Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| 10 giri çaylaklıktan kurtulmak için girilmesi gereken şey.
yazar olmak isteyen sözlük kullanıcılarını hayati derecede ilgilendiren bir konu. acaba hangi girileri girsem yazarlığım onaylanır diye endişe edenlere bir yol gösterici olması açısından bu ilk 10 giri çok önemlidir, çünkü 10 giri ile yazarlık onayı ya alınacak ya da alınamayacaktır. şimdi bu 10 giri mozaiği ile yazarlık hakkı nasıl elde edilebilir hep birlikte görelim, işin püf noktaları bu kılavuzda...
bir defa bu girilerden en az 3 tanesi moderasyonun dikkatini çekici nitelikte olmalıdır ki bir şekilde sözlükle tanışık olduğumuz belli olsun. diğer giriler de ilgilendiğimiz hobiler, üniversite hayatı, güncel olaylar üzerine siyasi değerlendirmeler vs ile ilgili olabilir. moderasyonda boş adam olunmadığı, kültürlü ve de entellektüel birikimli bir yazar olunduğu intibası oluşturmak en temel gayemiz olmalıdır. son olarak olayı garantiye almak için ise, mutlaka itü sözlük hakkında bir methiye dizilmelidir.
giri no 1: ideal olması açısından, bir nevi selam verme girisi diyelim biz buna.
istanbul teknik üniversitesi
90-60-100 vücut ölçülerine sahip kız öğrencileri olan, her sabah reşitpaşa-maslak arasında bacaklarım koparcasına yol kat etmek zorunda kaldığım, kaliteli eğitim veren üniversite. fakültelerde fazla miktarda kız bulunmamasına rağmen hocaları iyidir, üniversitede kızlar teklif ediyormuş hayali ile gelen gençleri şok etse de kampüsü, doğal manzarası falan güzeldir, muhabbet vs. o biçimdir.
şekil- a da görüldüğü üzere güzel bir girizgah yaptık. bu sayede moderatörlere ilk göz kırpılarak, bakın ben sokaktan geçen adam değilim havası verilir. aynı başlık, başka bir üniversitenin ya da eğitim kurumunun adına da açılabilir. üniversite ile giri girmekte asıl amaç, bakın ben boş beleş adam değilim mesajı vermek ve moderatörleri etki altında bırakmaktır.
sıra geldi ikinci giriye, ikinci giri egzotik müzik grupları ile ilgili olabilir. buradaki temel maksadımız, bakın ben ciggs bir adamım, ortamların adamıyım, kendime göre zevklerim var, cnbce izleyip kalite takılıyorum, gitar çalıyorum, popüler rock gruplarının hayranıyım imajı verip, moderatörlere enteresan bir karaktere sahip olduğumuzu ispatlamaktır.
full metal maiden
yıllarca gitarımla parçalarını çala çala ellerime nasır girmesine yol açmış müzik grubu. dünyanın en etkili enstrümanlarını sesle mükemmel bir uyum eşliğinde kullanan grup. grubun en önemli üyesi tarrak osman olup, grubun gelecek eylül ayında istanbulda konser vermesi beklenmektedir. manita tavlamak için böyle konser kaçırılmaz, yakında alexander dondeleni de transfer edeceklermiş, hey yavrum hey, victoria beckham da çirkin bir kadındır ayrıca....
evet ikinci giri de tamam. müziksever, hayat dolu kıpır kıpır bir insanım ben. buraya kadar bir problem yok. sıra üçüncü giride, sporu ihmal etmiyoruz.
aurora boykins
kalecisi manavlık yapan, forvet oyuncuları berber, çiftçi gibi mesleklerle uğraşan ve geçen sene brezilya ikinci liginden, birinci lige yükselme başarısı gösteren takım. en etkili forvetleri karlos un lakabı zıplayan tilkidir, havada uçar, karada kaçar, rakip kalecileri korkutur, müthiş şut çeker, affetmez icabında. barcelonadan da teklif almıştır. aurora boykins takımı geçen sene brezilya kupasının finalinde de lazioyu 5-2 yenmiştir, ortalığı iyice yıkmıştır, ikinci gol ofsayttı ama olsun, harikadır, tutulasıdır. futbol muhabbetlerinin tellalıyımdır ayrıca.
eveet. bu giride de amacımız asosyal bir kişilik olunmadığı, müziğin yanında futbolla da, hem de en detaylı bir şekilde ilgilenildiği izlenimi vermektir. hayattan kopuk yaşamıyoruz biz burada, hem öyle acayip bir futbol bilgisine sahibiz ki, hıncal uluç falan hak getire, eyyt be kim tutar lan bizi, futbol dehası görsün sözlük....
şimdi sıra bir uyanıklık yapmaya geldi. sakata gelmemek için etkili bir yöntem keşfettik. tekrar başa dönüp eğitimle ilgili bir giri giriyoruz. taktik abijim bunlar.
nükleer enerji enstitüsü
maslak kampüsünde yer alan ve türkiyenin nükleer enerji çalışmalarını yapan kuruluş, plutonyumu bölüp uranyum mu ne elde edeceklermiş, isteseler atom bombası bile yapabilirler. o biçim bir yerdir yani. en iyi hocası lazer osmandır ve kendisinde roket gibi havaya uçma gibi marifetler de bulunmaktadır. maskesiz ve damsız girilmez, önünden geçerken nefes alınmaz. geçme beni geçerim seni, ayrıca yol ortasında durulmaz.
bu giride, bakın ben bilimsel konularla da ilgileniyorum, üniversite hayatımı mal gibi derslere ve sınavlara girmekle harcamadım havası da vermiş olduk. ayrıca bunlar copy paste de değil, alınteri. üstelik yazdığım konular hayatımın birer parçasını anlatan konular, aklıma geldikçe yazıyom, rahatım, alem buysa kral benim abijim.
aslında buraya kadar işin belini kırdık sayılır. şimdi can alıcı bir hamle daha yapıyoruz, ilgi alanlarımız da benzerlik gösteriyor olayı. bakıyoruz wondrous un yazdıklarına. vaay... bilardo hakkında 10 tane giri döşemiş ha, hemen ekleyeyim bir tane de, hem bak önceden sözlüğü takip ediyormuş desinler, hem de ortama iyice akmış olalım hacı.
bilardo
ilk kez milattan, yani isadan önce, daha çin seddi bile yapılmamışken japonlar tarafından keşfedilen stratejik bir oyun. oyunu keşfedenin ismi tut bilardoyu yan çek inamoto dur. oyunun keşfedilme amacı, sik kafalı japon askerlerinin ileriki yıllarda amerikan askerlerinin nasıl mat edileceğine dair fikirler üretme istekleridir. rambo ve bruce lee nin falan da bu oyunu oynamışlığı vardır, semih saygınerin lakabı ise mr. magictir. saati 5 milyon liradır, 3 top favorimdir, soteleri asla affetmem, rakip tanımam.
işin yarısına geldik, az daha sıkacağız dişimizi. anket doldurmamaya özen gösteriyoruz, zira bu hareket moderatörler tarafından pek sevilmez. moderatörler bu işin kompetanı olduklarından, buraya kadar ki uyanıklığımızı farkedebilirler. o yüzden biz ne yapıyoruz, hemen gözdağı amaçlı 1-2 mafya girisi döşüyoruz abilerim ablalarım. hemen akabinde itü sözlüğü övüyoruz, dayanın aslanlarım az kaldı.
mafya usülü infaz
hedefteki kişilerin uyarılması, uyarıdan ders çıkarmayanları ise topuğundan vurma şeklinde gerçekleşen infaz. kurban çok ileri giderse sapancadaki boş bir arsaya götürülür ve orada maktüle çevrilir. çakal karlos karizmatik bir şahsiyettir, iyi silah kullanır, örnek alınasıdır, sevilesidir.
itü sözlük kullanıcıları
isimlerini, adreslerini ve diğer tüm kimlik bilgileri, giri girmek için kullandıkları bilgisayarların ip numaralarından tespit edilebilen insanlar. bunlara rahatlıkla ulaşılabilir, hepsi bellidir bu kullanıcıların, internette chat yapıp oyun oynasalar bile izlerine rastlanabilir. acayip languard kullanırım, project r3x, everest, radmin konularında uzmanımdır ayrıca.
çok sağlam bakınız da veririm ben, ustasıyım bu işin, yaladım yuttum ben bu sözlüğü, yazarlık hakkımız, söke söke alırız.
itü sözlük
çok güzel bir platform, süper, harika bir yer. cıvır kızlar, yakışıklı erkekler, muhabbet, bilgi, kültür, ne ararsan var. çok seviyorum ben bu sözlüğü çok.
evet sevgili kullanıcılar, gördüğünüz gibi 8 tane giriyi tamamladık. geri kalan iki giriyi sallasanız da olur, zaten yazar olmak için kalitemizi ortaya koyduk. şimdiden yazarlığımız hayırlı uğurlu olsun diyebiliriz...
nihayet sabırsızlıkla beklenen, 6 kasım 2002 fenerbahçe galatasaray maçı , galatasarayın uefa kupasını alması , boylumlama , yaran diyaloglar , yapılmış en aptalca dalgınlık başlıklarına artık rahatlıkla atlayabilirsiniz.
ortam sizin, güzel yazın...
not: moderasyonu fazla kızdırmayın, bilgiye ağırlık verin, çakallar sizi...
bazen çaylaklıktan kurtulmaya yetmeyen şey.
bildiğin mülakat.
Kaynak: İtüSözlük Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |