Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

bu vatanın ekmeğini yemek

Serbest Kürsü ve Sözlük bu vatanın ekmeğini yemek Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız söylendiği yerde aklıma nedense düşkün, harap ve bitap durumdayken yere koyduğu bir tasa ekmek doğrayıp üstüne de su katıp karnımı doyurma lütufu gösteren bir devlet baba portresi uyandıran ifade. kaldı ki ben bu cömert vatanda bugüne dek götümden ter akmadan ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

bu vatanın ekmeğini yemek

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14-01-2009, 05:07 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart bu vatanın ekmeğini yemek

söylendiği yerde aklıma nedense düşkün, harap ve bitap durumdayken yere koyduğu bir tasa ekmek doğrayıp üstüne de su katıp karnımı doyurma lütufu gösteren bir devlet baba portresi uyandıran ifade.



kaldı ki ben bu cömert vatanda bugüne dek götümden ter akmadan bir şey kazanabildiğimi hatırlamıyorum. o teri de mars'ta akıtsam, yine ekmek yerim kanımca. hem de en pişkininden somun ekmeği. ekmek yedirme olayını bence bir tek bu vatanın tekeline indirgemeyelim derim.

hiçbir fırıncının bu ekmeği bedava verdiği görülmemiştir.

bu vatan üzerinde taş üstüne taş koyabilmiş her bireyinin günün birinde ulaşacağı mertebedir. ama sanırsam herkesin canını sıkan tek mevzu, ekmekten kimin kaç dilim alacağıdır. ne yazık ki cennet vatanım bu konuda en dengesiz muameleyi yapan şahsiyettir.



bazen ne kadar kıçını yırtarsan yırt, bir şeyler yapabilmek için ne kadar uğraşırsan uğraş, sadece kendi karnını doyuracak kadar pay alırsın o ekmekten. yıllarını harcarsın kişisel gelişimin için, hep doğru işleri doğru bildiğin şekliyle, hiç yan yollara sapmadan yaparsın ama eline geçen o dilimin sayısı asla yetmez. hele bir de senin dilimle aldığın sofrada tanelerle ekmek tüketenleri görürsün, yiyeceğin dilim de boğazında kalır.



ama yine de eninde sonunda sana şükretmek öğretilmiştir. senden fazla yiyebilenleri değil, hiç bulamayanları düşünüp şükredersin.. kim olursan ol, ne yaparsan yap, sana layık gördüğü odur deyip, bu vatanın ekmeğini yiyebildiğine en azından şükredersin..

bahsedilen vatan türkiye'yse birkaç milyon kişinin yapamadığı iştir.

bahsedilen vatan türkiye'yse washington'da, londra'da, brüksel'de, kopenhag'da yapılan iştir.





kdv, özel iletişim, özel sevişim vergileri dahil)

kendimi bildim bileli vatandaşın ensesine binmek, ümüğünü sıkmak için bu söylemin üzerinde durulur ha durulur. sen bu vatanın ekmeğini yiyorsun ulan, hain! diyen polat alemdar'lar hiçbir zaman başımızdan eksik olmamıştır. allah zeval vermesin. kanla beslenenlerin her zaman tedarikçileri olmuştur.



unutmayın ki vatan sizin için var olan bir şey değil. siz onun için varsınız. siz onun için çalışacak, onun için gerektiğinde aç kalacak, hatta onun için gerektiğinde seve seve hayatınızı feda edeceksiniz. iyi güzel hoş da, vatan nedir? ne için, daha doğrusu kim için aç kalıyor, kim için çalışıyor, kim için can veriyorsunuz? güneydoğu'da sınır boylarında gençler can verirken kimlerin sırtı semiriyor, kimlerin cebi doluyor? baksan onlar da bu vatanın evladı değil mi?



aslında bakınca onlar bu vatanın ta kendisi dostlarım. vatan artık bir toprak parçası değil. vatan artık sınır değil. vatan artık bayrağın dalgalandığı yer değil. vatan, uygarca sömürüldüğün yerdir. dün derebeyinin gölgesiydi, bugün kodamanın gölgesi. fark yok. sen bu vatanın ekmeğini yerken o bu vatanın etini, sütünü, havyarını, şarabını, rakısını tüketiyor. üstelik hesap soranı, başına kakanı yok.



aklıma bir hadise geldi. aktarayım:



meşhur bir kuple. mithat cemal kuntay'dan:

bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır

toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır



son dizeyi ilyas salman şöyle okumuştu:

toprak eğer üzerindekiler mutluysa vatandır



ilyas salman bu sözler yüzünden dgm'de yargılanmıştı.



giriyi süper bir kıtayla bitireyim. üstaddan gelsin*:

yoksulun sırtından doyan doyana

bunu gören yürek nasıl dayana

yiğit muhtaç olmuş kuru soğana

bilmem söylesem mi söylemesem mi

dünyanın en pahalı ekmeklerinden biridir.

köprülerle anlatmak gerekirse, sizin vergilerinizle yapılmış köprüden geçmek için yine para vermeniz gerekir. ya da üç milyonluk konuşma yaptığınız bir telefona on sekiz milyoncuk vergi ödersiniz. su parası gelir üzerinde ağaç kesim vergisi diye bir vergi vardır hala anlayabilmiş değilim. ha bi de bakım vergisi falan yazar adam bakıp okuyor diye alıyorlar sanırım vergiyi çünkü kimse ayrıca tamiratla ilgili bi durum için gelmedi şu ana kadar. ot vergisi, çöp vergisi, vatan borsu namus borcu, tabela vergisi, derken bi de bakmışsınız bu vatanın ekmeği kursağınızda kalmış, cepte para kalmamış. tarih dersleri gelmeye başladı aklıma: bi kalıp vardı hani, halkın beli alınan yüksek vergilerle bükülmüştü diye. aynen öyle.

kurtlar vadisinde arslan akbey'in konuyla ilgili bir sözü

bu vatanın ekmeğini yiyip ihanet eden, bir gün gelir ekmeği yediği yerden kurşunu yer .
kişilere göre farklılıklar gösteren eylem. nicelik ve nitelik farkı var. kişilere göre değişiyor. kimi bu vatanın ekmeğini çöpten topluyor, kimi az bulabiliyor vatan ekmeğinden, kimi fazla fazla tüketip göbek yapıyor, artanı çöpe atıyor. bir çeşit de değil bu vatan ekmeği. yüzlerce çeşidi var. biz pek çoğunu hiç tatmadık bile. ruşeymli ekmek ne örneğin? varmış böyle bir şey. çoğumuz bilmiyoruz. içine ruşeym katılan ekmek olsa gerek. tadını bilmeyince havada kalıyor yine de. bir de bu vatan ekmeğini kimileri içine bir şey katmadan yiyor. yok. katacak bir şeyi yok. kimileri ise bu yüzlerce çeşit ekmekle milyonlarca çeşit katık ile tüketiyor. ben ruşeymli ekmeğin havyarla olan tadını çok merak ediyorum.



bu vatanın ekmeğini yiyip ihanet edenlere kin kusulacaksa bunlar ruşemli ekmeği havyarla yiyenlerden olmalı.



yoksul bir kız çocuğunun dediği gibi zenginlik her sabah poğaça yiyebilmektir belki. ruşeymli ekmek ve havyarı tadsa ne der ki?

milli gelirin bölüşümüne bakılırsa kimlerin bu vatanın ekmeğini yediği kimlerin onlardan kalan kırıntılarla beslendiği çok daha net ortaya çıkacaktır. % 5 lik bir kesim vardır türkiye de gelirin %80 ini alan %20 lik bi kesim ise milli gelirin %15 ini paylaşır. kalan %75 ise % 5 lik kırıntıyı alır.etilere giderken daha net görülür bu ayrım bi sokak ötesi küçük armutludur, gecekondudur, hani deniyor ya varoştur işte. onlar kırıntıyı alanlardır. ordan geçer gider kocaman jeepler, son model arabalar görmezler bile kimler vardır, belki bakıp sadece burda da yaşanır mı diyorlardır kendilerine. sonra yola devam etilere doğru. kimler yiyor sizce bu vatanın ekmeğini?

devletin baba oluşuna atıfta bulunan söz. paternalistiktir. bireyi halen doyurulan, terbiye edilen, aç karnını doyurmaktan aciz bir varlık mesabesinde algılamanın ense arkasından gösterilmesidir. devlete metafizik bir öz atfetmektir. derin devlet mülahazalarının da çıkış noktalarından biri olarak görülmelidir. ekmeği yenen, ekmek üreten koskocaman bir fabrikayken ekmeğin üretilmesine katkı sağlayan kişi ise koskocaman organizmanın basit bir hücresi derekesindedir. esasında aba altından da sopa gösterilmektedir. senki bu koskocaman mekanizmanın basit bir çarkı olarak haddini bilmezsen hikmet-i hükümete kadir haşmetmeap leviathan sana bildirir demek istemektedir. kısacası çok da masum bir söz değildir. ima ettikleri.. görebilene tabi!



Kaynak: İtüSözlük

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


bu vatanın ekmeğini yemek

Serbest Kürsü ve Sözlük bu vatanın ekmeğini yemek Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız söylendiği yerde aklıma nedense düşkün, harap ve bitap durumdayken yere koyduğu bir tasa ekmek doğrayıp üstüne de su katıp karnımı doyurma lütufu gösteren bir devlet baba portresi uyandıran ifade. kaldı ki ben bu cömert vatanda bugüne dek götümden ter akmadan ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.