![]() |
severek ayrilalim * bu kadar mi guzel olur bi sarki diye arka arkaya 20 kez kendini dinlettiren, dinlerken kendinizi de dinleyebileceginiz, duydugunuz seslerin anlamsizligi ile dogru orantili anlamlanan sarki. anlamadigim icin mi cok seviyorum, icin icin anladigimi biliyorum da ondan mi seviyorum kararsizim. basta sitem ediyor: biraktim kaderime askimizin sonunu aradim bulamadim mutlulugun yolunu yoruldum kosa kosa her umidin pesinden kirildi umitlerim bu sonsuz bekleyisten denedim denedim olmadi mi diyor, yoksa cok istedim sen beni sevmedin, simdi artik cok gec mi diyor? sonra sanki ironi miktari yukseliyor, dalgalarla birlikte evin icini su basiyor neredeyse: birak artik kaderimle kendi halime beni vaz gecelim bu sevgiden unutalim her seyi severek ayrilalim, aska hasret kalalim eger mutlu olursak yeniden barisalim sevgiliye mi sesleniyor yoksa kendi kendine, kendi gonlune mi laf dinletmeye calisiyor? sevmemistim kimseyi seni sevdigim kadar cekmemistim kimseden senden cektigim kadar olur mu sevgi diye istiraba sarilmak bu yol mutluluk yolu, tek caremiz ayrilmak. 'bu yol' dan kasit ne? ask yolu mu, hayat yolu mu? 'sevgi diye istiraba sarilmak olur mu' soru mu, yoksa neden olmasin mi diyor? bu karmasa bir de metin erksan nin sevmek zamaninda var ki onu da kalbime en yakin yere koymustum gorur gormez. Kaynak: EkşiSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:51 AM. |