![]() |
HEM WİNAMP HEM MEDİA PLYER DAN DİNLESEK OLURMU Slm ben bayagı zamandan beri dinliyorum subliminal mesajları ve çok faydasınıda gördüm eskiden daha behtbah daha depresif antipatik melenkolik bi yapıya sahiptim sürekli olarak (.s.a.g.o.) dinliyodum karamsar pesimistin tekiydim gerçi şimdi bazı insanlar arasında pesimist olmak sanki çok matah bi şeymiş gibi algılanıyo isminin güzel söyleniyo olmasından olabilir PESİMİST .. Bence hoş degil hemde hiç hoş degil neyse.. Ben genelde akşam yaterken dinliyorum telkinleri. Daha fazla verim almak için HEM WINAMP HEMDE MEDİA PLAEY DEN DİNLESEM OLSURMU ??? Teşekkürler |
Cevap: HEM WİNAMP HEM MEDİA PLYER DAN DİNLESEK OLURMU Merhabalar,hem winamp hem media playerden dinlemeniz pek mantıklı değil..Sadece birinden dinlemeniz yeterlidir..Birinde telkin dinlerken diğerinde müzik dinleyebilirsiniz..actionsmile |
Cevap: HEM WİNAMP HEM MEDİA PLYER DAN DİNLESEK OLURMU acıkcası ben konuya daha farklı yaklarsıyorum ve programlarda telkınlerı 3-5 kat hızlanrıp sectıgım telkınlerı(her bırı ıkıse 3eer 4 er gıbı dınlıyorum) yanı atıyorum vlc medıa player da sınırsız sayıda acıosun ve yaklasık 14 tane acıp (bu arada kendı kaydetdıtlerım de var ) dınlıyorum ve daha etkılı oluyor.. hatırlatmakta yarar var beyın yaklasık sanıyede 4 mılyar bılgı algılar ve 2000 tanesını secıp gonderır kı bombardıman olmasın ve sanırım uurken yada her hangı bır sey yaparken 4 mılar yda sadece ıkıbın olsa bıle dınlemek ıstedıgımız kadar dınlemekre daha etkın hızlı ve pratık bı yarar var:))))) tabı herkes ın kendı yontemlerı vardır saygı duyarım ama acıkcası ıse yaradıgından!! emınım:))))))) |
Cevap: HEM WİNAMP HEM MEDİA PLYER DAN DİNLESEK OLURMU İlginç,bunu Atakan Bey'e sormakta yarar var..Ayrıca 14 telkini birarada dinlemeniz sonuç almanızı çok geciktirir.. |
aslında bu konuda bılgı almak gerek ama bılınc altının algılama sorunu yasıyacagını sanmıyorum atakan beye gercekten de sormak gered:D haa bı de 14 telkını bı arada dııl:D 5 telkın 3 er tane gıbı:D |
Cevap: HEM WİNAMP HEM MEDİA PLYER DAN DİNLESEK OLURMU şu konuda kesin bi bilgi alsam gerçekten iyi olacak yani gerçekten o şekilde olursa yani HEM WİNAMP HEM MEDİA PLYER DAN aynı anda dinleyebilirsek vefayda görmemizi engelliyici bi durum sözkonusu degilse harika olsur 8 saat dinlediginde 16 saat dinlemiş gibi olsursun buda geilşimi iki kat hızlandırmış olur... |
Cevap: HEM WİNAMP HEM MEDİA PLYER DAN DİNLESEK OLURMU bende katılıyormmmmmmmmm:D:D |
Cevap: HEM WİNAMP HEM MEDİA PLYER DAN DİNLESEK OLURMU Bu şekilde dinlemeyi önermiyoruz.Ancak winamp dan normal müzik media player dan telkin dinleyebilirsiniz. Aynı anda her ikisinden telkin dinlemek önerdiğimiz bir şey değildir. |
Cevap: HEM WİNAMP HEM MEDİA PLYER DAN DİNLESEK OLURMU Hızlandırmak daha mantıklı değil mi? Telkinler anlaşılırlığını kaybetmediği sürece hızlandırmak daha sağlıklı ve güvenli olabilir... |
Cevap: HEM WİNAMP HEM MEDİA PLYER DAN DİNLESEK OLURMU Bir yanda suçluluk dinlerken aynı anda topluluk konuşma dinlemek dikkatı dağıtır.Dirençlere yol açar.Hatta bunu abartıp aynı anda farklı 10 telkini dinleyen bir kişi olmuştu.Baş dönmesi yaşamış. Ancak şöyle bir şey yapılabilir aynı telkini hem winamp hem media player da 2 saniye ara ile açabilirsiniz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:46 AM. |