Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Subliminal (http://www.hayatimdegisti.com/forum/subliminal/)
-   -   my desktop therapy (http://www.hayatimdegisti.com/forum/subliminal/388039-my-desktop-therapy.html)

visha 14-11-2011 04:20 AM

Cevap: my desktop therapy

Sıradışı öncelikle daha önceki sayfalarda örnek hızlar verdim hem hızlı, hem yavaş
ayarlamak istediğin hızı önce saydamlık kısmını 100'e getirip görünür kıldıktan sonra kontrol et bozulma, üst üste binme gibi vb. diğer sorunlara yol açmıyorsa istediğin hızı kullanabilirsin

Telkinlerde
Bunu "..... etmekten korkmuyorum
Yapmaktan çekindiğim bir şeyi "...... çıkabilirim.
yapıp yapmamaktan tereddüt ettiğim birşeyi ise "..... yapabilecek kadar güçlüyüm

Olumlamaların çok olumsuz ilki hiç olmaz
diğerlerinde olumsuz cümleyle başlıyor sonunda olumluya dönüyor cümlenin tamamını olumlu yaparsan daha etkili olur
son iki tanesi olumlamadan çok motivasyon cümleleri için kullanılabilir tereddütlerim var ama başaracağım tarzında
cümleler kulllanıyorsun
fobilerin için örnek "şununla ilgili korkularım tamamen kayboluyor " gibi bir cümle kullanabilirsin
tereddütlerin ve çekingenliklerin içinse bunların temelinde kendine güven, cesaret eksikliği var
kendime güveniyorum gibi cesaretim her geçen gün artıyor tarzında cümleler kullanabilirsin
internetten araştırma yaparsan daha güzel detaylı olumlamalar bulabilirsin bunlar örnek olarak verdiğim kısa ve öz olumlamalar

evlenmek_güzel_şey:D 14-11-2011 06:58 AM

bana da aktivasyon kodu gelmedi ?

visha 14-11-2011 03:35 PM

Arkadaşlar yukarıda da belirttim aktivasyon kodu gelmiyorsa belirli aralıklarla yeniden kurun problem kendileriyle alakalıdır büyük ihtimalle

visha 14-11-2011 03:53 PM

Arkadaşlar sizlere kendi uyguladığım bir çalışma şeklini anlatmak istiyorum

bilgisayarınıza bir adet my desktop therapy, bir adet subliminal flash, bir adet subliminal image kuruyoruz

subliminal flash'a istediğimiz telkinleri yazıyoruz
my desktop therapye'de aynı telkinleri yazıyoruz
subliminal flash'ın hızını en düşüğe 10ms ayarlıyoruz
my desktop therapy'nin hızını 1000'e 2 yapıyoruz ve saydamlık ayarını ise 100'e ayarlıyoruz ve yanıp sönme yerini sol üst köşe olan fix'e alıyoruz
sonra internetten ulaşmak istediğimiz şeylerle ilgili resimler topluyoruz bunları subliminal image atıyoruz
sonra topladığımız resimlerle birde slayt gösterisi yapıyoruz
bütün programları açıyoruz slaytla birlikte subliminal programlarda çalışıyor ve izlemeye başlıyoruz
birde sizi mutlu eden bir müzik eklerseniz duygu yoğunluğu yaratarak bilinçaltına daha hızlı girmesini sağlarsanız
bu çalışma hem bilinçli hem bilinçaltına yönelik bir çalışmadır
my desktop therapy ve slaytda resimler ve yazılar gözükerek bilinçli olarak odaklanırken subliminal flash ve imagede ise gözükmediğinden bilinçaltınıda aynı anda etkilemiş oluruz
ek olarak ben atakan bey özel telkin yaptırdım onuda diğerleriyle birlikte açıyorum mümkünse özel telkinleriniz varsa
bu telkinleri my desktop therapy ve flash da kullanın yani her programda ayrı telkin yerine aynı telkinleri kullanın
ayrıyetten çok keyifli bir çalışmadır canınız sıkıldığında bile açıp slayt gösterisini izlediğinizde keyfiniz yerine gelecektir
çünkü ulaşmak istediğiniz şeyleri görüyorsunuz
başarılar

ßyKuS 14-11-2011 05:46 PM

visha face hesabın varsa eğer beni faceden eklermisin ? https://www.facebook.com/TchNopunCh

visha 14-11-2011 08:27 PM

facebook hesabım yok ne yazık ki

herdaimmutlukız 15-11-2011 10:53 PM

Cevap için teşekkür ederim Vista. Ama olmuyor işte. Tekrar tekrar yüklemeyi de denedim, spam deki, gereksiz kutusundaki mesajlara da bakıyorum yok :(

visha 15-11-2011 11:48 PM

Denemek için kendiminkini kaldırıp yeniden kurayım diyorum belki yaparım diye ama sonra bende sizin gibi kuramazsam diye çekiniyorum.
Benimde subliminal flash sorun yarattı çalışmıyor şimdi :)
Subliminal flash kullanabilirsiniz kullanışlıdır tavsiye ederim my desktop therapy'nin yerini tutmasada ondan sonra kullandığım en iyi Subliminal program bir çoğu bilgisayarı yavaşlatıyor subliminal flash yormuyor bilgisayarı
Ben my desktop therapyi görünür vaziyette kullanıyorum tahmince siz ekranda bir şey görmek istemiyorsunuz
Görmeden kullanacağım diyorsanız subliminal flash yeterli

herdaimmutlukız 16-11-2011 12:00 AM

Ben mydesktop terapy i çok sevmiştim :)
subliminal flash kullanmadım hiç. Sitede var mı linki

visha 16-11-2011 12:23 AM

subliminal bölümünün yine 2. sayfasında bulabilirsin
my desktop bir çok açıdan daha güzel ve üstün ama görünür vaziyette kullanmayacaksan subliminal flash iyidir ve bilgisayar açılışında otomatik olarak başlatma özelliği var o açıdan pratik

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:41 AM.