![]() |
subliminal flash 3.0 + crack Görsel olarak subliminal mesajlar veren 1.5mb'lık süper bir program.. art56art56 http://rapidshare.com/files/15484630...flash.rar.html arkadaşlar içeriği ingilizce fakat ingilizceleri "delete" tuşuyla silip yerlerine "edit" tuşuyla türkçe istediğimiz mesajları (telkileri) koyabiliyoruz.. bir taraftan telkinli mp3lerimizi dinlerken diğer taraftan Subliminal Flash ile görsel telkinlerden yararlanabiliriz.. 44 bu programı daha önce yüklemiştim, fakat download edilemiyordu, süresi geçmiş sanırım... yeni uploadlayıp tekrar yüklüyorum.. indirebilirsiniz... ::) sevgiler.. hismiley |
Ynt: subliminal flash 3.0 + crack indirebildim:)teşşekkürler...ingilizce telkinlerin bazılarını türkçeye çevirebildim fakat sende varsa telkin cümleleri paylaşırsan sevinirim.. |
Ynt: subliminal flash 3.0 + crack çok teşekkürler uy897 98569 kiss3 happy6 |
Ynt: subliminal flash 3.0 + crack eline, emeğine, yüreğine, klavyene, harddiskine, anakartına, ram' ine, monitörüne, 3,5' lik disk okuyucuna o yoksa kart raydırına ve adını hatırlayamadığım / sayamadığım birçok donanımına sağlık. hismiley alk78 hatim indiriyordum az kalsın khkh56 |
Ynt: subliminal flash 3.0 + crack başka ayara gerek yokmu? 10ms ve 1 second normal yani... kafam karıştı. eğer daha önce de okuduklarım doğruysa bizim gözler görüyor yani. 10 milisaniyeyi de. helal olsun. |
Ynt: subliminal flash 3.0 + crack Alıntı:
türkçe mesajları da ayarladıktan sonra mesajların 40 gün falan değiştirilmeden kullanılması gerekiyor.. tatilsmiley |
Ynt: subliminal flash 3.0 + crack ayrıca söylemeyi unutmuşum.. y789 içerisinde bir de "BrainWave Stimulator" var. yani bir yandan görsel mesajlar akarken bir yandan da beyin dalgaları yönlendiriciyle bu etkiler artırılabilir. (bu tür programlarda kulaklık takmak şart.. coffe2 ) rahatlama, meditasyon, hızlı öğrenme, odaklanma.. vs gibi etkiler için kullanılabilir. içerisinde yazdığına göre ilk iki dakikadan sonra etkileri farkedilebilirmiş.. "help" kısmından gerekli bilgileri öğrenebilirsiniz arkadaşlar.. yalnız tabi bu bölüm ingilizce.. smil56 |
Ynt: subliminal flash 3.0 + crack tam olarak okunmuyor fakat yazının nerde çıktığı görünüyor. neyse bunları bir ara kendimiz türkçeleştirebiliriz değilmi? |
|
Güçlüyüm ve güvendeyim İç kaynaklara sahibim Amaçlarımı gerçekleştirebilecek güce sahibim Hayatımı denetleyebilirim Degerliyim Kendime güvenim tamdır İnsanlar bana saygı duyar İnsanlar beni sever herkes beni çok sever Ben gerçek bir arkadaşım Yeteneklerimden, ustalığımdam ve deneyimlerinden eminim huzurlu ve çok mutluyum toplumda önemli bi insanım Güçlü bir kişiyim çok mutluyum :) Tüm engelleri kendime olan güvenimle aşabilirim Ben bir başarıyım ben artık yeni biriyim cesurum girişkenim komiğim ve rahatım her ortamda rahat davramırım sevilen biriyim Kendime ve geleceğime inancım var İnsanlar beni takdir eder Başarıyı gerçekten hakediyorum Her yerde ve her zaman kendime olan güvenimi korurum Kendimi affederim Kendimle barışığım Kendime olan güvenimi zedeleyen etkenleri yokedebilirim Zekiyim Kendimi ya da bir başkasını geçmişteki tüm hatalardan dolayı affederim Kendimden eminim bilgili biriyim kendime sonsuz güvenirim kendimi hergün geliştiririm geleceğim çok parlak her türlü sorunla başaçıkabilirim ben değerliyim ben özel bir insanım sağlıklıyım güçlüyüm herşeyde becerikliyim yapabilirim özgüvenim tam NOT: djj arkadaşlar bu tür ingilizce programlarda "türkçe karakter" kullanmamanızı öneririm. bu önerim, yabancı kökenli olan tüm görsel subliminal programlar için gecerli. ben başka bi programda türkçe karakterleri tanımayıp yanlış karakter kullandığına şahit oldum (örneğin "ı" harflerini "y" olarak yazıyordu.) bunda da yapar mı bilmiyorum ama ben bu tür programlarda türkçe karakter kullanmıyorum. afirmasyonlar "ben" diliyle ve "şimdiki zaman"da oluyormuş gibi yazılması; kelime ya da kısa cümlelerden oluşması gerektiği kanaatindeyim.. sevgiler.. hismiley |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:34 PM. |