sosyete polisi filminde eddi murphy nin ismi aynı zamanda benim nick im.
ne yazsam boş.
katilidir, karda yürür izini bırakmaz, çılgın ataklarıyla dinleyeni dumur eder felan. boş adam, hiç sevmem. seveni de anlamam sevmem. geberse de kurtulsam.
benim gibi zirveden erken ayrılan ama ayrılmadan önce de yanımda oturması sebebiyle beraber geyikler çevirdiğimiz,fazla konuşma fırsatı bulduğum,centilmen **,bowling zirvesinde görüşmeyi umduğum tatlı yazar..beşiktaşlı olduğundan ayrı bi tebrik ediyorum kendisini..
ayrıca sorularıyla bizi dumur etmiştir kendisi..
bkz. moderatörün kafasını karıştırmak)
gözü moderatörlükte olan geleceğin ingilizce öğretmeni* sempatik yazar.
denyodur bu adam. kafasının arkasında bokçuk şekline uzayan bir at kuyruğu mevcuttur. güya baterist sanır kendini ancak bırakın baget tutmayı zikini bile zor tutar. yolda görsem selam dahi vermeyeceğim, versemde umursamayacağım, hadi umursadım diyelim kendisine 10 saniyeden fazla katlanamayacağım insan gibi.
mala ile pizza dağıtan insan
pizza aldığı nesneye spatula diyen,anlattıklarına bakılırsa dünyayı gezmiş,3 üniversite değiştirmiş, itü dışından insanların haklarını savunmayı planlayan moderatör adayı.bugünkü zirvede en çok plan yapan bu kişiyi tebrik ediyoruz.
bowling zirvesinde yaptığı erman toroğlu-şansal büyüka-fatih terim taklitleriyle bizi kahkahalara boğan çok iyi insan,sinema sever* yazar.
bkz. ahmet san)
bir gün italya'ya arabayla beraber giderekten,anlattığı o ilginç pizzadan da en azından 11 dilim yemeyi düşündüğüm,roberto baggio kuyruğuyla beni kıskandıran,kovandaki mühendis olmayan ender arı şahsiyet..
nereye gidileceğine dair en güzel fikirleri ortaya atan organizatör ruhlu*** çoğu itülüden daha fazla itülü güzel insan.
insanlarla çabuk kaynaşan,hoş sohbet,kafa arı,ortam adamı..
tavan yapmış yazardır an itibariyle. ailecek beğenerek izliyoruz kendisini.
bowlingte oldukça iyi olduğunu kanıtlayan, bazıları batırdığında moral vermeye çalışan, taklitleriyle bizi güldüren, yetenekli insan.**
*
Kaynak: İtüSözlük