![]() |
Cevap: Mind Master Alıntı:
Biz biraz daha değiştirsek nasıl olur? Sormak istediğim diğer konu ben resim göremiyorum. Bazen bilgisayar beklemeye geçtiğinde seçtiğim resim ve ilk script ekran koruyucu olarak görünüyor. Paylaşım için teşekkür. |
Cevap: Mind Master pinnko çoook teşekkür ediyorum. Çözebildim sonunda hamd olsun.. 956k |
'My Desktop Therapist' adında yeni bir konu başlığı açılmış.Onuda inceleyebilirsin. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür. Yaşasın bende bu mesajla yıldızlı Teğmen oldum :) |
Cevap: Mind Master hata veriyor arkadaşlar bu link |
Bendeki .rar dosyayı yükledim fakat burası sürekli bekletiyo.Bu link'ten deneyebilirsiniz.Eğer download edersiniz açıklandığı şekilde kurabilirsiniz.Aynı dosya. |
Cevap: Mind Master teşekkür ederim :) |
Cevap: Mind Master Merhaba, Sitede yeniyim. Mindmaster adlı programı yüklemek istedim, ancak süresi dolmuştu. Linki yenilemeniz mümkün mü? Çok güzel bir site. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Teşekkürler. |
Cevap: Mind Master Arkadaşlar harika bir iş çıkarmışsınız şu ana kadar gördüğüm en iyi görsel subliminal program budur :))))Sevgili TR-ance(bu programı bizimle paylaştığı için), Serenity, melodiss, İsobel(harika çevirileri için) ,serkangh(kuruluma katkısından) , pinnko(kurulumu toparladığı için) hepinize çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız cilgin897 sevgiler |
Cevap: Mind Master link ölmüş abicim, yenilemeniz mümkün mü acaba |
Cevap: Ynt: Mind Master Alıntı:
Arkadaşlar ben de my desktop therapy kullanıyorum yalnız birşey sorucam. Olumlama yazarken anlamadığım birşey bu. Bütün cümleler 1. tekil şahıs iken o kırmızı ile belirttiğim cümle neden 2. tekil şahıs? Yani bu cümleyi "Ben hayatıma neşe ve sevinci çekiyorum" olarak yazsak daha doğru olmaz mı? Ya da hangisi doğru ve neden? dusun2 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:21 AM. |