![]() |
3 kasım 2007 fenerbahçe beşiktaş maçı beşiktaş, yedi maçtır kadıköy'de yenilmiyor ve bu maçla serinin sekize çıkıp çıkamayacağını merakla bekliyorum beşiktaşın geleneği bozmamak adına 3 avans vererek ve kalecisiz başlaması gereken maçtır. bu maçta beşiktaş'ın mağlup olma olasılığı, geçtiğimiz 7 seneye oranla bir hayli fazladır. kalecilerimizle kazandığımız derbiler ya da kalecisiz kazandığımız derbiler arasında yerini alacak olan derbilerden biridir. ertelenmesi muhtemel bir maçtır. sinan engin resmen henüz başvurmadıklarını ancak ertelenmesinin iki takımın da yararına olduğunu söylemiştir. kendi görüşüm ise ertelenirse iki takımın da maç ritminin bozulacağını düşünüyorum. iyi olan kazansın. fenerbahçe'nin bu sene ligde kazanacağı en rahat maç olacaktır. kalede bobo'nun oynamasını beklediğim. kartalın 4-0 kazanacağını umud ettiğim, o gün türkiye'de olmadığımdan muhtemelen seyredemeyeceğim maç. orta yapabilse real madrid'de oynayabilecek biri olan kendini gören ibrahim üzülmez ile real madrid'de senelerce oynamış roberto carlos'un karşı karşıya geleceği maçtır. fener kazanır bu maçı. eğer beşiktaş, liverpool maçında olduğu gibi oynar, fenerde psv maçındaki gibi oynarsa, fener bu maçı kesin kazanır. ikiside şampiyonlar liginde oynayan takımlar.fakat fenerbahçe'nin beşiktaştan daha iyi olduğunu düşünüyorum.lig'de ne kadar zorlansakta.... bu maçı alıcaz başka yolu yok.. zorlu geçecek şampiyonlar ligi maçları öncesinde oynanacak olan maç. zico ve ertuğrul sağlam maçın ertelenmesini istiyor. ertelenirse beşiktaş'a daha yararlı olur. çünkü, beşiktaş ingiltere'ye gidecek ve liverpool'la oynayacak. fener ise kadıköy'de psv ile oynayacak. ama futbolda avrupalı olmak istiyorsak gününde oynanmalı bu maç. maçın favorisine gelince kartal, kadıköy'ü sever. karşılaşmayı ulusoy federasyonundan ismet arzuman yönetecektir. türkiye'nin birinci büyük takımıyla üçüncü büyük takımını karşı karşıya getiren maçtır. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:27 AM. |