22-01-2010, 03:16 AM
|
#18 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 2,092
344 Mesajinıza toplam 1,691 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Neden Subliminal Telkinler Daha Verimli Oluyor Merhaba
Ben 5-6 yıl önce Nil Gün Hn.'ın motivasyon kasetlerini almıştım.
Tabiiki bunlar sublimimal telkin amaçlı hazırlanmış değil,motivasyon amaçlı ve bilincimize hitap telkinler.
O kasetlerin bir kaç tanesinden yararlandığımı söyleyebilirim.En azından biraz daha ufkumu genişletti.
Birde sigara bırakma kaseti vardı ki bir tarafı subliminal telkin içeriyordu.
Şu an forumda mesajları okuyunca sesinden çok söylediklerini dinlemeye çalıştığımı hatırlıyorum.
Fakat sigara bırakma ile ilgili subliminal kaseti dinlerken çok sıkıldığımı biliyorum.
Bunun nedeni hakkında herhangi bir yorumum yok,o zaman için sigarayı bırakmak istemediğimi düşünmüştüm,gerçekde bu olabilir.
Benim katıldığım nokta tv programı ile ilgili yukarıda arkadaşların yazdıkları.
Bir kaç kez o programı tesadüfen seyrettiğimde aklımdan geçen,kitaplarını,makalelerini okuduğumuz kişi olarak olarak orada çok sıradan bir program sunucusu gibiydi.
Biraz itici geldi.
__________________ İNANCIN KANITLARA İHTİYACI YOKTUR,ONLARI YARATIR! İnanç,harici kanıtlara dayanmayan,aksine bunları yaratan içsel bir bilgidir. Bilgi,realiteleri tesbit eder. İnanç,realiteleri yaratır! Kurt Tepperwein-Mantal Çalışma Uygulamaları pinnko / Değişim ve Başarı Denemeleri Günlüğü http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post591707 |
| |