![]() |
subliminal images programı subliminal images görüntülerle bilinçaltı programı.belki ilginizi çekebilir.verdiğim link full versiyondur.deneme versiyonu değildir smiliyface http://rapidshare.com/files/10006681...mages_v1.0.rar şifre:www.fullandfree.info (bu sefer şifre doğru aa34) (alıntıdır) |
Ynt: subliminal images programı çok teşekkürler bu proğrama istediğimiz resimleri yükleyebiliyoruz galiba..ben bir denedim..şimdi sıra çekim yasası için istediğimiz resimleri bulmakta. saygılı sevgiler |
Ynt: subliminal images programı evet hayal ablacım,programın içeriğinde böyle yazıyor ama açıkçası denemedim daha alk78.birikimlerinizi bizlere abla yakınlığıyla paylaştığınız için,asıl siz sağolun 96.saygılı sevgilerimle art56art56 kiss3 |
Ynt: subliminal images programı bende kurulum yaptım. resim eklenebiliyor... hmmmm. benim gene bi fikrim geldi.... |
Ynt: subliminal images programı paylaşım için teşekkürler sn kısmen. devamını bekleriz. de resim diyorum. daha mistiği yokmuydu? sevincli |
Ynt: subliminal images programı Alıntı:
kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 ama önce kola ile hamburger resmi görünce çok şaşırdım..eyvah diet yapanlar naaapcak şimdi derken birde baktım resim ekleniyor..eh be kadııın dedim kendime ..doğru dürüst bakmadan kaygılanmanın alemi varmı...eski alışkanlıklar zaman zaman depreşiyor anlaşılan.. |
|
|
Ynt: subliminal images programı arkadaşlar kilo verme konusunda bilinçaALTINınıza güvenin smiliyfaceben üniversiteye başlamadan önce ve ünv deyken zayıf bir kızdım, ama son sene bir kilo almaya başladım sonra durduramadım,okul bitti 1,5 yıl iş bulamadım sıkıntıdan ye babam ye,sonra işe girdim ama yine değişiklik olmadı.aradan 1 yıl daha geçti ve ben bu kilolar iyi yer edip gitmeyecek diye çok korkuyordum,eskiden yeme konusunda iradesine sahip olan ben şimdi yemek yemeden duramıyordum yemeğe karşı acaip bir zaafım oluşmaya başladı.neyse birgün hayatımda radikal kararlar almaya başladım ve bunlardan biride kilo vermekti ama öle diettir bilmemnedir inanmıyordum.sadece her an kendimi incecik olarak görmeye başladım sabırlı olursam sonuca ulaşacaktım buna emindim,her an kendimi inceymiş gibi hissediyordum ve gerçekten şartlar öyle bir olmaya başladıki ben yeteri kadar yemek yemeye başladım,zaten su içerim sadece su içmeye başladım ve acayip yürümeye başladım heryere.yani bunlar için bilinçli bir şartlama yapmadım ve ben günden güne kilolarımı fazlasıyla verdim ve artık kilo almaktan kokrmuyorum.tam 15 kilo verdim 30 beden kot giyerken 27 giymeye başladım ve artık kilo almaktan korkmuyorum çünkü almayacağımı biliyorum.sevgiler arkadaşlar cat3500 cat3500 kiss3 kiss3 |
Ynt: subliminal images programı Merhaba, Ben verdiginiz programi indiremiyorum,verdigim harf sifresini almiyor, ne yapmaliyim |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:28 PM. |