![]() |
yusuf ziya irbec * ak parti'nin 60. dönem için tesbihe dizdiği "yeni vizyon" 10'lusunun içinde o da vardı. belki onu osman yağmurdereli, hamza yerlikaya, ertuğrul günay...vs.. arasında kimsenin fark edecek hâli yoktu. kürsüden gayet manidar şekilde "ben has be has yörük çocuğuyum" diye bağırmasına rağmen. kendisi tüm bu isimler içindeki en sihirli isimdir. aday olurken çok para harcadığı konuşuldu çevresine "yerim garanti" dediği iddia edildi durdu. hatta istifa eden müsteşarlar bile kendi yerlerinden emin değilken o bunu açıkça söyledi ve sonunda haklı çıktı. şimdi "götümüze girebilir" gerekçesiyle yazamadığım çok şey var. bu adam pek kimselere benzemez. benim merak ettiğim onu beykent üniversitesi günlerinden tanıyan ömer dinçer'in bu işte ne rolü olduğu, olup olmadığı. ömer dinçer'lerin ahmet davutoğlu'ların beykent'ten tasfiye sürecini yöneten bu adam nasıl oldu da dinçer'e rağmen bu partiye böylesi bir şovla girebildi... sadece iyi gazetecilerin gözü onun üzerinde olmalı diyorum. Kaynak: EkşiSozluk |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:09 AM. |