Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Subliminal (http://www.hayatimdegisti.com/forum/subliminal/)
-   -   subliminal images programı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/subliminal/9746-subliminal-images-programi.html)

ametist 11-06-2008 05:46 AM

subliminal images programı

subliminal images görüntülerle bilinçaltı programı.belki ilginizi çekebilir.verdiğim link full versiyondur.deneme versiyonu değildir smiliyface

http://rapidshare.com/files/10006681...mages_v1.0.rar şifre:www.fullandfree.info (bu sefer şifre doğru aa34)
(alıntıdır)

hayalayaz 11-06-2008 06:50 AM

Ynt: subliminal images programı

çok teşekkürler bu proğrama istediğimiz resimleri yükleyebiliyoruz galiba..ben bir denedim..şimdi sıra çekim yasası için istediğimiz resimleri bulmakta. saygılı sevgiler

ametist 11-06-2008 02:10 PM

evet hayal ablacım,programın içeriğinde böyle yazıyor ama açıkçası denemedim daha alk78.birikimlerinizi bizlere abla yakınlığıyla paylaştığınız için,asıl siz sağolun 96.saygılı sevgilerimle art56art56 kiss3

MuminOKAN 11-06-2008 02:18 PM

bende kurulum yaptım. resim eklenebiliyor...

hmmmm. benim gene bi fikrim geldi....

MuminOKAN 11-06-2008 02:19 PM

paylaşım için teşekkürler sn kısmen. devamını bekleriz.

de resim diyorum. daha mistiği yokmuydu? sevincli

hayalayaz 11-06-2008 02:36 PM

Alıntı:

kısmen Nickli Üyeden Alıntı
evet hayal ablacım,programın içeriğinde böyle yazıyor ama açıkçası denemedim daha alk78.birikimlerinizi bizlere abla yakınlığıyla paylaştığınız için,asıl siz sağolun 96.saygılı sevgilerimle art56art56 kiss3

kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3
ama önce kola ile hamburger resmi görünce çok şaşırdım..eyvah diet yapanlar naaapcak şimdi derken birde baktım resim ekleniyor..eh be kadııın dedim kendime ..doğru dürüst bakmadan kaygılanmanın alemi varmı...eski alışkanlıklar zaman zaman depreşiyor anlaşılan..

ametist 11-06-2008 02:41 PM

Alıntı:

Mumin.Okan Nickli Üyeden Alıntı
paylaşım için teşekkürler sn kısmen. devamını bekleriz.

de resim diyorum. daha mistiği yokmuydu? sevincli

ben teşekkür ederim ne demek sapkal89.bundan daha anlamlı bi foto olamaz bence music45,baksana makbule teyzem vucut dilini nası da iyi kullanmış y789

ametist 11-06-2008 02:45 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

kısmen Nickli Üyeden Alıntı

kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3
ama önce kola ile hamburger resmi görünce çok şaşırdım..eyvah diet yapanlar naaapcak şimdi derken birde baktım resim ekleniyor..eh be kadııın dedim kendime ..doğru dürüst bakmadan kaygılanmanın alemi varmı...eski alışkanlıklar zaman zaman depreşiyor anlaşılan..

hayal ablacım,aslında diyet yapanlara özel versiyonuda çıkmalı ,böyle kabak,lahana,bi kibrit kutusu büyüklüğünde peynir falan girlhaha. kiss3

disik82 12-06-2008 09:10 AM

arkadaşlar kilo verme konusunda bilinçaALTINınıza güvenin smiliyfaceben üniversiteye başlamadan önce ve ünv deyken zayıf bir kızdım, ama son sene bir kilo almaya başladım sonra durduramadım,okul bitti 1,5 yıl iş bulamadım sıkıntıdan ye babam ye,sonra işe girdim ama yine değişiklik olmadı.aradan 1 yıl daha geçti ve ben bu kilolar iyi yer edip gitmeyecek diye çok korkuyordum,eskiden yeme konusunda iradesine sahip olan ben şimdi yemek yemeden duramıyordum yemeğe karşı acaip bir zaafım oluşmaya başladı.neyse birgün hayatımda radikal kararlar almaya başladım ve bunlardan biride kilo vermekti ama öle diettir bilmemnedir inanmıyordum.sadece her an kendimi incecik olarak görmeye başladım sabırlı olursam sonuca ulaşacaktım buna emindim,her an kendimi inceymiş gibi hissediyordum ve gerçekten şartlar öyle bir olmaya başladıki ben yeteri kadar yemek yemeye başladım,zaten su içerim sadece su içmeye başladım ve acayip yürümeye başladım heryere.yani bunlar için bilinçli bir şartlama yapmadım ve ben günden güne kilolarımı fazlasıyla verdim ve artık kilo almaktan kokrmuyorum.tam 15 kilo verdim 30 beden kot giyerken 27 giymeye başladım ve artık kilo almaktan korkmuyorum çünkü almayacağımı biliyorum.sevgiler arkadaşlar cat3500 cat3500 kiss3 kiss3

mavifirca 21-06-2008 04:24 PM

Merhaba,
Ben verdiginiz programi indiremiyorum,verdigim harf sifresini almiyor, ne yapmaliyim

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:28 PM.