![]() |
god is an astronaut rock'tan ziyade, boğazıma her daim bir post'luk tıkayan gruptur god is an astronaut. bundan bir kaç ay evvel, barışarock'a geleceklerini duyduğumda sevinçten dudağımı filan uçuklatmıştır kendileri. sonra düşünmüşüzdür barışarock'tan sonra artık tişörtleri neyin de basılır bunların durunuz, o aşamaya geldik mi bilmiyoruz henüz. fragile denen o şey var ya. şarkı demeye dilim varmıyor. hani fragilee diye bağırdığımda 2. şarkı olarak tesadüfen çalınan. o işte. sırf o yüzden bile ulan tanrı burada diyebilir insan. ay üstünde yürüyen astronot misali.. ötekilerle yani çıkan anarşist punk gruplarıyla filan karşılaştırmak yersiz mi yersiz geliyor bana. zira alakaları dahi yok. barışarock böyle grup görmemiştir ama, söylemesi ayıptır. narkoz etkisi yapıyor bu müzik direkt. bana narkoz etkisi yapıyor da müziği yapanlara ne etkisi yapıyor artık, bilmiyorum.. bütün bir cumartesi gecesi, yerden üç santim yüksekte gezmemi sağlayan grup olmuştur kendileri, en güzel, en post, en rock, en müzik olmuştur. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:14 AM. |