasıyla birlikte entryleini sıralarayan ve okurlara sözlükte en erken ışık tutan yazarlardır insan değişir. sözlük, eğer kendisine fırsat verilirse insandaki değişimleri gün gün kaydedebilen bir mecradır. sözlüğün bu zaman makinası rolünü ilk tadabilen şanslı güruhsa, şu an büyük oranda ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.